- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiv8
tag
válasz
don_peter #19362 üzenetére
A változót ellenőrzöm, így
$kapott = $_GET['strdata'];
if(!empty($kapott) {lehet, hogy így jobb lenne
if(!empty($_GET['strdata']) {
$kapott = $_GET['strdata'];A kódot sokszor átnéztem, kipróbáltam máshogy is, de ahogy írod, egyre gyanúsabb, hogy nem kód, hanem valami jogosultsági probléma van. Természetesen googléztam az 500-as hibára, de amit találtam az nem segített. A szerver nem az enyém, hanem egy szolgáltató szervere, remélhetőleg munkaidőben kapok választ tőlük, hogy mit nézzek meg/állítsak be (nem használtam még náluk saját PHP-ből adatbázist, de pl az opencart az megy, szóval elvileg nem kellene problémának lennie). A kódra visszatérve ez csak egy eszköz de nem a cél (szabadon idézve nem tudom kitől), szóval senki ne kövesse ezt a megoldást, ha nincs tisztában a GET hátrányaival, nehogy megismétlődjön a BKV-s jegybotrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest