Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Des1gnR
üzenetére
Jé, csak nem mégis van valami API-szerűség a Volánnál?
Magyar állami szervezetnél ez egészen meglepő. 
Azt sikerült leszűkíteni, hogy konkrétan milyen kulcsokra van szükség ahhoz, hogy a dolog működjön? Nekem nem volt kedvem próbálkozni, csak gyorsan indítottam egy Postmant, a honnan, hova, honnan_settlement_id, honnan_eovx, honnan_eovy és ennek hova_* változataival simán nem működik, üres objektum a válasz a JSON-változatnál. A Postmanhez telepített Postman Interceptor pedig cookie-kat is beállít, szóval annak hiánya elvileg nem para, de összesen az egésszel töltöttem kb. 3 percet, szóval annyiból nem derült ki, mi a hiány.
Felraktam inkább ide a képedet (szétvágva kettőbe), mert az ilyen külső képmegosztók kényükre-kedvükre egy idő után simán törlik a képeket (pl. ha egy ideje nem nézték):
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Magyar állami szervezetnél ez egészen meglepő.