Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

don_peter senior tag válasz  Sk8erPeter

üzenetére Sk8erPeter

üzenetére">>"mi az a H módosító a patternben"  Ohhh tényleg basszus. Ohhh tényleg basszus.
 Az valami elírás volt akkor és én sem vettem észre 
 Természetesen az "U" ami van és benne is van a kódomba Bocs.. (Uis) Bocs.. (Uis)"miért akarod feltétlenül helyettesíteni egy mágikus [pkod5]-jellegű szöveggel" 
 Jelen pillanatban 3 szűrőn megy végig a szöveg mire vissza helyettesíthetem a kivágott kódokat.
 Ha nem így tennék akkor az előző 3 szűrő egyike tuti szelektálna minden kódot a szövegből."A szóközök a tageknél (pl. < div > nem jó, csak <div>)" 
 A saját oldalamra csak így tudtam beilleszteni, hogy megbontottam a HTML tagokat."Egyébként csak gyakorlásként csinálsz ilyen syntax highlight-szerűséget?" 
 Igen, csak kizárólag a magam szórakoztatására és persze azért is, hogy fejlődjek kicsit.
 PHP-ni mindig kell mert rengeteg az újítás és rengeteg lehetőség rejlik benne.A program elképzeléseim szerint fórumba beillesztett forráskód megjelenítő lesz majd egyszer, ha megfelelőnek találom a működését. Tettem fel most egy teszt-et itt tartok most a fejlesztésben: 
 [teszt link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ohhh tényleg basszus.
 Ohhh tényleg basszus.