Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
végül cakephp mellett döntöttem, legalábbis úgy néz ki, sosem dolgoztam még keretrendszerrel, próbálgattam a zend-et, de a cake-el feleannyi idő alatt is sokkal tovább jutottam. majd talán később lesz zend, annyira már megismertem, hogy én is profibbnak látom nem csak elfogadom mások véleményét, de nekem egyenlőre túl bonyolult.
lenne viszont egy olyan kérdésem, hogy lehetséges e az, hogy a cake barátságos url-jei nem működnek teljeskörűen (igényelnek 'index.php'-t) IIS alatt? a 404-es eseményt a megfelelő url-re irányítottam, annyiban le is kezeli a cake, hogy nem 404-et kapok vissza hanem az index oldalt, azonban nem pont azt, amit kellene, nem hozza működésbe a vezérlőket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest