Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
végül cakephp mellett döntöttem, legalábbis úgy néz ki, sosem dolgoztam még keretrendszerrel, próbálgattam a zend-et, de a cake-el feleannyi idő alatt is sokkal tovább jutottam. majd talán később lesz zend, annyira már megismertem, hogy én is profibbnak látom nem csak elfogadom mások véleményét, de nekem egyenlőre túl bonyolult.
lenne viszont egy olyan kérdésem, hogy lehetséges e az, hogy a cake barátságos url-jei nem működnek teljeskörűen (igényelnek 'index.php'-t) IIS alatt? a 404-es eseményt a megfelelő url-re irányítottam, annyiban le is kezeli a cake, hogy nem 404-et kapok vissza hanem az index oldalt, azonban nem pont azt, amit kellene, nem hozza működésbe a vezérlőket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest