- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10815 üzenetére
Öööö ... igen, az id mező auto_increment, és sztem már jó is lenne a php kód (amiért tényleg nagyon hálás köszönet
) ... azonban az adatbázishoz való kapcsolódáskor még mindig vmi bibi van, ugyanis ezt az üzenetet kapom, amikor a html oldalon rányomok az "Elküld" gombra: (persze név és e-mail mező kitöltve)
Not connected : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Tehát a php kód eléggé az elején már megáll.
Magát a php-t elmentettem php.php névvel & kiterjesztéssel és feltöltöttem a szerverre, majd a html-be ezt írtam:
<form action="http://www.sajátdomain.hu/php.php" method="post">
Nekem úgy tűnik nem itt vétettem, hiszen nem azt írja h nem találja a "motort", hanem a database-el van baja.
Esetleg annak az elérési útját kéne másként megadnom?? Mert ugye erre csak simán az adatbázis nevével hivatkozom, semmi elérési út nincs a kódban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest