- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
DolbyDigital
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha már valaki járt így ezelőtt. 2 napja érkezett meg az új Philips 65PUS7304 típusú tv készülék, tegnapi napon lettem rá figyelmes, hogy a bal oldalán a képernyőn van egy kis pixelhiba (egy kis fekete pötty ami mindig ott van) Illetve mai nap vettem észre, hogy TV nézés után ott maradt egy 40 50 percre a csatorna logója a képernyőn, de mostanra már eltűnt onnan végül. A pixelhiba még hagyján, de ez a "beégés" kicsit megijesztett. Szerintetek ez egy visszatérő jelenség ami majd idővel mindig elmúlik, vagy inkább cseréltessem ki egy újra?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
DolbyDigital
csendes tag
válasz MadMancs #23131 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Már jeleztem is a Telekomnak, hogy akkor szeretnék ezzel élni. Természetesen egyből szervizelésre akarták elküldeni, és akkor említettem nekik a cserét. Így már elvileg pár nap múlva jön érte a futár :) Nagyon érdekes amúgy, nem is gondoltam volna, hogy az ilyen televízióknál is még így beéghet ideiglenesen a kép. Aztán meg egy idő után gondol egyet és eltűnik onnan, nyilván semmiképp sem normális dolog ez. Kicsit csalódott vagyok, remélem a következővel már nem lesz semmi probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest