-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
DolbyDigital
csendes tag
válasz
MadMancs #23131 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Már jeleztem is a Telekomnak, hogy akkor szeretnék ezzel élni. Természetesen egyből szervizelésre akarták elküldeni, és akkor említettem nekik a cserét. Így már elvileg pár nap múlva jön érte a futár :) Nagyon érdekes amúgy, nem is gondoltam volna, hogy az ilyen televízióknál is még így beéghet ideiglenesen a kép. Aztán meg egy idő után gondol egyet és eltűnik onnan, nyilván semmiképp sem normális dolog ez. Kicsit csalódott vagyok, remélem a következővel már nem lesz semmi probléma.
-
DolbyDigital
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha már valaki járt így ezelőtt. 2 napja érkezett meg az új Philips 65PUS7304 típusú tv készülék, tegnapi napon lettem rá figyelmes, hogy a bal oldalán a képernyőn van egy kis pixelhiba (egy kis fekete pötty ami mindig ott van) Illetve mai nap vettem észre, hogy TV nézés után ott maradt egy 40 50 percre a csatorna logója a képernyőn, de mostanra már eltűnt onnan végül. A pixelhiba még hagyján, de ez a "beégés" kicsit megijesztett. Szerintetek ez egy visszatérő jelenség ami majd idővel mindig elmúlik, vagy inkább cseréltessem ki egy újra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest