- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
EasyLife #15010 üzenetére
Igaz, ez belső hálózat
igazad van, akkor nem értem mitől akadozik. No, nálam van NAS és van médialejátszó, inkább ezt használom. Az más ha valakinek nincs médialejátszója, ott szóba jöhet a Plex. Véleményem szerint nem olyan rossz ez a TV
nem a csúcs kategória, 250.000-ért ennyit tud
Elmondom neked, hogy például az LG TV készülékemen a rendszer sokkal lassúbb. tehát ilyen szempontból az androidos Philips gyorsabb. Ahogy korábban már leírtam több alkalommal, én sem vagyok elájulva
de teszi a dolgát, TV nézés nem nagyon történik rajta, PS4 és youtube, ennyi. Néha egy-egy film NAS-ról.
-
allein
addikt
válasz
EasyLife #15008 üzenetére
Nálam megy a Plex. Néha megakad, de van kép meg hang is.
kiírja nem elég gyors az internet kapcsolatom, digi 200/100 csomagom van. Laptopon megosztottam Plexen belül a NAS-on lévő mappát. Ilyen esetben a laptop streamel, jól gondolom? Vagy a TV készülék streamel? De laikus fejjel gondolkodva, TV streamel
TV meg lanon van csatlakoztatva.
Laptopot összecsuktam, egyértelmű, hogy a laptop streamel. Bocsi, hogy balfaszkodom
nekem még új volt ez a Plex dolog
De nem szabadna akadoznia, laptopban 5 GHZ wifi kártya van, 5GHZ-es sávon csatlakozom a routeremre.
-
allein
addikt
válasz
EasyLife #15004 üzenetére
Médialejátszó részét megsem néztem. Amennyiben komolyabb minőséget szeretnél, érdemes beruházni egy külön médialejátszóra. Nem nevezném szarnak ezt a típust
nem a legfelsőbb kategória de elmegy, ahogy írtam én sem vagyok elvarázsolva de összeségében nálam eddig minden ok. Android elég gyors rajta, 4K youtube videók gyönyörűek. Hiába vásároltam 4K médialejátszót, egyelőre a 4K minőség valahogy még nem az igazi, várunk még amíg lesz több 4K anyag.
Nem tudom mi lehet az oka annak, hogy nálam megy a Netflix és nálad nem, de este ránézek, én csak kipróbáltam amúgy a Netflixet.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
EasyLife #14525 üzenetére
Ugyanezt a modellt vettük, bár nem az Android miatt, hanem ez volt a legolcsóbb 49-es 3 oldalas Ambilight-os TV. Előtte buta TV-nk volt egy MX3-mas Androiddal megtámogatva. Nézegettem az Android-ot ebben a Philips tévében, de amikor a Play-en rákerestem a Total Commander-re és valamiért nem volt hajlandó letölteni/megtalálni/telepíteni (már nem emlékszem melyik), akkor azt mondtam, hogy csessze meg, marad a külső Android-os eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest