Új hozzászólás Aktív témák

• Cr00py

senior tag

válasz Cr00py #30326 üzenetére

Most, hogy volt az óraátállítás, megint csak a baj van ezzel ( 46PFL5527K/12 ). Egyrészt automatán van, de az istenért nem áll át. oké, átraktam "kézi"-re, majd úgy állítottam át az órát.. eddig ok, viszont a műsorújság ezt nem tudja lekövetni, totál mást mutat. A "régi" idő szerint.
    Vissza raktam automatára, bánja a franc. Gondolatban hozzá adtam mindig +1 órát ahoz amit a tv mutat. Estére megint lefrissített az összes csatornát ( Pedig az auto csatornafrissítés ki van kapcsolva ) és most megint egy csomó csatorna hiányzik. A 7-esről kezdődik a csatornalista, de elég foghíjas, mert utána 11 a következő, és így tovább.. random kimaradnak számok. kezd már a hócipőm tele lenni vele.

Mi most a bestbuy Philips téren? Lehetőleg olyan kellene, amivel nem kell random időközönként órákat szórakozni, hanem egyszer beállítom, és úgy is marad, mert látszólag ez sz*rik minden beállításra.

Nincsenek nagy igények, nem ez a "fő tv". Az sem baj, ha csak fullhd, bár manapság már ritkán van ilyen. A smart része sem mozgat, bár ez is szinte már alap tartozéka a tvknek. AndroidTV sem feltétel, mert appletv van rádugva.
    Nem akarok egy vagyont költeni, ha nem muszáj, főleg a mostani helyzetben. ha 200 környékén, avagy egy picivel több lenne, azzal már kiegyeznék.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák