- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZZQWER63
csendes tag
A PHILIPS 55PUS7503-ra rá lehet valahogy varázsolni a HBO GO-t?
-
Yocee
aktív tag
Voltam ma nyálat csorgatni a MM-ban, hogy mivel pótolhatnám az összekarmolt 7502-t.
Mertem nagyot álmodni, és szemeztem az 55POS9002-vel, ha már szarba kerültem, merüljek el nyakig.
De negyed órán át néztem, és nem győzött meg. Főleg, hogy a kép közepébe bele van égve a fájl betöltése közben pörgő csigaforma logó. Csak a sárgás, narancsos részeknél látszik, de ott van, és állítólag 4 hónapos a készülék, azóta van kint. Azt hiszem ezt elengedem.
A 65PUS7503-nak nem volt semmi gondom a képével, így azt hiszem, a Telekomos akcióval élek, hűségidő hosszabbítással, és az 55POS7503-lesz nekem is, mint sokatoknak. -
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
PUS75xx sorozatú TV-je van valakinek? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire stabil az Oprendszere? Volt már fagyás, vagy egyéb negatív tapasztalat vele? A képminősége, és a hangja nagyon tetszik a 49PUS7503-nak, ha jól sejtem ez egy igen jó kis TV.
-
mzso
veterán
Van valakinek ötlete? A TV-ben van valahol megosztás beállítás (én még nem találkoztam ilyennel). Vagy csak meg kell formáztatni a TV-vel a saját hülye formátumára? (Vagy csak simán nem érhető el hálózatról)
Valahogy nem szimpatikus oda-vissza hurcolászni az USB merevlemezt.
-
mzso
veterán
Helló!
Gyors kérdés:
Hálózaton lehet filmet másolni (nem Androidos) Philips tévéhez csatlakoztatott USB meghajtóra? -
oszy
veterán
válasz
Predator2 #17381 üzenetére
Nem ilyen tv-m van.
1. Felhívnám a Philipset!
2. Kikapcsolva. Most a legújabb van rajta, de az előtte lévő "tönkre vágta". Arra nem kellett volna frissítenem!
3. Keress olyan videót vagy leírást, ami a te paneledhez van. Nem pont típus alapján. Aztán azt már finomíthatod te magad is.Egyébként valaki már leírta itt, hogy hogyan kell (lehet) megcsinálni a downgrade-t.
-
Predator2
addikt
válasz
Predator2 #17339 üzenetére
Nemrég kérdeztem, de csak az egyikre sikerült választ kapnom.
Az én TV-m ilyen: [link]
1, Garancia kiterjesztést van lehetőség vásárolni hozzá? Kerestem de nem találtam.
2, A frissítéseket ti be vagy inkább kiszoktátok kapcsolni? Azért kérdezem mert olvastam olyat, hogy inkább butítják a Tv-t minthogy javítanának rajta.
3, Milyen beállításokat végezzek el rajta amivel a legjobb képminőséget tudom kihozni belőle?
Nem tudom mitől de a betűk DVD film nézés közben nagyon homályosak.THX
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17379 üzenetére
Igen.
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17374 üzenetére
Tv újrahangolása.
-
mzso
veterán
válasz
JokerMaffia #17372 üzenetére
Ha van biztosítás akkor nem tudod simán megjavíttatni? Ők meg állnák a költséget. Gondolom érvelhetsz azzal, hogy nem lehet 3D-set kapni már.
-
Greg Vinous
tag
Tudjátok esetleg, hogy egy Android OS Philips TV-n, hogyan lehet a rendszert újra húzni?
Gyári beállítások visszaállítása? Vagy az nem igazi újrahúzás? -
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #17372 üzenetére
Ja biztosítós,az más.
Simán nem lenne gari villámcsapásra.
Családi ház?
A teljeset kéne kifizetni mert különben mi értelme fizetni a biztosítást.
Hát mivel kell a tv és ki tudja lesz-e 3d ezért nem érdemes várni. -
JokerMaffia
tag
Véleményem szerint igen, biztosítás függő. A történtek után jeleztem biztosítom felé a kárbejelentést, pár nap elteltével jött a levél amelyben a kárügy mielőbbi rendezése érdekében kérnek szakvéleményt, javítási vagy bevizsgálási számlát, bankszámlaszám vagy postai címet. Az adatok megküldése után születik döntés. Azt azonban csodának tartanám, ha kifizetnék az egész összeget. Amennyire én tudom, csak egy részét fogják kifizetni. Igen elég sajnálatos, hogy abbamaradt a 3D tévékészülékek gyártása, holott most lenne rá igény. Abban bízom megjön az eszük, és újra gyártanak majd. Ti, miként vélekedtek erről? Várjak még a vásárlással, avagy vegyek egy 4K-t tudó tévékészüléket?
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #17370 üzenetére
Sajnálatos mert az egy jó tipus volt.
Van gari villámcsapásra?
Hasonlót minek ír ha nem létezik 3d már? Ami tök logikátlan mert a filmek jönnek.
Csak az egyik birka (samu)elkezdte,a többi meg követte,pedig olcsóbb egy passzív mint egy aktív és 10 ropi nem vágja a földhöz őket. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon a tv készülékem tönkrement, szakvélemény mellékelt képen elérhető. Legjobban a 3D-t sajnálom. Tudva, hogy annak gyártása befejeződött két éve, nem sok remény van egy ilyen szolgáltatást nyújtó készülék vásárlására. Kíváncsi vagyok véleményetekre, tudtok-e ajánlani új, hasonló tudású televíziót. Köszönöm.
J.M.
-
N.N
csendes tag
a telefonos Remote programról minden működik, látszik is, hogy a kép háttérvilágítása változik, sőt a mytv alkalmazással a csatornáknak hangja is van, nem értem :/
-
N.N
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám az 55PUS7181/12 TV-vel, nyaralás előtt ki lett húzva a konnektorból, kb 2 hétig nem volt áram alatt, most mikor visszadugtam és bekapcsoltam nincs kép, az ambilight működik, kapcsolgatásra reagál is mert látszik, hogy az ambilight változtatja a színét (bár menühang az nincs), viszont mikor a telefonról átküldöm a TV-re a képet akkor van hang (telefon simán megtalálja a TV-t), de kép továbbra sincs.
Esetleg valakinek ötlet? mi lehet a baj? Firmware probléma? lemerült benne valami? -
Cranium
tag
Hali, van egy .m2ts fájlom, amibe van tizenhatmillió audió stream, viszont a TV csak 8at jelenít meg, és abból se azt, ami kell (az angol nyelvet) Hogy tudnám előhozni azt, hogy mutassa az összes elérhető hangsávot?
-
oszy
veterán
Optikai kábelen miért nem jön ki 5.1-es hang? A forrás fájl 5.1, de mégis sztereóban szól.
-
Predator2
addikt
Helló
Nemrég vásároltam egy ilyen televíziót. [link]
A frissítéseket ti be vagy inkább kiszoktátok kapcsolni? Azért kérdezem mert olvastam olyat, hogy inkább butítják a Tv-t minthogy javítanának rajta.
Milyen beállításokat végezzek el rajta amivel a legjobb képminőséget tudom kihozni belőle?
Van egy régebbi DVD lejátszóm amit szeretnék rákötni a TV-re de azon nincs Scart. [link]
Milyen kábelt kell vennem, hogy az is működjön?Üdv
-
Thusor
őstag
Oszinten szolva nem tudok pontos osszeget. De egy ekkora TV/nel, foleg ha UHD 4K panel kell bele, meg munkakoltseget se szamolva tuti joval dragabb mint maga egy 55"-os TV uj ara a boltban. Szerintem nem eri meg erre kolteni, hacsak nem talasz a neten egy rossz ugzanolyan tipusu TV-t amiben rossz az elektronika de a panel meg jo.
-
Yocee
aktív tag
Cseréltetett már valaki 55" kijelzőt a saját pénzén? Mennyibe kerülhet?
-
Thusor
őstag
válasz
Móncsa #17326 üzenetére
Igaz en budapesti vagyok de egy szoval se mondta a Philips szerviz, hogy nekem kellene barmit is beszallitani vagy postaznom. 43"-os a tv-m. Teljes 4k panelcsere kell neki, mert elkezdett szurke foltosodni eleg nagy feluleten. Felhivtam a szervizt es kijottek, felmertek a hibat, berendeltek az uj panelt es majd hivnak ha megjon az uj panel, majd elviszik a TV/t es cserelik. Videken is igy kell mukodnie. Benne van a garancia levelben is, hogy 10 kg-nal nagyobb vagy meretileg tomegkozlekedesi eszkozon nem szallithato termekek szervizbe szallitasarol a gyarto es annak szervize gondoskodik.
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Megtudnátok mondani hogy melyik APK-t tőltsem le az HBO GO nézéséhez? A legfrissebb azt írja /gondolom/ hogy US.
Vagy nincs ilyen verzió?
Köszönöm. -
seller007
tag
Szia, amatőr vagyok szerintem ebben a témában.
Eléggé alergiás vagyok arra ha egy menü/telefon nem reszponzív, de ezzel nem volt még gondom. Hát nem egy OLED tv az biztos, de 140k-ért 2 hete 2 év garival ez volt a best buy itt hardvaprón és jófogáson...szerintem.Lagg mentesen viszi a 70gigás 4K filemeket külsőről igen. Hangzás... hát ha ilyen kicsi 20nm es szobában ülsz és nem kell fullra húzni a hangot akkor jól szól... -
Elux
tag
válasz
seller007 #17329 üzenetére
Szia! Pont 6482-es tv-t nézegetek és a 6561-el van nekem versenyben.
Leírnád a tapasztalatodat a napi használattal kapcsolatban?
Menü elérése, gyorsaság, képminősége, 4K filmek lejátszása külső meghajtóról... Stb.
Milyen minőségű a beépített hangprojektor? 4K filmek nem szaggatnak?
Előre is köszönöm a segítséget. -
seller007
tag
Hello All, Egy újdonsült 49PUS6482 tulaj itten.
USB-vel TV-re kötött külső HDD-t csak a TV-nek a saját "recording" szolgáltatása tudja írni.
Segítséget szeretnék kérni, mivel lehet ezt feloldani? Rootolni kellene a TV-t? Mert semmilyen más TV-re telepített "3rd party" app nem tudja írni
Úgy tudom ez nem philips stb hiba hanem android feature..fak.
Köszönöm szépen! -
Móncsa
aktív tag
Philipset csak Bp-en javítják garanciába !!!
Vidékieknek postával kell oda eljuttatni csak még az kérdés hogy ki fizeti az értékbiztosított törékeny szállítási díjat oda vissza ? -
Kroni1
veterán
válasz
Greg Vinous #17321 üzenetére
Attól még hogy így van, ez tényleg elszomorító gyakorlat a gyártók részéről. Egyetértek veled, tesóm is el volt szomorodva, nem értette miért nem megy gyors pendrive-ról sem a 4k rendesen. Asszem egy ideig előfizettek Netflixen a 4k-s csomagra, ott ment, de azt mondja nem látott különbséget a FHD és 4k közt, ő elkönyvelte, hogy ez parasztvakítás volt. Ahol van létjogosultsága az már amugy is a 60" feletti méret szerintem.
Mondjuk nem értem én sem, tesóméban is 4magos a proci, de valaki irta feljebb, hogy 6os sorozatú tv-n neki jól fut az UHD, tehát nem tudom h akkor most mi van, de ezek szerint sorozaton belül is lehetnek különbségek.
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17321 üzenetére
7-es szériától már a P5 kepjavító rendszert használja.
[link] -
Greg Vinous
tag
válasz
Kroni1 #17318 üzenetére
Teljesen okés, hogy egy gyártó a különböző szériáit megkülönbözteti, minél magasabb sorozat, annál több benne az extra. Ezt tudom és nagyjából egyet is értek vele.
A Philips-nél mindössze annyi a gondom, hogy amikor kerestem, hogy melyik modellt válasszam, akkor Philips oldalán összehasonlítva 6 és 7 ezres sorozatot, nem mutatkozott az ilyen jellegű különbség.
Kevesebb USB, nem 3, hanem 2 oldalon van ambi light, lassabb WIFI módem, ez okés. Ha kell az embernek a sok extra, vegye meg a nagyobb szériát.
De 4K média videó lejátszás, mint funkció, mind a két sorozatnál fel van tüntetve. Emiatt bosszant, hogy akkor mégse képes rá?De köszönöm a válaszokat, így nem fárasztom magam a Philips ügyfélszolgálatán, ha ez ilyen köztudott "hiba".
Van konkrét asztali média lejátszó amit tudsz ajánlani tapasztalatból?
-
Kroni1
veterán
Ez jól hangzik. A 49PUS7502 is IPS, és 120Hz, tehát eléggé hasonlít erre, de mivel az 7ezres sorozatú, (habár asszem kifutó típus) azért gondolom jobb ennél nem?
GoaGeorge: Hát pedig ez eléggé általános üzleti stratégia. Tesómnak PUS6482 van, azt mondja ő is hogy a 4K használhatatlan rajta. Tehát úgy néz ki ahhoz kell a 7xxx sorozat, vagy a fentebb linkelt külön lejátszó..
-
Yocee
aktív tag
válasz
Greg Vinous #17315 üzenetére
"Azt nehezen tudom elfogadni, hogy a 6000-es szériában gyengébb a vas és emiatt nem boldogul a nagy felbontású videókkal."
Akkor nincs mit tenni.
"Tudnátok bármilyen ötlettel szolgálni, mit tehetnék?"
-
Greg Vinous
tag
Szükségem lenne a segítségetekre.
Van egy Philips 55PUS6412 TV-m és a 4K lejátszással gondom akad, mióta megvan a készülék.
MKV fájlformátumban bármilyen forrásból játszanám le a TV-vel az adott videót, akadozva működik csak.
USB3-as külső HDD-ról is próbáltam, pendrive-ról, hálózatról, mindenhol ugyanaz a jelenség. Telepítettem VLC-t, Kodi-t és a gyári lejátszójában is ugyanúgy szaggatnak a 4K-s videók.
Ugyanazon videók egy kedves barátomnál tökéletesen mennek, ugyanilyen android rendszeres, de 7000-es sorozatú Philips TV-je van.
Azt nehezen tudom elfogadni, hogy a 6000-es szériában gyengébb a vas és emiatt nem boldogul a nagy felbontású videókkal.
Full HD videókat gond nélkül játszik le, feliratokat is tökéletesen kezel...Tudnátok bármilyen ötlettel szolgálni, mit tehetnék?
-
TIT
veterán
válasz
freelanced #17313 üzenetére
Nincs mit,de azért nézd meg élőben a sebességet,felhősödést.
-
Elux
tag
Sziasztok! Melyik Philips tv-t ajánlanátok és van-e valamelyikkel tapasztalatotok?
Media Markt:
- 49PUS6482 (171.599,-Ft)
- 49PUS6561\12 (167.199,-Ft)
Illetve tudtok-e jobb vételt hasonló kategóriában?
Köszönöm a segítséget! -
Kroni1
veterán
Köszi! Én pont az androidról olvastam, hogy Sony-Philips és minden olyan gyártó aki beállt az Android TV mögé, az nagyon szívott, mert bughalmaz, elismerten.. De ha a saját OS mégszarabb akkor elkerülöm, mert az androidosról a linkelt cikkel ellentétben nekem családon belül ninicsenek rossz tapasztalataim, 2 tv alapján.
-
mzso
veterán
válasz
Kroni1 #17308 üzenetére
Nos, nekem csak Philips saját operndszerrel van tapasztalatom. Én kerülném. Nem hinném, hogy a jobb proci megoldaná a rengeteg baját. De vannak AndroidTV-s, ambilight-os Philips-ek is hasonló áron, nem?
(Amúgy nem tudom miért az AndroidTV-t emelted ki kezdeti hozzászólásodban. A Philips saját oprendszerére nagyságrenddel több panasz volt. )
-
Kroni1
veterán
válasz
freelanced #17305 üzenetére
Én is pont a 49-55" körül igyekeznék választani, eredetileg egy olcsóbb PUS6262-t néztem ki édesanyámnak, de lehet kicsit ráfizetünk és inkább 6503 vagy ilyesmi lesz belőle. Nem tudom a nagyobbak miben tudnak többet, de neki nincs nagy igénye, ha ezzel a quad core procival már nem tetü lassú a menü és a csatornaváltás, nameg stabil a rendszer akkor az már jó lesz..
-
TIT
veterán
válasz
freelanced #17305 üzenetére
Szerintem a PHILIPS 49PUS7503 de a méretet neked kell tudni,csak minek fizess többet a nagyobbért?
-
Kroni1
veterán
válasz
hedgehog #17304 üzenetére
KÖszi! Tesóm se tapasztalt még gondot az övével, igaz neki is komolyabb van, és ahogy látom neked is 7-es sorozatú.. Talán csak a gyengébb hardverrel szerelt tipusok érintettek itt is..?
(Az LG-nél is sokan panaszkodtak a WebOS-re a 2magos procival, h lassu, a 4magosokhoz képest amikkel nyilván jóval fürgébb, kevesebb a bug és lag, vagy egyéb problémák..)
-
freelanced
addikt
Üdv !
Ezek közül melyik a legjobb választás?
PHILIPS 49PUS7503
PHILIPS 55PUS6503
PHILIPS 55PUS6561
PHILIPS 55PUS7503Köszönöm !
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok.
https://www.telekom.hu/shop/termek/Philips+55PUS7503+UHD+4K+TV--TV+PHI+55PUS7503/12++SLV?contractType=home&sku=jsku1754625639&paymentType=INSTALLMENT&gclid=EAIaIQobChMI4tyDnsH-3AIV0-J3Ch2pIwfnEAAYAiAAEgJ0xvD_BwE
Erről van valakinek szakmai véleménye tapasztalata 177 000pénzért eladnák a pár napja aTelekomnál vásárolt tv-t
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Az android TV rendszerű philips tvkkel tenyleg annyi stabilitási gond van mint itt néhányan irják?! Vagy ezek az emlitett fagyások, amiken csak a konnektorbol kihúzás segít inkább csak a smart funkciok eröteljesebb hasznalatakor jelentkezik?! Az ambilight miatt vennék philipset édesanymnak mert tetszik neki, a smart funkciokat nem használná. Konkrétan egy 50 vagy 55"-os PUS6262 lenne a kiszemelt. Ezekkel vannak tapasztalatok? A lényeg, h tudjom hddre adást rögzíteni, beprogramozni, és ambilightos legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest