Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• allein

addikt

válasz hedgehog #14716 üzenetére

Szia. Köszi szépen az infókat. Nekem nagyon bejön az ambilight. Volt nekem korábban egy másik Philips készülékem is. Vásárlás után kb. 2-3 hét múlva frissítettem szoftvert, ezután kezdődtek a problémák. TV készülék kikapcsolt magától több alkalommal is. Kijött egy szaki a Philips-től, mármint a hivatalos szervíztől és próbálta visszrakni az előző szoftvert, nem sikerült neki. Végül a készülék, mondhatni madjnem zsír újonnan szervízbe került ahol mindössze másfél hónapig csücsült :DDD Többszöri felkeresés volt részemről, email, telefon, személyesen is voltam több alkalommal a szervízben - BP - Móricz Zsigmond tér közelében találtható, közöltem velük, hogy ennyi idő után már nem kérem vissza a készüléket. Kaptam cserébe ajándék utalványt, dobtam egy kis pénzt mellé és lett helyette egy Samu - UE46F7000. Ezt leváltottam egy éve LG OLED-re :DDD nem bántam meg. Ezen szoktam filmezni, erre a TV készülékre van rákötve a házimozim is. Mostani Philips-et akarom lecserélni valami másra, ambilight miatt csakis Philips jöhet szóba. Szerintem sokat dob az ambilight a televíziózás élményen. Annyi van, hogy most már Android rendszerrel vannak ellátva az új Philips-ek, elég sok problémát olvasni és sok panaszról hallani is ami az Android rendszert illeti. Nálad minden ok ezen a téren?

Új hozzászólás Aktív témák