Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hedgehog

    senior tag

    válasz allein #14714 üzenetére

    Szia, nekem ilyen tévém van, én meg vagyok vele elégedve.

    Nem szoktam válaszolni véleménykérő kommentekre, mert összehasonlítási alapom csak egy nagyon régi LG-vel van, szóval az nem mérvadó... ezért én nem tudom azt mondani neked, hogy ez jobb-e mondjuk egy Samsungnál vagy akármelyik másik márkánál. Annyit tudok, hogy a 7181 abban különbözik a 7101-től, hogy a hangrendszere más (az enyémben van egy gyári soundbar az aljára applikálva, és egy mélynyomószerű hangszóró a hátfalon hátrafelé irányozva), valószínűleg ezért jobban szól (de ugye a másikat nem hallottam). Persze még mindig messze van egy rendes házimozi szettől de legalább már nem bántja a fülem, ha a tévé hangja szól :)
    A 65x-es sorozattól pedig az különbözteti meg, hogy az direkt háttérvilágítású, ez meg szélről világít befele (mindkettőnek van előnye meg hátránya, a direktledes sávozódhat, az edge ledes meg a szélén foltos lehet).

    8-as és 9-es sorozatú Philispből az idei modellekben 55-ös képátló a legkisebb, vagyis elvileg létezik 55PUS8601 meg 55PUS8901 és 55PUS9701 is (de árat csak az 55PUS8601-re találtam, elég durva :) ).
    A 8901-es ambiluxát azért megnézném egyszer élőben :)

    Ja és az én 7181-em képe szerintem szép, bluerayt még nem néztem rajta, de Netflix UltraHD-t már igen, én teljesen elégedett vagyok.

    -- aka p3d3str1an

Új hozzászólás Aktív témák