Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
nababika #10644 üzenetére
"A tv simán vesz fel kikapcsolt állapotban, viszont bemenetet nem enged váltani aktív felvetél közben."
Ezt szerintem mindegyik philips így tudja megcsinálni (talán ha létezik két tuneres azzal ki lehet küszöbölni ezt a "hibát").
EPG: Általános beállításokon belül -> TV műsorkalauz -> Internetről vagy műsorsugárzóról kapja az adatokat.
más beállítást (nyelv választást) nem találok.Süti: GUIDE gomb a távirányítón ez a tv műsorújsága. Plusz itt tudod beállítani hogy mit vegyen fel a TV, vagy mikor küldjön adás kezdésről emlékeztető üzenetet. Ja és itt tudod visszanézni a felvett anyagot.
-
nababika
aktív tag
-
nababika
aktív tag
Érdekes dologba szaladtam. A tv simán vesz fel kikapcsolt állapotban, viszont bemenetet nem enged váltani aktív felvetél közben. Nem értem mi köze a szatellit Turnernek a bemenetekhez? Az epg-t továbbra sem sikerült értelmezhető formátumra hozni, én vagyok a béna mert nem tudom hol állítsam át a nyelvet. A műhold beállításoknál hiába állítom át a nyelvet semmi sem változik. Vagy esetleg újra kéne telepíteni a csatornalistát nulláról, és akkor kell nyelvet választani? Legyszi mint egy idiótának, úgy magyarázzatok el mert úgylatszik béna vagyok.
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
ha valaki épp keresne egy régi darabot:
40-es 9705, 119ért. Nem az enyém!! csak ajánlás -
Bizo28
csendes tag
Sikerült beszélnem egy szervizzel akik azt mondták szoftverfrissíteni kell a készülékem mert ez a fajta nem lehet hotel módban. ők ezt 10-15-ért válalnák. én probálkoztam de nem ment. a pendriv-val lehet a gond vagy ezt tényleg csak szervízben lehetne megcsináltatni? tudna valaki ötletet?
-
access_denied
senior tag
válasz
csalafinta65 #10637 üzenetére
Egészen elképesztő árak. Pedig a 49PUS7150 jó is lehetne...
-
jazy
csendes tag
Megint ertetlenul allok a Tv elott most megint ujra raktam a szoftvert,es most megint semmi baja,teljes ertetlenseg.
A masik kerdes hogyan tudom lecsatlakoztatni a tv-t a wifi halozatrol,sehol nem talalok olyat,hog halozat elfelejtese vagy ilyesmi.
-
Bizo28
csendes tag
válasz
Monya78 #10635 üzenetére
Köszönöm a választ. A tv-mel elég nagy gondok lehetnek mert akárhogy próbáltam eddig nem sikerült. Néhány beállítást enged csak és a távirányító minden funkcióját sem engedi hanem csak egy részét. A net kábelt is ha bedugom érzékeli de nem világít és nem is tudok csatlakozni.Néha le is fagy néhány beállításnál. Azt mondták lehet hotel módban van amitöl félig le van butítva a készülék. Nem tudom létezik e ilyen de ha tippelnék akkor egy klón tv-nek mondanám.Írtam már minden hova de még senki nem tudott erre választ adni hogy mi lehet vele. :/
-
Monya78
veterán
válasz
Bizo28 #10634 üzenetére
- Pendrive fat32-re legyen formázva, letöltött zip file kitömörítve legyen tehát az autorun.upg fájl legyen rajta.
- TV-ből minden más pendrive-ot ki kell húzni.
- Menu -> Beállítás -> Szoftver beállítások -> Helyi frissitések -> kiválasztani a pendrive-ról felajánlott szoftvert.
- Elindítja a frissítést, három csíkot végigvárni, pent kihúzni, tápkábelt kihúzni (1 percre)Nálam ennyi, ha régi szoftvert raktam rá...
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok
37PFL9606 TV m van. Még most kezdtem volna el foglalkozni a NET TV használatával. Bedugtam hátul a NET kábelt, fel is ismerte a hálózati beállításoknál, de a NET TV re kattintva a menüben, folyamatosan csak keres, de nem jön be semmi. Kihúztam a kábelt, akkor érzékelte is, hogy nincs NET. Visszadugva újra csak keresett...
Valakinek van valamilyen ötlete? Javaslata??Köszönöm. Viktor
-
lorinser
senior tag
"Régebbi fw.-t csak szervíz tud visszatenni." - elméletileg van más lehetőség is rá de én biztos nem próbálkoznák vele.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek rendezett csatornalistája UPC direct+ hoz? Megvakulok mire minden csatorna meglesz. A tv 50pus6809/12. Legyszi, legyszi. :-D A channel editor meg nem megy win10 alatt. Ja meg egy kérdés. Mit és hogyan állítotok, hogy a epg magyar-magyarul írja a dolgokat. Tele van értelmezhetetlen karakterekkel.
-
pixta78
senior tag
válasz
JokerMaffia #10611 üzenetére
Ezt megerősítem Én is, mert az akadozás megszűntetése miatt feltettem a 12- es legújabb firmware-t és meghalt az Usb! A 10-est visszatette a szerviz és megjavult az USB halál.
Apropó:
Honnan lehet régi fw-t letölteni? -
jazy
csendes tag
válasz
lorinser #10616 üzenetére
Szia,a laptopommal van osszekotve erositon keresztul hdmi-vel,de mar probaltam a lapost direkt a tv-vel,kulonfele kabelekkel.
Kulfoldon hasznalom,jelenleg nincs tv elofizetesunk,csak online mozizas van.
Ha csak a tv magaban is van bekapcsolva akkor is csinalja.
Olvastam valahol ,hogy esetleg valami program zavarhat be ami a tevere toltodik le-ez igaz lehet? -
lorinser
senior tag
Megjelentek az idei 7 és 6000-es sorozatú TV-k az MM-ben: [link]
-
jazy
csendes tag
Hello Mindenki
Segitsegre szorulok megpedig egy 40pfl 9690k/02 tv vel,ket napja szetesik a kep rajta,a bekapcsolas utan kp 2 percel,tegnap usb rol visszaraktam ugyanazt a verziou firmwaret ami rajt volt.A problema megszunt,videoztam rajta minden rendben volt,viszont ma ugyanezt csinalja.Valakinek valami 5let?Talalkozott mar valaki ilyennel?
Azt gondolom valami szoftveres bug lehet mert,ha hardveres lenne nem javult volna meg egy estere.Teljesen ki vagyok,hogy oda van a mese Tvem.
Bocsi de nincs hosszu ekezetem.
Please help me -
Bizo28
csendes tag
válasz
Luck Dragon #10612 üzenetére
Köszönöm válaszod . Szeretném helyre hozatni ezt a tv-t de nagyon sokat nem szeretnék költeni rá.Rendeltem a napokban egy távirányítót az is 12 ezer volt kiszállítással de szerencsére vissza vették. ha benne lenne mondjuk egy 20-asba akkor még megcsináltatnám. Megpróbálok holnap utánna járni hogy ki tudná ezt megoldani nekem és mennyiért.
-
válasz
Bizo28 #10610 üzenetére
Szia , ha valóban "hotel" kiadású készülék akkor lehetségesek ilyen lezárások.
Mi a hotel tv-k hátránya? Nos ezek a készülékek azért készültek hogy egy adott cég,iskolák,szálódák,posta hivatalok,büntetés és végre hajtási intézmények csak az általuk készített vagy adott anyagok lejátszására szeretnék használni. Ilyenkor a gyártóval jelen esetben a Philipsnél leadják az adott kérésüket ami tartalmazhatja-
-A csatorna különböző beállításait, darabszám,program.
-Csatornalista előre programozása.
-Tv kialakítása szín-egyéni konozólok.
-Vagy adott védelmi funkciók mint például, szálódáknál hogy a kedves vendék ne tudja elnyomkodni a készüléket.,így csak csatorna váltás és hangerő szabályozására alkalmas legyen a tv.
És még sok egyéb.
Én azt gondolom hogy a te esetedben megvásárolt példány is egy ilyen.A szoftver frissítés ebben az esetben nem segít ,hisz hiába azonos a modellszáma akkor is más SSB van a készülékben a fentebb leírtak miatt azaz nem piaci hanem egy special kiadás. Hogy ezt megszüntessék el kell vinni szakszervizbe ahol az aktuális SSB-t és egyéb alkatrészeket kicserélik. Ilyenkor fel kell készülni ha túl nagy az eltérés igen borsós lehet az átalakítása. De ez csak akkor érvényes ha valóban Hotel's kiadású készülék.
-
JokerMaffia
tag
válasz
Bizo28 #10610 üzenetére
Elméletileg nem szabadna gondot okoznia a pendrivenak. Ha első alkalommal működött később is kellene. Kísérletképpen megpróbálhatod más eszközzel, hátha. Azt azonban elmondanám, hogy az újabb frissítések nem mindig jobbak az jelenlegieknél, persze ez tévé függő. Olvastam olyat valakinél az újabb szoftver tönkretette a 3D funkciót egy idő után szétesett a kép. Saját tévémre is kijött újabb frissítés, de hagytam, csak a Macedónia nyelv miatt nem frissítettem,mert úgy sem használnám. Csak akkor ha felettébb muszáj. Előtte mindenképp informálódnék mit tartalmaz, milyen változásokat eszközöltek az újabb szoftveren.
-
Bizo28
csendes tag
válasz
JokerMaffia #10609 üzenetére
nem sikerült mert a legutolsó install 2014 08 17.-én volt. probáltam azt is hogy a tv-vel formázom meg az usb-t egy ideig ment is aztán azt írta ki hogy nem elég gyors az usb hogy megtudja formázni a tv.Akkor lehet az usb-vel lenne gond?
-
Bizo28
csendes tag
válasz
JokerMaffia #10607 üzenetére
Beütöttem és beadott valami infokat de ezzel mit tudok kezdeni?
-
sly54
tag
Köszi a "választ" mindenkinek
-
Bizo28
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat.Megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot hátha tudnának segíteni, de ha bárkinek bármi ötlete van még akkor szívesen fogadom.Köszönök mindent mégegyszer nagyon rendesek vagytok és segítőkészek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest