- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabby
tag
Kérlek javítsatok ki, ha nem jól foglalnám össze, hogy mi lenne az optimális megoldás BEST ROM kérdéskörben:
- TWRP 2-es verzió felrakása
- ROM biztonsági mentése
- alap 27-es ROM felrakása, vagy meghagyása ha az van fenn
- majd feltenni a 30-as kernelt 27-es particiokiosztással EZT
- root, ha nem lenne (mondjuk ezzel: VRoot_1.7.9.9273)
- kinai szörnyűségek eltávolítása
- örömteli használatA héten a 8612-es négymagos telefonomon kellene majd megcsinálni a mókát, szóval jó lenne tudni, hogy akkor ez így OK-e?
-
Laslie
tag
Én a ROOT Genius programot használtam. A VRoot-ra trójait jelzett a víruskereső.
-
Laslie
tag
válasz
kocka450 #183 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Azért lehet lassabb a T27-es rom-nál, mert az szerintem a 2 magos-hoz való, más a kernel. Ezért is nem működött megfelelően a kamera.
Viszont az eredeti verzióhoz képest ez a "könnyített" változat sokkal gyorsabb. Ha kell feltöltöm az eredeti rom-ot a másik mellé, hogy ki tudd próbálni. Letöltöd, felteszed és érezni fogod a különbséget.
Az eredeti rommal alig akart reagálni a telefon. Másodperceket kellet néha várni egy-egy művelet végrehajtására. A "könnyített" változattal ilyen problémám nincs.
Nálam nem akar telepíteni semmilyen programot indítás után. -
djpoti
aktív tag
válasz
kocka450 #183 üzenetére
Ne törődj bele, ugyanis több napos konzultációval pimi50 kolegával, megleltük a megoldást.
Visszatettem az eredeti romot és root -oltam VRoot -al.
Csak újabb kellett hozzá.
VRoot_1.7.9.9273
Ezt töltsd le.
Már kidobáltam a sok sallangot és 100MB körül van a szabad memória kapacitása.
Antutu is 3x lefutott már egymás után. 16375 pont.
Nagyon jó így pimi50 által ajánlott rendszer alkalmazás eltávolítóval, csak úgy dobálod ki a sok sz@rt.
Ma fakadtam először mosolyra a telefon használata közben.
-
-
Laslie
tag
-
kocka450
csendes tag
Aljasul kihasználnám, hogy megoldottátok a problémát. Ha rajtam múlott volna sehol sem tartanék, mert ehhez a témához láma vagyok. Akkor ezt a romot így le lehet menteni és én fel tudnám pakolni az én telómra? Ebben tudnátok segíteni? Nekem az eredeti romom sincs meg.
előre is köszönöm
Zoli -
Laslie
tag
Köszi, ez segített. Sikerült vele root-oltatni a készüléket. Legalábbis azt hiszem. Az összes olyan alkalmazást, mely nem kellett sikerült így -ugyan nem eltávolítani, csak - letiltani. Így nem futnak, és gyors lett a teló. Bár jobb lenne, ha el is tudnám ezeket távolítani, de talán így is jó lesz.
-
Laslie
tag
-
Vélemények a cuccról, illetve valaki tud valamit a Phicomm-ról? Mert elég jó ajánlatnak tűnik
-
Laslie
tag
Feltettem a recovery-t csináltam backupot, majd feltettem a T27-es rom-ot. Szép is gyors is, de sajnos a kamera miatt (csak az előlapi működik, és nincs vaku) visszatettem az eredetit. (Ez eléggé fontos szempont.)
Szóval, most újra a kiindulási ponton vagyok.
Köszönet pimi50-nek a segítségért! -
pimi50
aktív tag
válasz
theklikman #138 üzenetére
Ha ezt letöltöd, megtalálsz benne minden szükségest. [link]
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
theklikman #129 üzenetére
Nem hiszem, hogy normális. Nézd meg a cash fájt, lehet hogy túl nagy. Hogy ezt hogyn kell korrigálni, azt még nem tudom, lehet hogy rom csere segítene a dolgon, tiszta lappal indulva.
-
Laslie
tag
Hm...
Hogyan tudom ezt root-olni? Jól sejtem, hogy rá kell töltenem egy másik rom-ot? Elolvastam az előző oldalon a leírásodat, le is töltöttem a rom2.zip-et amiben a T27-es rom van. Elvileg az új rom beírása nem okoz problémát. De előtte szeretnék egy másolatot készíteni az eredetiről vész esetére. Erről viszont nem találtam szájbarágós leírást. Megtennéd, hogy leírod, hogyan tudok másolatot készíteni, és probléma esetén visszatenni? Nem szeretném ha használhatatlan lenne a készülék.
Nem csináltam még ilyet, ezért kérdezek ennyit. -
theklikman
csendes tag
Köszönöm az infókat! Az enyém rootolva van. Hát például lassan hoz be dolgokat. Vagy ha egy alkalmazban megnyomom a kezdőképernyőt kell várjak kb 2-3 másodpercet amíg valami történik. Van egy ugyanilyen karakterisztikájú zte-m és az teljesen másképp viselkedik, sokkal fürgébb. Meg alapból 60 mb üres ramom van. Ez normális?
-
pimi50
aktív tag
válasz
theklikman #125 üzenetére
A T30-as a kínai rom verzió, csak kínaiul és angolul tud, és valóban tele van kínai appokkal.
Ami nekem eredetileg rajta volt, az ugyan multilang volt, de nem volt rootolva. Kinlódtam vele, csak félig sikerült rootolni, és akkor olvastam, hogy a letölthető romok rootoltak, ekkor cseréltem. -
pimi50
aktív tag
válasz
theklikman #125 üzenetére
A T27-est használom, nem hiszem, hogy lenne jobb. Miben áll a lassúsága?
Egyébként ez elvvileg azonos a 06-ossal. Ami különbséget találtam a T27-es rom verziókban, az az, hogy a C230Wsplash.img fájlt tartalmazza-e. -
Laslie
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót (4 magosat) az asszonynak. Ma érkezett meg a teló. Első dolgom az (lett) volna, hogy eltávolítom a sok kínai app-ot. De sajnos annyira ragaszkodnak a telóhoz, hogy nem lehet őket eltávolítani. A lányomnak is ilyen (2 magos) telefont hozattam Kínából, és azon simán el tudtam távolítani ezeket.
Hogyan tudom leszedni ezeket az app-okat?
(ROM: C230w_000_4_4_1_0T06_1223)
Üdv
Laslie -
Tozso1
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #114 üzenetére
mindennel együtt: EUR 9,87
Zwischensumme: EUR 6,99
Verpackung und Versand: EUR 2,88
Endbetrag: EUR 9,87
Zahlung über Visa: EUR 9,87 -
pimi50
aktív tag
válasz
theklikman #121 üzenetére
Viccelsz? Kínai telóhoz ugyan milyen rom van kínain kívül?
Egyébként én egy T27-est használok, amelyikben Opera van a kínai browser helyett. -
theklikman
csendes tag
Üdv. Rendeltem egy ilyen telefont, de nagyon nem vagyok megelégedve vele. Kb. 20-30 mb ram van szabadon, s nagyon lasssú a telefon, akadozik. A rom csere segít rajta? Ha igen, pontosan melyik rom az amelyik jó és nem kínai?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #118 üzenetére
Lehet, hogy csak a fizetési procedúra során derül ki, de az is lehet, hogy az EU-ban ennyi a postaköltség. Levélként jön, tehát nem lehet horribilis.
-
pimi50
aktív tag
válasz
kocka450 #116 üzenetére
Nem tudom, de én is jártam így tabletnél, amikor ICS-ről JB-re próbáltam áttérni. Akkor azt tapasztaltam, hogy a Galériával van összeheggesztve a kamera alkalmazás. Igaz, hogy főzött romokkal próbálkoztam és nem jött be. Az eredeti rommal működött? A T30-al próbáltad? Az ugyan nem jó semmire, de a funkciót kipróbálni talán érdemes llenne.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #114 üzenetére
Pdig ott van az. Jobb felső sarok, 0.99 euro.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #92 üzenetére
Egy kis kiegészítés screenshot témához: Most olvastam, és valóban igaz. Az Android 4.0-óta be van építve a screenshot a rendszerbe. A Vol- és a Power gomb eggyüttes, kb 2 mp-es benyomásával működik.
-
pimi50
aktív tag
válasz
kocka450 #102 üzenetére
A recoveryvel nem sokat kockáztatsz, legfeljebb nem működik, azaz az eredet recoveryvel bootol.
Ha letöltötted a két recovery img-t, a nandroiddal lehet flesselni (valamelyiket)
A romot illetően, már nem emlékszem, hogy melyiket raktam fel, letöltöttem minden megtalálhatót, azokból választottam egyet. Látszólag azonosak, vagy hasonlóak, de lehet különbség. Ha gondolod, kirakom valahová az összeset, és próbálgass. -
Rodzser Mór
senior tag
Kijelzőre fóliát raktatok? Milyen való hozzá?
Nekem már elég csúnya a gyári, már 1/4 részt lepöndörödött a kijelzőről, mert a fólia füle ugyebár kiáll. Óhatatlnaul beleakad valamibe és lefejtődik ezáltal. Vagy esetleg ez alatt van mégegy fólia? Én nem vettem észre, hogy lenne ilyen. -
freeapro
senior tag
Hát ez érdekes. A #60-as hozzáaszólásban leírtakat próbáltam, nekem bootloader módba sem lépett be. Ezután a nandroid-al és a twrp app.-al próbáltam feltenni a recovery image-t (a linkről), én nem láttam semmi változást, de állítólag most működik minden játék ami eddig nem ment. Úgy látszik lelke van
-
kocka450
csendes tag
A needromról szedtem le a romot, nagy valószínűséggel ugyanazt amit Te, nálam
mégsem működik a kamera. És csak a prociban van különbség. Ha bátrabb lennék raknék rá recoveryt, de mivel nincsen még négymagossal tapasztalat ezért várok. Na meg aztán rutinom sincs az ilyen dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- SörcsaPH!
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged