Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
Ez azért nem 230 kategória.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
jaja, a dualsimes topicban is előkerült már.
én hoztam pont fel, mert a mostani 5"-osról 5,5-re váltanék,
és pl. az tetszik hogy majd mindegyiknek van a kijelzője körül egy fekete 'keret' ennek meg nincs.vannak vele bajaim, de összességében azért tetszik.
-
Rodzser Mór
senior tag
Új Phicomm lesz a palettán.
Phicomm EX780LEgész komoly belsővel. Az ára sem alsó kategóriás ehhez mérten, most 223 USD
5.5inch OGS IPS touchscreen,1920x1080 pixels
CPU: Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core Up to 2.5GHz, GPU: Adreno 330
13.0MP back camera and 5.0MP front camera,with flashlight and auto focus
Dual Cameras, front camera 5.0MP back camera 8.0MP
Dual SIM Card Dual Standby, two nano sim card
Support WiFi Direct, Fast Charge, Smart Wake, Fingerprint ID, WLAN display, breath light
Networking: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA: 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2600MHzÉrdekes a képek egyikén, hogy a 3GB RAMból, csak 1,7GB szabad. Mi a bánatos francot foglal le egy véljetően nem agyontelepített telefonon 1,3GB-ot?
Én továbbra is azt tartom a legnagyobb bajának a C230W-nek, hogy a memóriával elég vacakul bán. Nekme azóta is 0-20MB szabad RAM van, ha a Beálálítások / Alkalmazások menüpontban nézem.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #595 üzenetére
Sajnos nem annyira elterjedt ez a telefon, hogy sok híredetés "zavarná" a diskurzust. Sőt most direkt jó, mert máris kicsit jobban pörög a topik!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #594 üzenetére
Nem szerintem baj, a fórum szabályzata szerint az;
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos."
De végülis te vagy a kvázi topicgazda, ha szerinted nembaj, akkor én sem ágálok tovább
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #593 üzenetére
Azért még nem baj, hogy ide beírta. Bár az aprós oldalon nagyobb esélye lehet.
-
aytukabozs
addikt
eltévettél, ITT a Hardverapro
-
youkon
csendes tag
Sziasztok!
Van 2db vadiúj, jól működő, Karbonn-osított Phicomm c230w-m, akit érdekel, privátban keressen!
Üdv.
youkon
-
steve500
csendes tag
Az én kis "négymagosom" igazán massziv, ellenáll minden kisérletemnek
Root Geniusra azt irja
our phone is so solid to root! iRoot meg csak annyit, hogy Phicomm C230 Root failed...
-
steve500
csendes tag
Sziasztok! Elnezest, ha olyasmit kerdezek, amire mar lett valasz irva, sajnos nem talaltam azt meg! Nekem egy 4magos qualcomm 1.2GHz-es CPU, 512MB RAM, 4GB total memoria "kiepitesu" telefonom van. Semmivel nem tudom rootolni! Segitsegeteket kerem, milyen progiva lehet legyozni? koszi!
-
attos71
tag
válasz
freeapro #583 üzenetére
Olvasgatom én folyamatosan a fórumot...és a Karbonnal is lett itt már 'féltégla' csinálva...
Ezért akarnék egy megerősítést, (valami hozzáértőtől) hogy melyik Karbon verzió a tuti...
Van ahol be van linkelve, csak éppen ott meg nem találni meg azt a verziót, amire a megadott paraméterek illenének...
-
attos71
tag
Mindenki elmenekült a fórumról?
Most már nagyon esedékes lenne egy ROM csere a telómon így továbbra is várnék egy -4 magos verzióra-bevált ROM-ra javaslatokat...'Valaki pls!
'Most akkor melyik KARBON jó a sok közül, ami ide be lett linkelve?Mert van itt pár száz MB-ostól a 2GB-ig minden fajta méretben...
'
Előre is köszi!' -
attos71
tag
Valaki pls!
'Most akkor melyik KARBON jó a sok közül, ami ide be lett linkelve?Mert van itt pár száz MB-ostól a 2GB-ig minden fajta méretben...
'
Előre is köszi! -
attos71
tag
Ez gond, hogy ezeken a körökön már túl vagyunk...látszólag minden felmegy és működik szépen, de egy újraindítás, vagy ki-bekapcsolás után csak a PC-ről újra belépve hajlandó csak betölteni a rendszert...
Nem felejt el semmit, minden beállítás megmarad.
Ettől függetlenül sokkal rugalmasabb és gyorsabb lett a telefon, szinte bármikor megnézem 100MB fölött a szabad memória, gyors a Wi-Fi is, nem szakadozik le meg ilyesmi...Ezen felbuzdulva -mint már írtam is- az én 4 magos telómon is le kellene cserélni a ROM-ot valami használhatóra. Most akkor melyik KARBON jó a sok közül, ami ide be lett linkelve?Mert van itt pár száz MB-ostól a 2GB-ig minden fajta méretben...
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #570 üzenetére
Rögtön produkálja a fekete képernyőt, így jó lenne rá valami okosság...
-
aytukabozs
addikt
A fekete kijelzőt hívásindításkor produkálja rögtön, vagy ha a füledhez emeled a telót?
Mert ha utóbbi akkor a közelségérzékelő hülye, azon lehet segítenia topicban 1 vagy 2 lappal korábbanszerk. vak vagyokitt a fejünk felett le van írva hogyan.
A másik problémát nem tudom, (csak néha van a közelemben a telefon, nem az enyém) én újraraknám hátha elmúlik
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Na sikerült részleges eredményt elérni...PC-vel összedugva felmegy rá minden...elviekben a T27 rom lett felrakva rá és működik is szépen: wifi megy, SIM-et látja, gps-t még nem próbáltam, telefonásánál viszont van egy kis zavar: híváskor, hívás kezdeményezéskor elsötétül a képernyő és nem is reagál semmilyen taperolásra sem...
...Ez eléggé zavaró, erre a probléma megoldásra létezik valami beállítás, vagy megoldás?
Ja, igen...kikapcsolás/újraindítás után csak a PC-vel összedugva, az adb-ből újra futtatva egy boot.img-t, a telefon bekapcs. gombjával 'játszadozva' jön elő a recuvery, vagy bootol be teljesen a telefon...?...Ilyennel valaki? -
-
petybar
csendes tag
Sziasztok! Karbonnosítás közben nekem is sikerült elrontanom, azota nem tudom bekapcsolni és semmire sem reagál. A forumot olvasva megpróbáltam a emmc dl programot viszont az mindig invalid user hibaüzenetet dob. Ha a telot radugom a gépre az eszközkezelő QHSUSB_BULK-nak ismeri fel vagyis nem ismeri fel csak ezen a néven jeleníti meg.
Van valami ötletetek vagy kukázzam.
Segítségeteket köszönöm előre is. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #561 üzenetére
IMEI már van, viszont rádió kikapcsolva, tehát hiába teszek bele SIM-et, semmi.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #558 üzenetére
Nah, a Karbonnos Multi-download cuccal sikerült helyreállítani csak az EMMC DL for Customerrel, sajnos a C230W-s EMMC-s mentés kevés volt hozzá. Viszont most már fel is toltam rá a szoftvert, viszont nincs IMEI.
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Szintén köszi!
A 4 magos, akkor ezzel a Karbonos android verzióval működne rendesen?
Bocsi a sok kérdésért, de én teljesen 'láma' vagyok a témához, de a 'buheránál' lesz hozzáértő segítségem, én most csak az infókat gyűjtöm a akcióhoz...
-
RVR400
veterán
Ez le van takarítva 0-ra.
Nah, az EMMC Download For Costumer után már 9008, nem pedig 9006. Az EMMC Software download így végigmegy, látszólag meg is csinálja a partícionálást, aztán megint 9006 lesz a végén. Viszont ezután mit kellene csinálnom? Mert ha lehúzom a telót, és visszadugom, akkor mintha nem csináltam volna semmit sem.
-
aytukabozs
addikt
qpst is megvolt?
pont a héten néztem hogy upgradelték vele az XDA-s threadet..."If your phone isn't booting or is in bootloop without recovery or bootloader and you only get HS-USB QDLoader or HS-USB Diagnostics in Device Manager then here is the Revival Package to the rescue (thank to nikan06), don't forget to make backup of all the partitions before, especially mmclbk0p10 and p11 that contain the IMEI of your phone."
-
RVR400
veterán
Van egy ilyenem, ami full kukának tűnik. Bedugom, és annyi látszik, hogy Qualcomm HS-USB Diagnostics 9006. Egy sikertelen Karbonnosítás után került ilyen állapotba, mivel úgy néz ki, hogy törölni mindent lehetett a telóról, de írni rá már nem annyira...
Valakinek van valami ötlete esetleg a helyrehozásra? Én már kifogytam. -
aytukabozs
addikt
Itt egy 'kisebb' gyűjtemény mindkét verzióhoz
a Quad_Core_Version mappában van egy tuti flashelő csomag, semmit nem kell gondolkodni, pötyögni meg imádkozni, csak rádugni a telefont és elindítani...
-
janoka99
csendes tag
Megfelelő ajánlat esetén megválnék telefonomtól (upgrade miatt). 4-magos változat, hibátlan, az angol-kínai ROM-mal (c230w_T30_Custom_EN-CN-ES.zip), stabil, rootolt, lásd korábbi hozzászólásaimat. Első pillanattól képernyővédő van rajta, tartalékot is adok mellé. Nekem $55 + 1500 Ft-omba került, reális ajánlatokat várok privátban.
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #544 üzenetére
Ha rádugom a számítógépre: 'PHICOMM mobile device (Fastboot mode) X Nem található illesztőprogram' üzenet fogad.
Eszközkezelőben látszik, csak sárga háromszögben, felkiáltó jellel...ha nyomom a power+hangerő le gombot: QHSUSB_BULK -
attos71
tag
válasz
aytukabozs #542 üzenetére
pimi50: Az már volt többször is!
Az pontosan azt jelenti, hogy 'nem volt rajta semmi buhera', minden gyári -volt- a telón...
-
aytukabozs
addikt
A "nem volt rajta semmi buhera" az egész pontosan mit jelent..?
Soha semmilyen szinten nem is lett összehaverkodtatva a PC-vel? (driverek)
Előbb próbáld meg a fent említett akksi ki-be dolgot hátha,
ha nem segít próbálj bejutni a recovery-be (hangerő le+power egyszerre nyomásával bekapcsolás).
Ha működik, csinálj egy factory resetet (ezzel az összes telepített app és beállítás elszáll, de a képek, zenék, egyéb fájlok megmaradnak a kártyán meg a belső memóban, de legalább esélyes hogy bebootol).Ha ez sem megy, innentől lesz érdekes hogy voltak-e telepítve a gépedre driverek, valamint hogy be volt e kapcsolva a telefonon az UDB hibakeresés (debugging).
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #538 üzenetére
Ott megáll stabilan...
...better life....
-
attos71
tag
Hali!
SOS! Segítség kellene! A fiamnak a két magos verzió PHICOMM telefonja van. Nem volt rajta még semmi buhera, de egy ki-be kapcsolás után mégis csak eddig jut: 'PHICOMM Better Communication, Better Life'.
Lehet még ezzel valamit kezdeni? -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #530 üzenetére
A kínaiak a svéd postával küldik az aksikat, egyébként még a cuccokat is elem nélkül postázzák.
Szerintem a szabotázsveszély miatt nem szállítják légipostával. -
Harcsa
csendes tag
válasz
aytukabozs #529 üzenetére
És azt már nem tudod megmondani hogy kb hanyadik hozzászólás lehetett. Keresőbe nem találok így semmit.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Gyors guglizás után ezeket tallátam:
http://www.batteryupgrade.hu 6876 Ft
http://www.batteryclerk.com 13,5 USD + szállítási díj
http://bigupgadgets.com 10,5 USD Itt nem találtam szállítással kapcsolatban infót, csak annyit hogy a tömegtől füg stb.
meg külföldről való behozatalkor érdemes megérdeklődni, szállítanak-e egyáltalán akksit. Mert van valami korlátozás a tűzveszélyessége miatt.
-
Harcsa
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek.
Nekem olyanba kéne segítség hogy honnan tudok aksit venni ehhez a telefonhoz. Egy hibás autóstöltő miatt meghalt benne az aksi. Amit találtam az csak 9 ezer körül volt. Olcsóbban nem tud valaki?
Előre is köszi szépen.
Üdv.: Roland -
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #523 üzenetére
"Sajnos" nem tudok reprodukálni egy telót ilyen problémával, de azt hiszem, hogy az adb hw szinten, a portot szólítja meg.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #525 üzenetére
Jó lenne. Aprólékos leírás van erről hozzánemértőknek való szinten?
Meg aztán a kipucolással a memóriagondok valamelyest megoldódnak, vagy másik rom kellene rá?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #524 üzenetére
"Nálatok nincs ilyen?"
Nincs, mi jobbára kipucolt romokat használunk :/
rá kéne te is szánd magad -
Rodzser Mór
senior tag
Folyton települni akar az Apus. Nme tudom, hogy miért. meg a Cool browser. Nálatok nincs ilyen?
Az Apus-nak az értesítési sávban pedig egy olyna ikonja van, hogy egy lefelé néző fektetett telefonkagyló van, rajta pedig egy 90 fokban megtört nyíl, ami 45 fokban "támadja" a kagylót és innen verődik vissza. Miért ez az ikonja ennek?
-
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #521 üzenetére
Feltételeztem, hogyha már telepített romot, akkor az be van kapcsolva. Ha nem, akkor...
A recovery-n kívül nem hiszem, hogy lenne hw megoldás. -
aytukabozs
addikt
-
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #519 üzenetére
Kezdjük az elején.
Ha az "adb devices" utasításra nem írja ki a teló tipusát, akkor érdemes lenne újratelepíteni az usb drivert. -
aytukabozs
addikt
Hát itt fölül elég sok mindent megbeszéltünk;
Nem kapcsol be a teló, a bootlogonál megáll,
ebben az állapotában adb elérés nincs (vagy nem volt bekapcsolva az adb),
így cwm-be bootolni sem lehet, billentyűkombinációra sincs recovery (se gyári, se custom).Azt kellene megtudni valahogy hogy van e bill. kombináció fastboot módhoz, de én nem találtam ilyen infót a neten. :/
No min siklottam el?
-
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #515 üzenetére
Sajnos nekem itt elfogytak a tippjeim, próbáld meg itt;
http://logout.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/hsz_1-50.htmlPár féltégla már feltámadt itt..
Részletesen írd le milyen teló, milyen moddolások történtek rajta, és hogy jött elő a hiba... -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #514 üzenetére
"list of devices attaches" választ kapom az adb parancsra
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #513 üzenetére
c:/>
Ezután jönnek a parancsok
Így -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #511 üzenetére
a parancssorból nem ismeri fel a parancsfájlt (azt írja - vagy én vagyok amatőr)
-
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #510 üzenetére
Honnan/hogyan telepítenéd a romot?
Én megpróbálnám parancssorból az adb devices parancsot.
Ha látszik a telo akkor a kártya gyökerébe bemásolnám a cwm recovery-t.
Aztán adb reboot bootloader
Majd fastboot boot recover.img (amennyiben más a recovery neve akkor az menjen a végére)
Így nem a telóról hanem az sdről fut a recovery.
He elindul akkor wipe cash/data/dalvik
Majd reboot hátha így elindul (de ezzel persze elszállnak a telepített dolgok meg a beállítások). -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #509 üzenetére
eszközkezelőben látszik, rom telepítésekor hibákat ír ki. Indítja a telefont de ugyanott kifagy.
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #507 üzenetére
Töltést felveszi, avval nincsen gond. Bekapcsoláskor beadja a karbonn logót és akkor fagy ki.
Semmilyen romot nem tudok rá telepíteni, recoverybe sem tudok belépni.
Tanácstalan vagyok. -
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #506 üzenetére
Vedd ki és tedd vissza az akkut, és kikapcsolva próbáld tölteni, ha így sem vesz töltést, akkor
(bár ennél a telónál még nem hallottam túlmerülésről) megpróbálhatod kivenni az akksit, feldobni valami meleg helyre (vagy hajszárítóval felmelegíteni) és mikor már jó meleg akkor visszatenni a telóba, és töltőre dugva megpróbálni bekapcsolni. -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #505 üzenetére
Szia,
Igen megáll és nincs tovább.
üdv
Zoli -
kocka450
csendes tag
Sziasztok,
Hetek óta használtam az itt belinkelt karbonn romot ami hibátlanul működött a mai napig. Reggelre lemerült, azóta nem tudom bekacsolni. A képernyő bekapcsolása után kifagy a teló, nem tudok vele mit kezdeni. Van ötletetek?
üdv
kocka -
aytukabozs
addikt
Mivel egyben, linkkel nem lehet a keresővel megtalálni így kicsit ismétlek;
Proximity szenzor kalibrálás
Hidden menus letöltése play store-ból
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freespirit.hms&hl=es
Elindítás után katt az utolsó menüpontra;
Itt figyelmeztetni fog hogy ez tönkreteheti a telefonodat:
Kattints a YES-re bátran,
a factory test menübe jutunk így, itt szintén a vége felé lesz egy Proximity adjust menüpont,
itt először letakart, majd elengedett szenzorral a GET gombra kell kattintani, és kész is vagyunk![proxymiti, proxymity]
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #501 üzenetére
Ez megoldódott, nem egy romot hanem egy flashelő csomagot töltöttem le
Elég kényelmes volt vele romot cserélni, csak elindítottam a progit, és a végén levettem a kábelről a kifőtt telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest