- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
kocka450
üzenetére
Örülök, hogy sikerült!

Azért lehet lassabb a T27-es rom-nál, mert az szerintem a 2 magos-hoz való, más a kernel. Ezért is nem működött megfelelően a kamera.
Viszont az eredeti verzióhoz képest ez a "könnyített" változat sokkal gyorsabb. Ha kell feltöltöm az eredeti rom-ot a másik mellé, hogy ki tudd próbálni. Letöltöd, felteszed és érezni fogod a különbséget.
Az eredeti rommal alig akart reagálni a telefon. Másodperceket kellet néha várni egy-egy művelet végrehajtására. A "könnyített" változattal ilyen problémám nincs.
Nálam nem akar telepíteni semmilyen programot indítás után. -
djpoti
aktív tag
válasz
kocka450
üzenetére
Ne törődj bele, ugyanis több napos konzultációval pimi50 kolegával, megleltük a megoldást.

Visszatettem az eredeti romot és root -oltam VRoot -al.
Csak újabb kellett hozzá.

VRoot_1.7.9.9273
Ezt töltsd le.

Már kidobáltam a sok sallangot és 100MB körül van a szabad memória kapacitása.

Antutu is 3x lefutott már egymás után. 16375 pont.

Nagyon jó így pimi50 által ajánlott rendszer alkalmazás eltávolítóval, csak úgy dobálod ki a sok sz@rt.

Ma fakadtam először mosolyra a telefon használata közben.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest