Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Kiszúrtam egy hibát. Lehet más már jelezte, de lusta vagyok visszalapozni

Hírdettem egy termékemet. Töröltem a PH weboldalon, tehát nem Upper-en keresztül érvénytelenítettem.
Azóta ez a hirdetés be van ragadva az Upperben, mindig hozza az aktív hirdetések közt a lista elején. Uppoláskor pirossal jelzi, hogy az internetkapcsolat hibája miatt nem uppolható
Amikor upperből akarom érvényteleníteni a már nem létező hírdetést, akkor kifagy az upper.Egy pár napi használat után már én is úgy gondolom, hogy az előző verzió sokkal gyorsabb és áttekinthetőbb volt. A képek valóban feleslegesek.
Persze nem akarok hálátlannak tűnni, mert így is nagyon jó nekünk, hogy van ez a progi, és minden tisztelet a fejlesztőjének

Egyben megjegyzem az előttem szólónak, hogy ingyenes program lévén ne olyan örjöngve adja tudtunkra a hibákat, mint ahogyan tette. Örüljön, hogy van a program, és rendelkezésre áll.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 256GB Fekete
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest