- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7228 üzenetére
Amit cserélni kellett: -Lökhárító, krómrácsok, jobb oldali fényszóró (mert eltörtek a kis műanyag pöckök amik a helyükön tartják..), homlokfal... Semmi fém nem ment el, csak a műanyagok törtek el..
viszont a colt jobban is megy.: Nem hiszem hogy jobban menne a Fábiánál..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz tomcsi23 #7259 üzenetére
Azért szívesen megnézném a kettejük párharcát, tekintve hogy a Fabiank 90 lovas 12V gyárilag chiptuningos (a hírhedt pirosbetűs HTP), + még bele is van piszkálva, szerintem jó küzdelem lenne..
Szerk: Állított meg a rend őre 190-nél Perkáta után.. Elengedett, és hozzáfűzte hogy elég jól megy a kicsike
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz gamerkiller #7276 üzenetére
Ez még közel sem a vége volt, 6500 körül tilt.. 5 ember, full csomagtartó, 57liter a tankban.. [link]
Szerk: Bocsi hogy új, de időlimit.. Igazából még nem tudom a végét, de 195-200 körül van..
Ti ismeritek a varázspöcköt tankban?[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Váváává hülye időlimit
Sztem így gyárival is elég jó hangja van, és ez hidegen volt.. [link]
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7284 üzenetére
Húha itt nálam valami nem fér össze Ha 170km/h-nál lököd neki a 4-et, akkor azt hogy csinálod h 3000rpm alatt maradjon a fordulatszám?? Szerintem ezt gondold át még1*!
(hacsak nem dízelről beszélsz, nem tudom milyen szekered van..) Amúgy a Fóbiánál mindennapi használat alatt 4000-ig van küldve, az olyan 130 és ott jó a fogyasztás, a felett jelentősen megugrik.. Apropó fogyasztás..: 936km-ert lehet vele menni 1 fullos tankal.. Ez épp a múlt héten volt !!!UKRÁN!!! benzinnel..
-
gamerkiller
senior tag
Csináltam egy pár videót a hangszerkezetről Nem rossz
Basszus most nézem, 1általán nem adja vissza a hülye telefonos videó.. Pedig nagyon állatul szól, aki ismeri az Xplod-oket, az tudja..
Van 1 pár kép is máról, mosás után ;) Adtam neki, mert elfelejtettem milyen a színe
Na ki mit szól? Gyári, mégis egyedi, mert a miénk..
-
gamerkiller
senior tag
válasz rootkiller #7303 üzenetére
Véleményt kértem, és nem dicséretet Tiszteletben tartom, de csak annyit fűznék hozzá, hogy szahara bézs metál ;)
-
gamerkiller
senior tag
Na, indulok a Tuningshow-ra! Kíváncsi leszek
Szerk: Majd linkelek képeket
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7452 üzenetére
Hát gyerekek.. Nem tudom mit mondjak.. ESZMÉLETLEN VOLT!!!!!!!!!!!!! KB 10.000 ment el kettőnkre, de minden forint megérte! Azt mondják szombat vasárnap semmi nem volt, de most komolyan mondom.. még mindig nem tértem magamhoz!!!
Gyönyörű lányok, eszméletlen király autók, gumifüst és ferodol szag, dyno-n porsche, dB-k csak repkedtek az autókból..
Egy Ford Focus-ba úgy szólt a zene, hogy komolyan mondom nem lehetett megmaradni benne.. iszonyatos volt!!! Hát szerencsémre kint maradt a jettába a fényképező, szal csak SGH-J 700-as, és Nokia N73-as képeket tudok adni..
Tényleg nagyon brutális volt, kitűnő szervezés, minden a helyén volt!!
Pár képet mindjárt dobok!
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7454 üzenetére
Ala drift show! = EMBERTELEEEEEEEEEEEN Képeket töltöm felfele, mingyárt dobálom!
Színvonal M.O-hoz képest 5*!
Szerk: Videót is adok majd youtube-ról, feltöltöm azokat is, bár 1.3Mpixel nem a legjobb..
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7462 üzenetére
Voltál már ilyenen? Ha nem, akkor majd ha egyszer eljössz, sajnálni fogod hogy az eddigiekre nem jöttél el!
Apám is azt mondta hogy nem éri meg, és most megmutogattam neki a fényképeket, meg a videókat, és már bánja
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7466 üzenetére
Ott a pont.. A belefektetett munka, idő, pénz.. Mindenkinek más jön be, Pl: Nekem az első kép amit linkeltél tőlem, nem jön be annyira mint az utolsó!
Megbeszéltük Keldorral, hogy neki a letisztult, nem agyoncsicsázott autók jönnek be, nekem meg fordítva.. Izlések és pofonok, de annyi biztos: A luxusautón, és a következő Tuningon ott leszünk!
ON: Skoda
DeadMeat: Te ma voltál? Amúgy ezek tényleg gyönyörűen voltak!
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Hát mi ebből nem érzékeltünk semmit... Nekem az jött le mindenhol, hogy ez a rendezvény nagyon el van találva, magyarországhoz képest csillagos ötös.. Minden szép volt, minden jó.. Elég sok autónál elidőztünk, mert mind a ketten nagy autóbuz!k vagyunk, és nem vettünk észre hibát..
-
gamerkiller
senior tag
Csak módosítottam egy kicsit, hogy ne látszódjon a rendszám
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Gyerekek! A 2009-es Luxusautó show ugye nem bécsbe volt 1.15-től 18-ig! M.O-n nem szokott lenni, vagy csak a 2008-as volt itt?
-
gamerkiller
senior tag
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7570 üzenetére
Én csak lazán felkeltem reggel 8-kor, néztem kicsit a tv-t azt megláttam a kocsi kulcsot.. mondom mit csináljak.. Kimegyek, csupa kösz, azt lemostam, viaszoztam, ablakmosóztam, olajat néztem..
De ezeken már nem lehet csak úgy bütykölni
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy adott a Fabia amit már láttatok..
Arra kéne nekem sport hátsó dob, és a vég.. Találtam is szettbe, 15-25k-ig.. Értelem szerű melyiket megvenni ha van rá lehetőség, de felmerült egy kérdés..
Ha kicserélem, mennyivel fog megnőni a most jól beállt 5-6 literes átlagfogyasztás 100km-en?
Hallottam olyat hogy akár 2-3l-el is, de ez szerintem túl dúrva.. Számítok valamennyire, de mégis mennyi az annyi?Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7598 üzenetére
Valami ilyesmi, de annak a dob elött a motor felöli oldalon nem hajlított, hanem egyenes, és kb egy 30cm-es cső jön ki belőle, amit rá kell hegeszteni a folytatásra ahonnan levágtuk a gyári dobot...
Szerk: Nem nem akarok semmin változtatni.. Előszőr csak a véget akartam cserélni, de aztán konzultáltam a helyi boltossal, hogy semmi nem változna, ezért erről az ötletről gyorsan letettem..
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Sry, időlimit off mire megrajzoltam..
Valami ilyesmi.. Az az ötlet hogy csak vég legyen rárakva, már ott is elbukott amúgy hogy ahogy a csodálatos rajzomon látszik is, a kipuf vége hajlított :S
Uhh most kimegyek és csinálok egy képet róla
Nem, nem lesz halk a cucc, szerintem a héten még fel is rakatom rá.. Ahogy nézegettem, igen, sokkal nyitottabb.. Ahogy szemmértékre láttam nem volt kevesebb 4-5cm-nél a belső átmérője, ahol átláttam..
Ez speciel 22.000 forint lesz + a felrakás, bár nem hiszem hogy az sok geppa lenne..
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7602 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy tudom e hogy teljesítmény növekedés várható akkor: Nem.. Gondolkoztam, és mondták is hogy elméletben kell lennie, mert könnyebb a gázok áramlása , ergo könnyebben jár a motor, többet kajál.. Ha hülyeséget beszélek, kérlek javíts ki!
[link] Szerintem ez a dob hamarosan át fog égni.. Nem?
Szomszédok? Kit érdekel? Bal oldalt öreg mami, az csak a tyúkjaival törődik, jobb oldalt meg egy kisebbségi akivel már 2 éve nem beszéltem.. Majd kapják az ívet.. Padlógázzal lesz a kimenetel innen
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Bocsi, nem láttam a szerkestést...
mod:várjál neked a lökös egyáltalán ki vna vágva a kipufnak ?
Nem, még nincs de azt mondták hogy meg lehet oldani úgy hogy ne látszódjon, csak a hang legyen... De annak meg azért furcsa az elgondolása, mert aki nem ismeri az autót, az csak kiröhögi hogy lyukas a kipuff.. Majd meg kell oldani valahogy, lehet le lesz hajlítva hogy..: Pill, rajzolok
-
gamerkiller
senior tag
válasz tomcsi23 #7606 üzenetére
Na, rajzoltam! Nem túl jó, de a lényeg kivehető szerintem! Érted hogy gondolom? [link] Láttam már ahogy így volt megcsinálva, olyan fóbia volt mint ez, csak kombi... Annak se volt kivágva!
Hondás hang? Mindent megér [link]
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz gamerkiller #7607 üzenetére
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7609 üzenetére
Nem hiszem hogy alacsony lesz, mert láttam már ilyet ilyen megoldással.. Szerintem a szívóhang így is elég jó, nekem bejön...
teljesítmény növekedést se ez a végdob se egy direk szűrő nem fog hozni, se a sport gyertya, se a sporty gyertya kábel. -->> Teljesítmény? Hova még? Jó ez
Motormosás: Sosem volt még..
Cél igazából az, hogy szép hangja legyen!
tomcsi23: De legalább jól néz ki! [link]
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7602 üzenetére
(#7615) tomcsi23: Most ezzel a hsz-el arra szeretnél célozni hogy minek szeretném megcsinálni ezt az 1.2-es gépet úgy ahogy elképzeltem? Nem tudom miért nézi le mindenki a kis lökettérfogatú motorokat, pedig igencsak meglepődnének egy páran ha egy pirosnál találkoznánk....
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7631 üzenetére
A matrica az csak van..
(azért attól még nem kell tartanom hogy majd a varrogép motoros turbos Skodák/VW-k/Seatok a városban megfonak egy lámpánál, mert hiába lesz 120-130le ha 1300kg hozzá)-->> Csak ezek a "varrógép motorok" egy kicsit fejlettebb technologia mint a régiek, és az 1200cm2-hez társul 80-90-100Le amit mindenki elismer hogy nem rossz egy utcai autótól.. Szigorúan szerintem!
A súly is csak azért annyi, mert van benne anyag.. Linkeltem a képet amikor összekoccoltunk egy Colt GTI-vel... Hiába 120-130Le ha 600kg.. Küldte is a biztosító az értesítőt hogy totálkáros lett a kis rizsrakéta.. Megéri e?
Amúgy egy a Fábia nem azt mondom hogy full pro streetracing zsír, hanem azt, hogy lehet vele állatul is, és dinamikusan is közlekedni.. Csak hozzá jön még az is hogy: Biztonságosan!
Full Respect!!!
-
gamerkiller
senior tag
válasz gamerkiller #7632 üzenetére
-
gamerkiller
senior tag
válasz VR6-Fan #7635 üzenetére
Volt a háznál ilyen is! 3 évig, na ez lomha volt pedig 1.6-os és 75Le..
van a családba ilyen 1,2-es sedan fabia, hát őőő nem az én világom na -->> De miért naa? Átlagban hogy szoktál vezetni?
Amúgy meg ezt a lenézős témát azért mondom, mert a nagy átlag igenis lenézi a skodát.. Ami hülyeség a neve miatt, ugyanis ennek már csak a neve skoda.. VW motor, VW váltó, Audi padlólemez, és még sorolhatnám..
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz tomcsi23 #7678 üzenetére
A-A! Ebben a Fóbiában csak a helye van meg, nincs benne hangszóró előkészítés, csak elől van a két Xplod! Azthiszem itt a skodánál van hangszóró előkészítés, pár ezresért megcsinálják hátulra is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest