Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
t_a_m_a_s #74783 üzenetére
Hú Pogány madonna, tényleg. Meg a Hidden Figures is nagyon jó. Azt múltkor vasárnap délután néztem, a feleségem vasalt, a lányom legózott a szobájában, egyszer csak berobogott, nézte, majd megkérdezte, hogy miről szól, és ki az a néni (éppen Katherine karaktere volt a TV-n). Mondom, arról, kislányom, hogy ha akarsz, lehetsz űrhajós is akár, mert ez a néni, és hozzá hasonlók megdolgoztak érte. Mire ő: olyan film nincs, ami arról szól, hogy állatorvos lehetek?
Én amúgy nagyon nem vagyok nagy filmnéző, havonta ha egy új filmet megnézek, moziban tavaly kétszer voltam, egyszer Az első embert néztem meg, egyszer A Grincset.
Szarvasvadász is jó.
Szerk.: Egy nő illata, és az amerikai remake, az Egy asszony illata. Egyszer megnézem egymás után a kettőt, mindkettőben hatalmas a főszereplő alakítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest