Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
[link]
[link]
Gondoltam csinálok felvételeket a pályáról
. Minden nagyjából a szabányméret szerint lett felhelyezve. A bull 173 cm-re van a talajtól, a dobóvonal 237 cm. A dobóvonal ( szürke szigetelőszalag ) légvonalban 293 cmre van a bulltól. A falemezre még tervezünk parafa borítást, hogy ne menjen tönkre a nyíl hegye.Már kinyomtattam 170től 38ig a kiszállókat, azt is felnyomjuk a táblára. A tábla fölé majd szerelünk egy rendes lámpát, ami a megvilágítás miatt szükséges
.
És ajándékba egy ''Szááááááznyoooolcvaaaan
''
[link]
( nyugi. csak beállított kép
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI RC2 drón távirányító
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Minden nagyjából a szabányméret szerint lett felhelyezve. A bull 173 cm-re van a talajtól, a dobóvonal 237 cm. A dobóvonal ( szürke szigetelőszalag ) légvonalban 293 cmre van a bulltól. A falemezre még tervezünk parafa borítást, hogy ne menjen tönkre a nyíl hegye.Már kinyomtattam 170től 38ig a kiszállókat, azt is felnyomjuk a táblára. A tábla fölé majd szerelünk egy rendes lámpát, ami a megvilágítás miatt szükséges
)