Hirdetés
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Sziasztok,
Látókörömbe került egy pendrive, amelyről adatokat kéne menteni (mert persze fontos adatok voltak rajta, mentés meg a mesében . . . ). Bedugáskor a Windows formázást kér. Easeus data recovery nevű programmal próbáltam menteni róla, mert már korábban, hasonló tüneteknél bevált, de sajnos lényegében semmit nem lát rajta, pár fájlt csak, azokból is csak szemetet tud megmenteni (nem olvasható fájlok, csak a méretük van meg).
Mivel az én tapasztalatom ennél többre nem terjed ki, van esetleg valamilyen ötletetek, mint lehetne még megpróbálni? Még a Recuvát próbáltam, az nem látott abszolút semmit, és volt egy harmadik program, ami csak ugyanazt látta, mint az Easeus. Nekem gyanús, hogy mintha egyáltalán nem lenne rajta partíció, fájlrendszer, fájlok, semmi ( még elveszett se), mert ha csak 'kisebb' gond lenne (amivel korábban már találkoztam), akkor maguk a fájlok még épen rajta lennének, nem? Ebből sejtem, hogy itt a legrosszabbra kell készülni, de több szem többet lát, nem akarnám csak saját magam alapján leírni még.
Van még remény szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest