Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Sziasztok,
Látókörömbe került egy pendrive, amelyről adatokat kéne menteni (mert persze fontos adatok voltak rajta, mentés meg a mesében . . . ). Bedugáskor a Windows formázást kér. Easeus data recovery nevű programmal próbáltam menteni róla, mert már korábban, hasonló tüneteknél bevált, de sajnos lényegében semmit nem lát rajta, pár fájlt csak, azokból is csak szemetet tud megmenteni (nem olvasható fájlok, csak a méretük van meg).
Mivel az én tapasztalatom ennél többre nem terjed ki, van esetleg valamilyen ötletetek, mint lehetne még megpróbálni? Még a Recuvát próbáltam, az nem látott abszolút semmit, és volt egy harmadik program, ami csak ugyanazt látta, mint az Easeus. Nekem gyanús, hogy mintha egyáltalán nem lenne rajta partíció, fájlrendszer, fájlok, semmi ( még elveszett se), mert ha csak 'kisebb' gond lenne (amivel korábban már találkoztam), akkor maguk a fájlok még épen rajta lennének, nem? Ebből sejtem, hogy itt a legrosszabbra kell készülni, de több szem többet lát, nem akarnám csak saját magam alapján leírni még.
Van még remény szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest