Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Egy reklamoldalt linkeltel, ahol ki kell banyasznyi az ezenyi reklam kozul, melyik nehany reklamcikkre kattintsak, hogy valoszinuleg nehany ujabb reklamoldalon at megtudjam, hogy megis milyen programrol van szo, milyen op rendszer alatt/ hw kornyezetben, stb. mukodik es freeware vagy portable vagy shareware vagy csak kattintgattam reklamokra feleslegesen.
A "normalis tesztprogram" alatt azt ertem, hogy azonnal eljutok a program weboldalara, ahol latom, hogy bizonyitva van, hogy megbizhato, valoban mukodik, mire jo, milyen kornyezetben mukodik es altalanos elemzesre alkalmas.
Meg nem volt idom megnezni a pendrajvokat, a hiba leirasbol nekem ugy tunik, hogy valamiert nemcsak, hogy nem hajlando hatterben mukodni, hanem idonkent blokkolja az oprendszer mukodeset.
Jo esetben csak hw hibat okoz, rossz esetben valami process vagy rosszindulatu dolog futhat a hatterben.
Amugy igen, en is odavagyok a jellemzoen jol specifikalt es pontos hibaleirasokert, mint pl. "lassu a gep a pendrajv hasznalatakor".
Mert jelenleg ennyit tudok en is. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest