Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi.
Sajna nem igy használtam, csak rájöttem, hogy jobb hátsó csatlakozót vennem, és az asztalra vezetem egy hosszabbítóval, ha már úgy is eszközt kell venni. Itt már csak az a kérdés hogy pci expresses vagy az alaplapi usb 3.0 portot érdemesebb e megvenni. Na meg, hogy mi van ha tényleg a Windows vagy BIOS vagy szóval bármi szoftveres rész butít le valamit és akkor így sem lesz jó esetleg. Csak a rendszerekkel amit mondtál hogy live linux vagy másik winyón egy másik rendszert rakni őszintén nem szeretnék kísérletezni, mert félek nehogy utána ne legyen valami jó.
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest