Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#56474624 #4012 üzenetére
Ebből megint nem sok minden derült ki. Többek között még az sem ismert, hogy a programnak (Rufus) pontosan melyik verzióját használtad, ami állításod szerint a problémát okozta. Esetleg elárulod?
Egyébként mostanában a Rufus használatánál több esetben bejelöltem a rossz blokkok keresése opciót és úgy írtam ki a telepítőt. Az előbbi először teljesen teleírja, majd végigolvassa a teljes felületet és csak utána kezdődik el a képfájl kiírása. Vagyis rendesen megizzasztja a pendrive-ot, de nálam egyiknél sem dobott semmilyen hibát, még így sem. Legalábbis a jó pendrive-oknál nyilván nem. Ellenben van egy 16 GB-os régebbről, amit nemrég itt említettem, hogy rossz. Annál 3.X GB felírása után jött az I/O eszközhiba üzenet és pont nem lehetett rá rendesen kiírni a Windows telepítőjét. Viszont annál nem is meglepő, mert maga a pendrive sz@r és mostanában egyre gyakrabban dobálja az írásvédett hibaüzenetet, illetve már a képfájl kiírása előtt is ilyen és egyéb problémák voltak vele. De attól még utána lehetett olvasni a felületét, a fájlkezelőben és a lemezkezelőben is megjelent, a Windows sem fagyott ki miatta stb. Ja, és amúgy az volt az a pendrive-ra, amin előtte soha nem futott Rufus és más hasonló program sem, mert csak adathordozásra, feltétles adattárolásra volt használva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest