- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
"Ha szoftveresen nincsen megfelelően leválasztva a pendrive, attól még normál esetben nem kellene tönkremennie, max. a fájlok, illetve a kötet sérülhet rajta."
Minden tisztelettel... fene tudja...
Igaz, hogy az USB portokon alacsonyabb feszültség van, de hiszen a HDMI portok kapcsán sem véletlenül figyelmeztetnek, hogy abból csatlakozót kihúzni csak a tévé (és a rákötött eszköz) kikapcsolt állapota mellett szabad.Ha a port el tud halálozni, akkor hasonló helyzetben egy olyan érzékeny eszköz, mint a pendrive, ugyanúgy, nem?
A most elhalálozott, korábban használt MAGINON pendrive-om pár napja a tévében "pihent". Előtte használtam a számítógéppel, majd a tévén, majd pár napig nem használtam, és tegnapelőtt a tévé bekapcsolt állapota mellett csak "kihúztam" a port-ból.
Azt követően rögtön csatlakoztattam a számítógépemhez, és már rossz volt. Nem látta a gép. Utána már a tévé sem.
Egyébként már a LED-je sem villan fel a csatlakoztatáskor, szóval az aztán teljesen elhalálozott.
"Ha Windows alatt van meghajtóbetűjele és megjelenik a fájlkezelőben, de 0 bájtos, akkor vélhetően az NTFS-ből RAW lett."
Ez valóban így van.
Csakhogy ugyebár utána hazajöttem, kipróbáltam a gépemben és a tévémben, és ott van rajta minden fájl kifogástalanul.

Még egy gyors wipe-ot is nyomattam rá a Partition Wizard segítségével, majd létrehoztam/töröltem párszor, különféle típusú fájlrendszerekkel...
Akkor pedig kifogástalanul működött. Rejtély...

Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, hogy az USB portokon alacsonyabb feszültség van, de hiszen a HDMI portok kapcsán sem véletlenül figyelmeztetnek, hogy abból csatlakozót kihúzni csak a tévé (és a rákötött eszköz) kikapcsolt állapota mellett szabad.