Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Piftuka #3926 üzenetére

    Akkor lehet kijelenteni, hogy a pendrive rossz, ha az elsődlegesen támogatott hardver- és szoftverkörnyezetben (PC, Mac & desktop OS) nem működik megfelelően, illetve egyáltalán nem. Ilyen téren a tévé eleve nem mérvadó, egyes vackok alapvető dolgokat nem támogatnak rendesen... Ilyen szokott lenni pl. a GPT partíciós séma is, ha esetleg az van a pendrive-on. Na meg jó lenne tudni azt is, hogy milyen fájlrendszereket kezel a tévé, biztosan OK-e az NTFS.

    "A legfurcsább viszont az, hogy otthon a számítógépemre és a SONY tévémre kötve is ott vannak rajta a file-ok, amiket rámásoltam."

    Ha nálad működik rendesen, akkor lehet a cimborádnál nem OK valami, nem feltétlen a pendrive a rossz...

    Aztán az ilyen "nem látja a gép" eseteknél egyesek ott követik el a hibát, hogy csak a fájlkezelőt nézik Windowsnál... Holott eleve az eszközkezelőt és a lemezkezelőt kellene! Azok állapotáról kellene valami konkrét infó, akár screenshot stb.

    Persze akár vissza is lehet vinni kicseréltetni, visszakérni az árát stb., ha valaki nem akar az okok fejtegetésével időt tölteni. De nincs rá garancia, hogy egy cseredarab, vagy egy másik pendrive biztosan működni fog az illetőnél, ha esetleg alapból nem stimmel valami a hardver- és szoftverkörnyezetében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák