Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen széket vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem pedig pofon egyszerű,King Unique is megértette,de leegyszeűsítem...van egy Silicon Power B50/32gb-s pendrive ami átlag 7-9mb/s-al ír saját magára a gyártó álltal feltüntetett 25mb/s-al eltérően.A hiba független op.rendszertől,pc-től,tök mindegy,hogy usb2 avagy usb3-ra van kötve és tök mindegy az usb csatoló elhelyezkedése is(előlapi,hátlapi).
Attól is független,hogy 500 avagy 1000 mb és a milibitek amiket említesz na az nem az én szüleményem (alapértelmezett egység a windowson belül a MegaByte/secundum kb. ezer éve).
A teszrről ugyan tehetnék be normál méretet (ha ez segít eskü megoldom),de mint fent említettem nem az a bajom,hogy a tesztprogramban nem hozza a számokat,hanem egy sima 1gb-s (Gigabyte,hogy ne legyen félreértés)-os mkv,avi,stb (több féle formátumú és méretű videó fájlal tesztelve)...fájlt sem hajlandó a gyártó által megadott sebességen felmásolni az említett pendrive-ra (kb 3-3.5x lassabban hajlandó csak erre).
Tehát a kérdés továbbra is adott (lehet e ez garanciális probléma,esetleg csak a gyártó hazudozik).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest