Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Tudom nem pendrive de hátha tudtok segíteni .
Kaptam egy egy pendrive méretű kártyaolvasót amibe 128 gigás micro sd kártya van(előtte valami android cuccba volt mert láttam az android mappákat).Előszőr még felismerte a gép és le akartam másolni róla képeket zenéket meg pár dolgot ,hogy utánna formázhassam és felmásoljak rá pár filmet, de több fájlt nem engedett kimásolni ,befagyott stb .Kihúztam visszadugtam és kiírta a windows7 hogy javítás vagy folytatás javítás nélkül.A javításra mentem csinált is valamit de azóta nem ismeri fel a gép!Próbáltam a telefonomban (nokia lumia 735 kezeli a 128 gigás kártyát)de az sem ismeri fel!Ha a gépen törlöm az illesztőprogramját akkor utánna telepíti és addig meg is jelenik a sajátgépben információk nélkül(méret) de ugye addig nem lehet megnyitni míg be nem fejezi a telepítést,de mikor befejezi eltünik.Néha nem is tudja telepíteni az illesztőprogramot !
Lehet ezzel valamit kezdeni?Kicsit kínos ,hogy pont nálam romlott el
.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Bestbuy játékok
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Disney+
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.