Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Szia! Nálam a régi gépemen az okozott hasonló problémákat, hogy az egyik USB aljzat egy kicsit tágasra sikerült, mint egy sokat használt nő.
Előfordult, hogy bedugtam, és üresnek mutatta, miközben tele volt írva. Máskor azt írta ki, hogy nincs megformázva, stb. Ha néha jól csatlakoztatta, elég volt, hogy egy milliméternyit hozzáérjek véletlenül, máris lecsatlakoztatta. Az egyik pendrive-om épp úgy ment tönkre, hogy pont írási folyamat közben érintkezési hiba lépett fel az dugó és az aljzat között. A pendrive-ot soha többé nem lehetett formázni, törölni, használni.
A többi pendrive-ot egy másik aljzatba dugva jól tudtam használni. Próbáld meg te is, hogy viselkedik, ha másik aljzatba dugod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- ELKELT! - 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előfordult, hogy bedugtam, és üresnek mutatta, miközben tele volt írva. Máskor azt írta ki, hogy nincs megformázva, stb. Ha néha jól csatlakoztatta, elég volt, hogy egy milliméternyit hozzáérjek véletlenül, máris lecsatlakoztatta. Az egyik pendrive-om épp úgy ment tönkre, hogy pont írási folyamat közben érintkezési hiba lépett fel az dugó és az aljzat között. A pendrive-ot soha többé nem lehetett formázni, törölni, használni.