Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Volt egy pendrive problémám. Freecom databar 64 GB 3.0 a típus és az volt a gond, hogy a laposomon nem tudtam bekapcsolni rajta a bitlockert. USB 2.0, SD kártya, HDD, mindenen el tudtam indítani, egydül ezen az eszközön nem. A pendrive hibájára gyanakodtam, sem a 2.0 sem a 3.0 portban nem tudtam kivitelezni a titkosítást. Már majdnem visszaküldtem a boltba, de előtte gondoltam egyet és egy asztali gépen, amin W7 ultimate van elindítottam és csodák csodája simán letitkosította, úgy, hogy most a notimon is működik.
Akkor gondolom valami driver probléma van de mi? A bitlockeren kívül rendesen használható volt mindkét aljzatban a pendrive. Hogy kezdjek neki egyáltalán? Vagy mit cseréljek le? Nem régen lett újrahúzva a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Energiaital topic
- Xbox One
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest