Hirdetés
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 3D nyomtatás
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Még mindig a pendrive-al kínlódok. Freecom Databar USB 3 64 GB. Három féle particionáló programmal és az összes lehetséges formázással kipróbáltam, NTFS, exFAT, FAT32, Rufus, AOMEI particion manager, gyári beépített, bármit próbálok, teszek, nem tudom elindítani a bitlockert rajta, pár mp után kiírja nem megfelelő paraméter. Az össze eszközömön rögtön működött, 2 GB, 4 GB, 16 GB USB2-ek, 32 GB-s SD kártya, 500 GB-s külső HDD, mindegyiken kivétel nélkül működött, ezen a pendrivon nem akar, mellesleg vadonatúj. Azt mondjuk nem értem, hogy a rufus alapból miért USB merevlemezként detektálja, de lehet ez mellékes. (Vagy nem?) Próbáltam angol nyelvű oldalakat is böngészni, de nem igazán találtam semmi okosat. Nincs valakinek valami ötlete? Bocs de ez a topik pörög a legjobban, még bedobom a hetesbe illetve a pendrive topikba, bár oda már egyszer beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Képregény topik
- AliExpress tapasztalatok
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest