Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Még mindig a pendrive-al kínlódok. Freecom Databar USB 3 64 GB. Három féle particionáló programmal és az összes lehetséges formázással kipróbáltam, NTFS, exFAT, FAT32, Rufus, AOMEI particion manager, gyári beépített, bármit próbálok, teszek, nem tudom elindítani a bitlockert rajta, pár mp után kiírja nem megfelelő paraméter. Az össze eszközömön rögtön működött, 2 GB, 4 GB, 16 GB USB2-ek, 32 GB-s SD kártya, 500 GB-s külső HDD, mindegyiken kivétel nélkül működött, ezen a pendrivon nem akar, mellesleg vadonatúj. Azt mondjuk nem értem, hogy a rufus alapból miért USB merevlemezként detektálja, de lehet ez mellékes. (Vagy nem?) Próbáltam angol nyelvű oldalakat is böngészni, de nem igazán találtam semmi okosat. Nincs valakinek valami ötlete? Bocs de ez a topik pörög a legjobban, még bedobom a hetesbe illetve a pendrive topikba, bár oda már egyszer beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest