Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Nekem is ez jelent meg most, azaz kihúztam a settoboxból (vagy hogy írják lényegtelen) be helyeztem a laptopba, simán felismerte, át húztam a filmeket a gépre,minden ok. A Saját gépemnél viszont már formázás jött ki, meg üres pen... akkor jött a rohangálás a 2gép közt, hogy melyik ismeri fel, és formázza le, pechemre egyik sem mind üres pen-t mutatott ugyan így. Formázásnál rá kapcsoltam az eszköz alapértelmezéseinek vissza állítására, majd elindítottam a formázást, bezzeg a winf.s nem engedte leformázni, hibával kidobta, akkor ki-be húzogadtam az usb csatlakozóból a pen-t, és csodával határos módon vissza tért bele a lélek, és meg volt minden adat, és formázni is tudtam. Már kezdtem megijedni, hogy vehetek egy újat

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest