Hirdetés
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg Lacy
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Generic USB drive-om, szép koponyás, swarowsky szerű berakásokkal, 32GB-os. 5000-ért vettem egy sráctól, aki kínából rendeli.
Nagyon jól működött, míg tegnap bedugtam, és a Win7 javítani akarta (vagy folytatni nélküle). Nosza rajta, javíccsad'!
A javítás majd' 1,5 órát vett igénybe, és semmi, meghalt a pendrive. Formázni nem tudtam, más programok nem észlelték.
Ráuszítottam a HDD Regenerátort, miszerint 190 bad sector van rajta. Ezek után nagy nehezen leformáztam, LOW LEVEL formáztam, és végre működött.Igen ám, elkezdtem volna rá adatokat másolni, mikor is kiírta pár fájl után(!!!!), hogy a pendrive írásvédettségét szüntessem meg. Na de az én penemen nincs "pöcök", meg semmi gomb, amivel írásvédettséget lehetne beállítani.
Újra ráuszítottam a HDD regeneratort, és a 190 rossz szektor mellé több száz ún. delay-t dobott ki. Persze ekkor a hibakeresés még csak 10% körül járt. Nem hagytam végig futni, ez a 10% is több órát vett igyénybe.
Azóta még mindig halott, bár a gép már felismeri rendesen, de se törlés opció nincs, se delete+enter kombó, mert írásvédett. Formázni már nem tudom.Meg lehet még menteni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ui.: Mi az a delay ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest