Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz
agressiv #43667 üzenetére
Ezt próbálom itt megtenni. Hétfőn hívom fel őket újra. Nem tudom pontosan, hogy csak alapra vagy igazából mire használható fel. Alaplapból nekem jobb lenne az új. Azért mert annyi hiba lehet benne, jobban örülnék még 2-3 év garanciának ismét.
A DDR2 ramjaim, ha el tudom adni gyakorlatilag drágábbak mint a DDR3. Vagy azonos értékűek és cserélhetőek. Processoron sem buknék pár ezer forintnál többet.
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
agressiv #43056 üzenetére
pro logic, dd5.1 ami fele húz a szívem
éppen a xonar d1-et nézegetem.
efféle csati kell, és már jó is vagyok.
d-audioban találtam is átalakítót.
megnézem az x-fit megint
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
agressiv #43043 üzenetére
jelenleg via vt2020 van, és iszonyat gyér a szoftveres támogatás. hadveres dd5.1 keverés keresve sincs.
nekem ami kéne: hardveres pro-logic, rendes dts támogatás (ezt még nagyjából kezeli a via is) és az 5.1 szett úgy normális kezelése. plusz hangkártyák nem szoktak spdif disconnectet csinálni a sample lejátszás után.
(a realtek alc sajnos szintén csinál olyat, de kijátszható. a disconnect hátránya. egyéb esetben a hang lejátszásának első fél másodperce elveszik... pl TS-nél és egyéb voicechat esetén is gáz.)kipróbáltam egy audigy-t, ami igaz régi, de so-so elment win7 mellett is. wasapi mondjuk nem szerette :S
-
-
válasz
agressiv #42810 üzenetére
- tessék, mi a panasz?
- doktor úr, mindenről AZ jut eszembe.
- mutatok önnek néhány ábrát, mondja el, mit lát.
(vonal)
- P.N.!
(kör)
- P.N.!
(háromszög)
- P.N.!
(négyzet)
- P.N.!
(bárány)
- P.N.!
(dinnye)
- P.N.!
- önnek _tényleg_ _MINDENRŐL_ az jut eszébe!
- de doktor úr, hát maga mutogat nekem állandóan p.n.kat! -
Silenzio
addikt
válasz
agressiv #42728 üzenetére
Hát, lehet ám igazad van, de a Galaxy-ra a hűtője annyira nem hasonlít, a Gigabyte ha jól láttam nem csinált ref hűtős verziót, így az sem lehet, a Fujitsunál meg nem találtam pontos termékinfót ill. képet. Egyedül a totál referencia nvidia kártya képe illik rá, de az meg zöld nyákú. Hoaxtól van, ő azt tippelte Palit, de megnéztem, és arra sem hasonlít. Viszont jó hogy nekiálltam nézegetni, mert valahonnan rápottyant egy csavar, kiveszem, mielőtt baj lesz belőle.
Hűtőt valóban tehettek rá utólag, de valószínűbb, hogy eleve ez volt rajta.
-
-
-
Inception
tag
-
-
Zewa
senior tag
válasz
agressiv #40337 üzenetére
"Mondjon valaki egy helyet ahova be lehet ülni normális árak mellett és ki lehet kapcsolódni"
Írtam egy párat. Van benne olcsóbb söröző és drágább kávézók is de a maguk kategoriájában mindegyik igen versenyképes szerintem. Egy jó sörre mondjuk Lion's-ba a barátokkal, nővel egy teára a Walzerba. Kinek mi a kedvezőbb helyileg illetve a különleges igényekre tudja szabni de bármelyiket nyugodt szívvel ajánlom csalódni nem fog benne.
Zacc: Nagyon kulturált, színvonalas hely. Ez az árszabásában is megmutatkozik.
-
MrSealRD
veterán
válasz
agressiv #38994 üzenetére
Nem döglött a kártya. Amióta megvettem ez az 1.03-as BIOS üldögélt rajta, most viszont gondoltam lesz valami pozitív hatása az 1.07-nek. Amúgy 425/378 a gyári órajel, de soha nem üzemelt ennyin. 418/374-et állított magának. Egyszer kipróbáltam a tuning lehetőségeket is és 450/410ig stabil volt...Szóval ezek alapján bírnia kellene. Szerintem valamit elbénáztak ebben a bios-ban.(Ami szerint egyébként 426/378 az eredeti). Amit sajnálok, hogy végre megcsinálták, hogy helyesen mutatja a CPU hőfokát, és sajnos le kellett mondanom róla...
Jelenleg az 1.04-est tettem fel, ez szerencsére nem nyúlt a VIDEO BIOS-hoz.A VGA BIOS-ba hogy lehet turkálni?
-
válasz
agressiv #38869 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a karácsony szele már elérte a pécsieket és szívesen segítene valaki egy 3 gyermekes apukán, hogy a gyermekeinek örömet okozhasson, én sem pénzért csinálom meg neki, hanem teljesen ingyen
A pénz nem minden, legalábbis ilyenkor nem, év közben lehet nyerészkedni(sőt akkor kötelező
), de ne most...
-
válasz
agressiv #38867 üzenetére
elég agresszív az ár
Nem mindenáron kell, ráér, csak egyik kollégám gépe beszart tegnap, és neki szeretném összepakolni, hogy karácsonyra a gyerkőce ne legyen gép nélkül. Az bosszant, hogy tegnap adtam el 2db E6300-as procit 7k/db áron, tehát max 5-5,5k van rá, mondjuk nem is ér többet
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
agressiv #38813 üzenetére
Senki sem kötelez rá, hogy IGP-s lapot, vagy procit vegyél, mindegyik árszegmensben találni IGP mentes cuccot.
Viszont egy esetleges vga cserénél jól jön, hogyha várni kell az új vga-ra, addig nem kell régi vacak karit betenni vagy kunyerálni valakitől. Amúgy meg pl. a chipsetbe integrált gpu ára igazából elhanyagolható az alaplap árához képest...Enszuke: mikor a téli olimpiát élőben HD-ban küldték, és azt a DVB-T beltérin néztük a 106-os Pana plazmán, na akkor volt seggre ülés, pedig még régebbi plazma, "csak" 800*480-as.
-
válasz
agressiv #38813 üzenetére
Ki mondta, hogy lesz? Nem mondtam. Azt, hogy lehet mellé tenni. Nem kötelező. Amiket a melóhelyen használunk Dell gépeket, 99%-ában az életben nincs semmi dugva a PCIE aljzatokba.
Egyébként laptop esetében mondjuk van annyi előnye a dolognak, hogy procicserével lehet VGA-t upgradelni, míg az integrált VGA-s chipsetek esetében ez azért nem nagyon volt lehetséges -
válasz
agressiv #38811 üzenetére
OK, de igazából az IGP-s proci mellé is lehet külső VGA-t tenni
IGP-s lapnál meg lapot kellett cserélni, ha valaki (de miért akart volna) erősebb IGP-t akart (LOL).
Mondjuk annyiban gáz, hogy drágábbak lesznek a procik, a lapok meg nem olcsósodnak. Szeretünk, mesterségesen gerjesztett igény! -
válasz
agressiv #38798 üzenetére
Azért, mert a legtöbb usernek halál felesleges diszkrét VGA kártya. Pl. nekem is.
Aki játszik, annak kell, meg pár speckó esetben, munkaállomásokba, stb. Viszont a legtöbb PC egyszerű office melóra van használva, vagy otthon neteznek, meg filmet néznek rajta -> igazából egyszerűbb, ha nincs +1 sokat fogyasztó eszköz.
Persze nyilván a gyártóknak meg plusz profit, hogy ha erősebb VGA kell, akkor cserélj procit is, nyilván ez a nagyobb indok :S De szerintem úgy fog alakulni a dolog, hogy lesznek diszkrét VGA-k annak, akinek az kell, meg akinek nem kell, az vesz IGP-s procit. -
-
-
-
válasz
agressiv #38736 üzenetére
Khm, azért valamit valamiért. Átlagos használatra bőven elég az LCD TV, élesebb a képe, kicsit fakóbbak a színei. Persze analóg TV adást nézni mondjuk hülyeség ilyet venni.
Amúgy ha összeveted a LCD TV-ket a CRT-vel, akkor azért lássuk csak azt is, hogy azonos méretben mennyit fogyaszt. Nekem pl. bőven jó, hogy a 19" -os LCD monitorom fele annyi energiát kér, mint asszony 17" -os CRT-je. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest