Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...akkor nincs gond, a 40°C már teljesen elfogadható terhelt érték...
...ezek a "szenzorok" álltalában hőellenállások, vagy hőérzékeny diódák, amik ha meghibásodnak, akkor a gép is hibásan "következtet", hogy melegedik, vagy épp jelentősen(pl. szobahőmérséklet alá)lehűl az alkatrész...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...hát ez kicsit furán jön ki...mintha azt mondanád, hogy netezéshez tuningolni kell a P3-as 1300MHz-s procid...
...
...mindenesetre a 70°C-os proci az elég gázos, főleg, hogy netezés közben alig van terhelve...
...próbáltad már alapon?
...ennek kb a fele (35) lenne a reális net mellett...
-
Str8 sk8r
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
...nekem az X2 6000+-om a gyári hűtővel volt alapon 24-25°C...a tápd ventije elvileg forgatja a levegőt, de szerintem(is) meg kéne 1-2 félfordulatú légkavaróval támogatnod, az jót tenne a gépnek mindenképp...ha tudod csak hasonlításképpen azért a többi részegység hőmérsékletét is magadhatnád, abból többet tudnánk következtetni...
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
sultansmith #249 üzenetére
...most olvastam csak a problémád...
...én elég sokat szoktam kencézni...
...egy átlátszó 2X2cm-s merevebb 1mm-es vastag foliadarabbal(mint a mappák eleje) szktam szétkenni nagyon vékonyan...egy 5X5cm-es területhez elég 2 gombostüfejnyi, vagy egy gyufafejnyi...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
vikking156 #234 üzenetére
...ha nem félted, akkór BIOS-ban kapcsold ki az összes hővédelmet amit csak lehet...akkor elvileg nem fogja az órajelet visszavenni ha melegszik, de így tovább fog emelkedni a hőmérsékleted...
...elméletileg ha eléri a 100°C környékét, autómatikusan kikapcsol a proci(leáll a gép)...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
vikking156 #215 üzenetére
...ha a borda hideg terhelt procinál akkor az inkább arra utal hogy a proci nem adja át a hőt rendesen a bordának...nállam már 40°C-os procinál is meleg a borda...a 2700-as fordulatszám pedig igen magas, ezek a ventik nem is tudnak nagyon többet...a BIOS pedig csak max 1-2 fokot téved álltalában...
...ha nem akarod a géped tönkrehajtani, csinálj valamit a hűtéssel...
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...nem tudom hová írjak...hőérzékelő szenzort keresnék [link], de kijelző nélkül...a P3-as korszakban lehetett kapni a boltokban...volt alaplap, amire rá lehetettcsatlakoztatni, és igy jelezte vissza az adott hőmérsékletet...vajon hol lehet találni ilyet?
...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest