Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Értem, köszönöm. És ennek mi a menete? Országváltás?
Komolyan a mai világban nem értem miért gond egy igazi banknál, egy Paypal/TW/Revolutnál vagy egy mobilszolgáltatónál ha valaki több országban él párhuzamosan, mert épp olyan a munkája, családi háttere, stb. Miért nem tudja megoldani egy Erste=Sparkasse vagy Commerzbank, egy Telekom vagy Vodafone amelyek mindkét országban jelen vannak hogy egy ügyfelüknek lehetősége legyen egyformán használni a szolgáltatást mindkét országban. Nem az összesben ahol jelen vannak, csak legalább 2-ben.Szerkesztés miután te is szerkesztetted:
A magyar lakcímem nyilván nem szüntettem meg ahogy a több százezer magyar sem akik külföldön dolgoznak (már aki nem adta el a házat, mondta föl az albit.) De kint is van bejelentett lakcímem, és munkám is, meg telefonszámom is. Fix időre jöttem ki, 13 hónap aztán irány haza.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest