Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Megvásárolható zana-nál az onslaught mod 8 chaosért a mapra, de mivel mindenki csoró ezért érdemesebb keresni egy strongboxot az adott mapon, és rollolgatni amig nem kapod meg az "revive nearby corpses with onslaught" modot rá, szóval megölöd mellette a bosst, aztán újra és done, DE szerintem ez totál hülyeség mivel a hétvégéken minden map alapból megkapja az onslaught modot, de ez ki is van listázva abban a nagy listában amikor az összes mod rávan eresztve a gamera. Másik dolog amiről talán jó ha tudsz, hogy mondjuk egy a coves tier 5 map is megadja a challanget mivel valamiért bugos a téma, és nem a tier8 mapot veszi alapul, hanem azt hogy a bossnak mekkora a "szintje". A kraytin-en alapuló coves boss mondjuk pont elégnek tűnt (legalábbis 1 hete mikor megcsináltam).
-
San398
őstag
Lenne még egy ami nem tiszta "A Worthy Foe: Kill the Boss of a Tier 8(75+) or higher Map while it has Onslaught" A reddit oldalán valami strongbox roll-t emlegetnek "respawn with Onslaught" Én azt hittem csak simán le kell csapni a boss-t. Akkor ez nem is olyan egyszerű?
-
Har_melin
addikt
válasz
rumkola #5690 üzenetére
Csatlakozom az előttem írtakhoz. Játszottam a diabloval is elég sokat (még a kettessel, a hármas hidegen hagyott), de közelítőleg sem élveztem ennyire. Azt hiszem decemberben lesz két éve, hogy elkezdtem és ha nem is naponta, de majdnem minden nap játszom azóta is. Igen, pont azt a kikapcsolódást, sikerélményt adja meg, amire vágyom, pl. amikor egy új buildet próbálok.
Annak alapján, amit írsz (pl. hogy fogalmad sincs, mi az a liga) fel kell tételeznem, hogy nem töltöttél túl sok időt korábban a játékkal. Igen, figyelni kell az ellenfelekre, egy módosító rajtuk szó szerint élet-halál kérdése lehet, ha csak vakon megy előre az ember.
A liga és a multi egyébként nem ellentétei egymásnak, multiban pedig eleve nagyobb a bekapható sebzés cserébe a nagyobb zsákmányért és a csoportos harcért, a mostani liga pedig igen, kifejezetten kihívás. Azért van mellette mindig a standard, hogy aki "csak" játszani szeretne, az se maradjon lehetőség nélkül.
-
0Li
senior tag
válasz
rumkola #5688 üzenetére
Az "all-mod weekend" az ilyen. Évek óta játszom, de amilyen karaktert most szintezek azzal inkább várok hétfőig
Túl sok ez neki. Standardot, majd késöbb 4 honapos ligát ajánlom. Ha meg mindenképpen itt akarsz játszani akkor egy olyan buildet aminek ez a sok mod nem probléma.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
rumkola #5690 üzenetére
Ennek a játéknak pontosan ez a lényege, kikapcsol, szórakoztat, legalábbis engem igen. Azért szapulod mert nem casual? Arra ott a D3, az pont a casual rétegnek készült. Akik meg komolyabban szeretnek H&S játékkal játszani, azoknak meg itt van ez.
Az a baj, hogy manapság mindenki azonnal várja a csodát, holott, ha egy kicsit utána néznek, a dolgoknak egyből könnyebbé válik az élet.
Pl. esetedben, ha egy kicsit tudsz angolul, akkor felmész a hivatalod oldal fórumjára, ahol classokra különítve több tucat buildet találhatsz, nagy részük kezdőknek is ideális, lépésről lépésre vezeti a kezed, és ez bőven elég, hogy megismerkedj a dolgokkal. De itt is vagyunk páran akik csináltak saját buildeket. És persze nem flashback league-et kellett volna választani, hanem sima standard ligát, hisz minek csalánnal verni azt a bizonyost, ha még csak ismerkedsz a dolgokkal.
-
wikings2
őstag
válasz
rumkola #5690 üzenetére
Ligára vannak akik 2-3 heteket készülnek, mindezt elméleti síkon, és így is a hc karakterek majdnem fele elborult az első hétvégén mikor bejött az eddig létező összes mod egyszerre, amiben van 1-2 boss a modbónuszok végett aki nem hogy egy casual hanem egy veterán játékost is szétszed ha nem figyel és yolo játszik.
Természetesen szíved joga szapulni a játékot, de azt kijelenteni hogy ez így nincs rendben ahogy most van, csak mert nem vetted 300 óra alatt a fáradtságot hogy utánanézz dolgoknak, szerintem nem jogos. Ebben a játékban is ugyanúgy meglehet találni a kikapcsolódást és az élvezetet, és pont hogy mocskosul kifizetődik az idő amit vele töltesz, ha mondjuk tisztában vagy vele hogy mit is csinálsz... Én is voltam noob, sok mindent nem akartam elfogadni mivel diablo 2 ben bőven elég volt hogy kinéztél egy buildot a létező ~20 darabból amivel már lehet sokat mondtam, és felgearelted uniq filléres cuccokkal amivel az endgame tartalom csukott szemmel játszható volt, aztán utánanéztem kb 1 napot rászánva mindenre és máris 200 fokkal játszhatóbb lett a játék. -
Patrick
addikt
válasz
rumkola #5690 üzenetére
Szíved joga, ha nem tetszik, ez van.
Nekünk eléggé bejön.
Azért nem pár hónap, mire lesz egy olyan ütős karid, amivel mindenkit megölsz...
Nekem például most 2,5 év után van olyan karim, amire azt mondom egész jó, alakul, egész fejlett már, de még mindig van hová fejlődnie. Addig meg az ember kísérletezget, rá jön dolgokra, vagy ha valamit nem ért, nem tud, nem lát át, itt megkérdezi... Ez egy elképesztően nehéz és összetett játék, pont ezért is ijednek meg tőle sokan, de én, mi épp ezt szeretjük benne. Régen nem vonzott az ilyen game, pont ez tette vonzóvá.
-
rumkola
nagyúr
Mivel eddig csak egyedül játszottam, gondoltam most ligában indítok /persze fogalmam sincs az mi, és miért is lenne jó
/.Nagyon fura ez az egész.
Egy játéknak az lenne a lényege, hogy kikapcsoljon és valamiféle "boldogságot", elégedettséget stb-t. adjon annak, aki a szabadidejét ilyesmire áldozza a szar hétköznapok után. Ez most engem nagyon elkesíerített és feldühített, simán pofán tudnám b*ni azt az embert, aki azt hiszi , hogy ez így húdejó és milyen elit meg menő ez a nem kazuál dolog.
Töröltem a francba. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
rumkola #5688 üzenetére
Először is jó lenne tudni hol játszol, ugyanis nem mindegy hogy standars, vagy flashback league(az utóbbinál most asszem minden mód egyben van, ami eddig létezett a játékban 2 év alatt). Gyanítom az utóbbiban vagy, ott, annyi mod mellett nem csoda, mivel ott engem is 1hitelnek, de a flashback liga ilyen.
A tanulást úgy értettem, hogy ha még nem toltad, mivel sokan a d3-ból átjönnek, és várják a sült galambot, holott itt neked kell megtervezned a skilleket/supportokat/passzív pontokat. Viszont ez rád nem igaz, ha már egy éve játszottál. Neked csak azt kell megtanulni, mi változott az elmúlt egy évben, de kb ez is olyan mintha egy teljesen új játék előtt ülnél, mert csak az alapok maradtak, de a skillfa átalakult/bővült, a skillgemek/itemek 90%-a változott, jöttek új itemek/skillek, új act, új mobok, új kihhívások, amik egy éve még nem voltak a játékban(strongbox-ok/ invasion bossok/ bloodlines modok, csak hogy néhányat említsek).
Ez a játék szopatásra lett tervezve, jobb ezt belátni. A készítők nem véletlen nerfelik folyamatosan a skilleket, nehogy már legyen egy legyőzhetetlen karid. Tudják, hogy onnantól rövid idő, és bele is unsz, hisz elveszik a kihívás.
Nekem pl. a mai napig nincs meg a lvl90-es achi, mivel mindig hamarabb halok le hc-n. Amíg ez nem teljesül hc-n, tuti nem fogom megunni.
-
rumkola
nagyúr
Fura ez a "tanulás".
Haladok, zúzom az ellent mint kés a vajat. Aztán egyszercsak egy boss vagy champi jön /nem tudom itt hogy hívják/, és 1 azaz EGY ütésből lever. Respawn. Persze casual barátként a map elején. Séta vissza a bossig. Egyet bebaszcsizok neki, de ő is egyet nekem, amitől megint halál van. Ezt így 4x-5x eljátszuk.
Picit kiabáltam a dühtől. Ennek mi értelme? Mi az hogy 1 ütéssel lever? Ez egyértelmű user szopatás.
Kb olyan mint D3-ban az arcane enchant vagy mi.
Felháborító.
Most 6x döglöttem 300 másodpercen belül. Ez most ennek a seasonnak a tulajdonsága vagy mi? Kb. 1 évvel ezelött játszottam utoljára /csak single és semmi season/ de akkor nem történt ilyen. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
rumkola #5685 üzenetére
Pontosan... Tp kell, mint a D2-ben. Jobb ha hozzászoksz, hogy ez a játék nem adja a szádba a loot-ot, mint a D3-ban. Az esetek nagy többségében vásárlással fogod megszerezni az itemeket. Partyban amúgy egyszerűbb a haladás, több loot esik(több és nem jobb), meg több az XP. A cuccok felszedése is olyan mint a D2-ben volt. Nem véletlen nem casual barát a játék, itt tanulni kell a dolgokat.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5684 üzenetére
Most sem látom, de elhiszem, hogy ott lett volna
Végül is mindegy, ezt a küldetést elbuktam, az elején kellett volna visszamennem ruby flaskáért. Meg topázésrt is, mert a drágának volt még +45% extra lightning dmg-e is. Igaz, eddig azért a marám alapból 140% tűz és 163% villám resistje meg a plusz 6 endurance charge mindenre elég volt - most is tanultam valamit.
-
Har_melin
addikt
Más is belefutott már ilyen bakiba, vagy csak velem szúrt ma ki a program? Zana nyitott egy Crematorium map-et, amin meg kellett volna csinálnom egy másik master küldetését. Vorici volt az, a map harmadik szintjén került elő - de ott nem volt a legyőzendő delikvens. Viszont nem is engedett vissza a korábbi szintekre, egyszerűen eltűnt az átjáró, csak lefelé, a map boss-hoz vezetett. Sajnos a map boss előtt nyitottam a szinten egy portált, így a halál után is ugyan oda rakott vissza, nem volt megoldás a kilépés sem.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a map boss (Meghara?) tűzeső effektje annyira láthatatlanná tette az amúgy is töksötét térképen az akadályokat, hogy kétszer is beragadtam valami mögé és meghaltam, de emiatt részben magamat hibáztatom.
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném multiban is kipróbálni (300órám van benne eddig, de csak egyedül játszogattam), örülnék ha valaki mellé csatlakozhatnék.
Dio3-hoz vagyok szokva és itt már szintre sírok, annyira nem dob semmit a játék. Valami elképesztően rossz a drop rate, és nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy multiban kellene tolni.
Meg van valami piac vagy tárgycserebere, na abból semmit nem értek. -
Har_melin
addikt
Nagyon hülye kérdés az előző poszt és egy most látott videó kapcsán: ha beadja a 6L-t, akkor utána hiába nyomok rá egy újabb fuse-t, nem fogja megváltoztatni? (jelen esetben elszúrni.)
Egy srác vakon ("oda se merek nézni" alapon) próbálkozott és a 6L-nél megállt dolog, pedig ő ugye nem látta, csak ezért kérdezem. -
Har_melin
addikt
Szerencsés napom volt, 150 fuse-ból meglett a 6L Voll's. Eddig is jó volt a build (ez), de így azért nyugodtabban szaladgálok, hogy nem kell állandóan a flaskákat nyomogatni. Ráadásul ezt az elég off-color 6S-t is sikerült 1 exa-ért megszerezni, chrome-mal most nem biztos, hogy bírtam volna.
-
tocsek18
senior tag
válasz
Plazmacucci #5665 üzenetére
atziri content óta, leggyorsabb midnight farm
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
wikings2 #5662 üzenetére
A legtöbb tempest endgame-ben rendelkezik suffix és prefix moddal, nem lesz nehéz, ha lesz tempest. Viszont részemről skippelem az All League modokat...nekem ez már sok. Igaz SC-n tolom(nem sok időm van játszani), de nem embernek való. Aki HC-n itt nem rippel le, az valamit nagyon tudhat.
San398: Egy Vaal Fragment-et kell map device-ban kinyitni, és full clear-elni.
-
wikings2
őstag
Időközben sikeredett belerázódni, igen a beyond az az átkozott mod ami miatt kb még mindig szopok. (leterem egy uniq beyond mob és ha fps droppolok is mellé akkor tuti k0, ha nem akkor el-leapelgetek)
Amúgy ez a tempest prefix/suffixes challange hogy működik. Kell találni egy tempest pre vagy suffixes rare mappot, és utána zana devicevel megnyitni a másikat kifizetve? vagy ha bejön a ligába maga a tempest mod akkor majd melyiket is kapjuk a pre vagy suffixet. Kicsit elvagyok tévedve a témában
18/20 lvl85 meg a tempest pre/suffix map challange hiányzik
-
Ramos_
tag
válasz
wikings2 #5660 üzenetére
nyilván ugyanannyit sebzel, sztem a beyond lehet
a beyond packoknak kb 10x annyi hp-jük van, gondolom ezért tűnik úgy
egyébként aki nem ismeri a beyond bossokat és nem akar lépten nyomon halni az gyakorolhatja őket pl act 2 town előtti zónában ahol a rengeteg monkey miatt hamar színre lépnek, ott viszonylag a lebutított változatuk fog előjönni a maposhoz képest
-
wikings2
őstag
A mai nap melyik mod végett halok 20x gyakrabban és sebzek fele annyit bizonyos mobokon mint eddig?
5k hp 11k cyclone maxres buildem ami eddig vitt mindent mint a vaj most haldoklik még egy dried lakeban is.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin #5657 üzenetére
Nem tudsz mindent beolvasztani, csak amiket az aktuális akció alatt vettél pontokat. Itt egy vidi is róla: [link]Nekem is van egy rakat vásárlásom, még open bétából, meg a release után, és azokat már nem engedi. Amúgy a supportnak kell jelezni, hogy mi az amit "be tudnak számítani", ők majd válaszolnak, és megmondják, hogy mennyit fizetsz majd, illetve kiszámolják, hogy mennyivel kevesebb pontot fogsz kapni.
-
Har_melin
addikt
Emlékszem, hogy korábban valaki írta, hogy több, kisebb csomag megvásárlása után "beolvasztatta" őket egybe a GGG-vel, de nem emlékszem pontosan mi volt a menete. Most néztem, eddig 800 pontot meg egy support csomagot vettem amióta játszom, ha van ilyenre lehetőség, akkor én is megpróbálnám.
-
lajos001
aktív tag
Srácok a mapoknál megszűnt a level jelzés? A helyette megjelent tier -nek mi értelme van?
-
wikings2
őstag
Vicces hogy azok a challangek amiktől a leginkább féltem a randomságuk végett, már act3 normal környékén meglettek. 8/20 egyelőre lvl55. cruel act3. Hát ebből se lesz alienware gép
-
tocsek18
senior tag
nem szarozott nyomta a jobb gombot
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
wikings2 #5650 üzenetére
Partyba egyszerűbb, mert szét tud válni a party. Egy embert feltápolnak, ő runol a bossokhoz, meg a fontosabb q-ekhez, a többiek meg xp-t farmolnak. De soloban azért kb 3 óra alatt le lehet tolni az első 3 actot startra. De a jobban 2 óra alatt cruelre érnek soloba [link]
-
wikings2
őstag
Van amúgy valami guide féleség liga kezdéshez? Gondolok itt olyasmire hogy mit érdemes skippelni eleinte, mennyien érdemes tolni meg hasonlók. Előzőleg warbandsban 3 as partyban toltam haverokkal és elég jó ütemben mire mi merveilt megöltük volt már ember aki pietyt ölte, aztán most jó lenne tartani a tempót, mert biztos nem lehetetlen.
-
tocsek18
senior tag
Monsters can no longer be touched by multiple Tormented Spirits. Rare and Unique monsters can still be possessed by more than one Spirit.
csak megérte eladni azt a mirrort
-
nyic19
tag
válasz
Plazmacucci #5643 üzenetére
Lány létedre.Ejnye!
-
vvega30
senior tag
válasz
Plazmacucci #5643 üzenetére
-
-
nyic19
tag
Ki mivel készül a havira??
Én CoCArc. -
wikings2
őstag
válasz
kristof123 #5636 üzenetére
Na ja ez igaz :\ akkor a legegyszerűbb ha ráhajtok arra az alienware csomagocskára, és akkor reménykedek hogy lvl100 on belül megkaparintom mind a 20 at
-
wikings2
őstag
Exorcist: Kill a Unique monster that has been possessed by a Tormented spirit. Az ilyesmi challangek számomra olyan szinten randomnak tűnnek... az előző havi ligám is kb ezen ment el hogy nem találtam meg 1-2 tormented spiritet. Szokott ezekre lenni valami channel ahol meglehet őket "vásárolni", mint a 820 as master quest-es?
-
tocsek18
senior tag
-
Zyrius
aktív tag
Tudtok ajánlani valami jó Freezing pulse, Lightning strike vagy Spectral Throw buildet?
köszi!
-
Ivanh
senior tag
nálatok is laggol durván..? nem tudok egy 12 percest vgigtolni, mert lehetetlen, 4-5 mp csúszások vannak, es az wiccsel nem eletbiztositás....
-
wikings2
őstag
Havi ligában megint ilyen atziri kill, 80lvl meg társai challangek várhatóak? Most 10000% ra megakarom szerezni a szettet
-
Har_melin
addikt
Másnál is hülyéskedik a szerver? Elindítom, login, kiválasztom a karaktert, erre egy "Unexpected disconnection occured" üzenettel visszadob a login képernyőre. Már vagy tizedszer.
Szerk: aha, már az honlap is leállt, valami általánosabb gáz lehetett. Nem volt mára semmilyen patch bejelentve ugye?
-
San398
őstag
Egy kipróbált SRS build-et ajánljatok nekem amivel az uj 1 hónapos ligában próbálkozhatok majd. Köszi
-
nyic19
tag
Az 1-hónaposban érdemes lesz-e IIR-ezni (kereskedelem miatt) vagy tolni kell minél magasabb szintig?
-
nyic19
tag
Sziasztok! Most akkor pontosan mikor is indul Európában az 1- havi liga?
-
Ivanh
senior tag
koszi a gyors választ, nem volt kedvem tesztelgetni....
az elozo tanácsod is megfogadtam, 6. szintig jutottam a 12 perceseknel, sot az osszes 12 percesnel már level 5-ig jutok, ez meccsenkent 2 pont!
Orok hálám! -
Ivanh
senior tag
kisse belefolytam a racingolásba, kerdeznem tisztelettel a pontgyujtes tekinteteben lehet-e olyasmit(bloodgrip/ledge/1 hour party, ahol van ertelme), hogy ket karit inditok, majd mikor elerte a 9. szintet, kiszállok vele(nem torlom), s inditok egy másikat, amit ugyancsak viszek kb. 9-es szintig...
nos, mert a 9-10. szint kornyeken megáll a tudomány a gyenge agyamban...legjobb eredmenyem 15. szint volt eleddig( 5 reward point)....viszont, ha megáll a ketkaris dolog, akkor konnyeden szerezhetek 2x3 pontot, ami ugye tobb, mint 5...
mi a velemenyetek? -
tocsek18
senior tag
-
tocsek18
senior tag
-
Ramos_
tag
válasz
Har_melin #5606 üzenetére
hidd el tőlem úgy játszol vagy úgy nem ahogy csak akarsz, csak azért írtam le, hogy aki esetleg olvassa és nem tud ezekről hátha kedve támad és benevez a ligára (ami nem igazán verseny)
lesz egy óriási prize pool lottó, amire a szelvény az hogy csinálsz ott egy karit, minél nagyobb a kari lvl annál nagyobb a prize pool
a többire inkább nem reagálnék
-
-
Ramos_
tag
válasz
Har_melin #5603 üzenetére
"Inkább megcsinálok két új buildet standard-on"
igen, ez valóban izgalmasabbnak hangzik mint az összes volt liga moddal felturbózott 1 hónapos liga, ahol egy ilyen mtx-et kapsz, ha megcsinálod a challangeket
ezen kivül rengeteg stash tab, pontok meg egyéb meglepetések lesznek kisorsolva a playerek között
-
San398
őstag
válasz
Har_melin #5601 üzenetére
Október 4.-én jön az új 1 hónapos liga.[link]
jutalmak:
- Golden Seraph Set pieces for completing challenges in the league.
- Random microtransaction prizes given out at various level thresholds (for example, some number of people who reach level 50 would randomly receive stash tab bundles).
- Demigod uniques for the top 20 of each of the two events. -
Har_melin
addikt
Most esett le, hogy egy hét múlva vége az aktuális ligáknak. Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de van már valami hír a folytatásról (mármint a következőről)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest