Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argh!
aktív tag
válasz
Rison77 #5994 üzenetére
En azt tanacsolom neked hogy Acrobatics-ot szedd le, azzal nyersz 5 pontot es rakd at Iron Reflexesre.
Hiaba kerulsz el sok utest ha belehalsz aztan 1be. Ha nem jon be legfeljebb visszarakodEs mikor a gem eleri a 20as szintet akkor 1 GCPvel eggyut eladod vendornal kapsz helyette 20 qualitys level 1es gemet. Magas szinten mar gyorsan felmegy level 15-16ra es onnantol mar dps-t nyersz, jobb mint a sima level 20as gem. Persze nezd meg meg gemeknel milyen bonuszt ad a quality.
-
LLaci89
tag
válasz
Rison77 #5994 üzenetére
Hát 3.8k life az azért nem sok, még egy rangernél sem.
Pár Chaosból már sokkal jobb itemeket is lehet kapni mint amik neked vannak. Pl az a diamond ring az félelmetes. Több hp itemekben, kevesebb esély a halálra elsőként sztem.
Második, hogy tornado shotra miért használsz physical to lightning gemet? -
wikings2
őstag
válasz
Rison77 #5994 üzenetére
Szerintem ilyen rare, chaos dmg mobok üthetnek agyon vagy valami ultra erős bleed effect, hacsak nem valami beyond frászkarika, ez ellen meg inkább az óvatosabb játékmodor a megoldás, és akkor minimalizálni tudod a halások számát. Én elég yoloba toltam az előző ligát aztán bejött a flashback összes modja és percenként haltam... na mire ott sikerült megtanulni értelmesen játszani az alapjáték már valahogy nem tűnt kihívásnak, ugyan azzal a karakterrel.
-
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismeri a buildet, de van egy tornado shot-os rangerem még az előző patchből. Mivel a mostanival se nerfelték agyon ezért folytattam vele a játékot. Ő lenne az [link] . Viszont az a gondom vele, hogy még mindig vannak random mobok amik érthetetlen módon kb 1 hitelnek, akár tier2-es mapon akár tier 5-6 és felette. Nagy nehezen t1-es map farmból 2 nap alatt össze tudtam grindelni a 86-ot. 3,8k hp-m van, resistek 83,79,74,-32. A dps-em meglenne szerintem, TS 11,4k, frenzy 20k . Túl sok currency-m nincs a vásárlásra most látszik , hogy nem keveset költöttem már rá, idegességeben tegnap highborn bow craftolás közben a végén rányomtam 30 chaost mégValakinek van tanácsa mit lehetne kezdeni evvel?
-
haller26
tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok segítséget,sikerült csatlakoznom a klánhoz és nagyon segítőkész mindenki.A fársztó kérdésáradataim miatt sem küldtek el a 3.14csába XD Kezdem érteni a dolgokat de a megvilágosodástól még még messze vok ,elmém és szemem még sűrű ködnek fátyola fedi.Nézegetném a buildeket és a linkekben levő cuccokat,de vmiért a POE.com oldalon ,de hiába mert nem mutatja az értékeket-gemeket stb.. még a sajátomat sem tudom megnézni.Azt mondták,most vmi hibrid irányba haladok és a végén nem is lesz 2 totemem,én hiszek nekik ((. Kaptam egy 5 linkes 2kezes kalapácsot,jelenleg azzal fejlődök.Akinek van felesleges cucca és szeretne segíteni vele engem,azt arra kérem ossza meg velem,ha mást nem is legalább adja kölcsön míg nem lesz jobb.Gondolom sokan gondoljátok azt,hogy ez meg mi a f....t akar és....
Egyenlőre egyházi valutában tudnék fizetni meg max 5-6 chaost össze tudnék hozniMerci A2ben vok és mit ne mondjak halok rendesen.pls nézzetek rá a karimra,minden építő jellegű kritikát szívesen fogadok. -
Wlac1
csendes tag
Hali!
A procurementbe eladásra feltett itemek bekerülnek a poe trade adatbázisba, vagy csak a fórumra? Nem igazán tudok rajta kiigazodni, pedig már próbálkozom egy ideje...edit. rájöttem, igen
ennek ellenére kurva bonyolult az egész -
pruzsi
őstag
.
-
Har_melin
addikt
válasz
wikings2 #5989 üzenetére
Nordicnak volt egy fast leveling leírása, de a nagyon gyors szintlépést általában két dologgal érik el (szólóban, mert partyban a többiek húzhatnak):
- kifejezetten a szintezésre használt build, lvl 60-65 körül respec-elve. A patche előtt mindenki dual flame totemmel nyomult - szerintem a ranger és shadow karik azért is szorultak háttérbe, mert onnan nem lehetett ezt normálisan megcsinálni. A4 közepére összejön 24 respec pont (elég akkor visszamenni és gyorsan lezavarni a Fetid Pool és a Fellshrine Ruin pályákat mindhárom fokozaton), azzal lehet gazdálkodni. Meg persze a regret orbokkal kipótolni, ha kell.
- futás - kis farmolás - futás. Nem pucolják ki a szinteket, hanem átrohannak rajtuk és bizonyos pályákon felhozzák magukat. Ilyen pl. A1-ben a Ledge, A2-ben a Fellshrine Ruins, A3-ban a City of Sarn, A4-ben a Dried Lake vagy a Channel. Így mindig legfeljebb a játszott pálya szintjén vannak, megkapják a teljes XP-t. -
wikings2
őstag
Ha sorjában mindent megcsinálsz rush nélkül akkor 55-60lvl, onnan meg ha nagyon gyengusz a hős akkor dried lake farm akár nagyon para helyzetben 80-85 ig, de én általában 75-76 ig maradok, és addigra a chaos vendor receptekből meglesz a core fegyverem/itemem és mehet a mapozás. Ilyen diablo2 feelingű hell rush aztán 25-70 diarun-->baalrun témáról itt nem tudok ,abár elég zöldfülü vagyok ilyen téren, és mindig csak pislogok hogy a srácok hogy vannak mercin mikor én épp hogy cruelt kezdem.
-
pruzsi
őstag
válasz
Plazmacucci #5987 üzenetére
ezt a buildot néztem ki:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1511368
a rangert igencsak elbtam fekszik kel de azért az act4 ig eljutottam. -
-
pruzsi
őstag
Van úgymond gyors levelelődés szép magyarosan?
-
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #5977 üzenetére
A felhasználói nevedre kattintasz a POE oldalán majd jobb oldalt keress olyat hogy "Privacy settings" és ott vedd ki a pipákat
-
haller26
tag
válasz
kristof123 #5981 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszaitokat,esetleg nem vennétek fel friendbe? Jó lenne magyarokkal tolni és okosodni közben
-
kristof123
őstag
válasz
haller26 #5980 üzenetére
Szerintem kb így kéne ~LVL 60-ra, de ezeket neked kell érezni, ha nincs elég hp-d akkor rakj arra, ha nincs elég sebzésed, akkor meg arra kell pakolni a pontokat.
Ezután a Marauder alatt a Blood Magic keystone-t raknám ki, de mint írtam erre rá kell érezni, hogy mikor mire érdemes haladni. (Én is most csak tippelek, szóval ez sem szentírás.)
Az első 1-2 karid így is, úgy is kukában fogja végezni, DE ez idő alatt megismered a játékot és sokkal jobban fognak majd menni ezek a dolgok. Ráadásul lvl 60-80-ig szintezés sokkal gyorsabban fog menni...
Üdv,
K. -
-
pruzsi
őstag
[vélemény]
Saját kútfőből ment sokat rontottam rajta? -
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #5971 üzenetére
Az előző kommentben lévő skillfához annyit, hogy célszerű a Barbarism 2 pontját és az 5 db, szintén két node-os jewel pozíciót a végére hagyni.
Az elméleti 123 pontból egyet "elveszítesz" Oak miatt, és 90-es szint fölé sokan nem is jutnak el - nem csak a nehézség miatt, hanem mert ráunnak a karaira és inkább egy izgalmasabb újat kezdenek. Vagyis reálisan 112 pont a maximum, amivel számolni érdemes.
Respec pontokkal persze utólag is át lehet fazonírozni a fát, és egy ütős jewel lehet, hogy többet segít, mint egy kiemelt node, de célszerű ebből kiindulni.
-
kristof123
őstag
válasz
haller26 #5971 üzenetére
Flame totem build 2.1:
Totemes build skill tree softcore-ra.
Két uniq kell hozzá (elég olcsók és a poe.trade nevű oldalon tudod őket megvásárolni):
The Three Dragons Golden Mask
Infernal Mantle Widowsilk RobeBandit:
Normál - help oak (hp miatt)
Cruel - kill all
Merciless - kill allLinkek (fontossági sorrendben):
Flame Totem - Faster Casting - Faster Projectile - Fire Penetration - Added Chaos Damage - EmpowerÜdv,
K. -
-
haller26
tag
válasz
Plazmacucci #5965 üzenetére
Sziasztok!
Teljesen új vagyok még és szeretnék minél többet megtudni a játékról,de sajnos nem nagyon találtam magyar oldalt,ahol minden részletesen le van írva(az angol tudásom meg bőven kimerül a yes-no szavakban).Már énis közel vok a 40hez és 66x kell elmagyárzni vmit de utána többnyire sikerül megértenem.Nagyon mgeköszönném ha tudnátok adni egy linket-oldalt, bármit,ahol részletesen le vannak írva a játékkal kapcsolatos tudnivalók magyarul.Közben elkezdem énis olvasni az elejétől a fórumot,hogy fejlesszem a szegényes tudásom. Kaptam egy linket tegnap TS-n,ahol volt skillfa és egy kari inventory.Ami karit kezdtem az egy ilyen totemes witch bild,ami a templar ágon folytatódik.Jelenleg a Retribution skill van meg és maradt 20 skillpoint (nem tudok még szakszavakat,biztos értitek) és ide elérve többfelé ágazik a skillfa.Azt tudom,hogy ha kirakom az Ancestral Bondig,akkor tudok majd 2 totemet rakni egyszerre,ezt csináljam,vagy menjek a Life felé?Tudom linkelnem kéne a skillfám-karim ,de jelenleg a munkahelyemről írok és nem tudom, hogyan tudom ide belinkelni .Van itt is Btag vagy vmi amin keresztül meg tudom nézni?Megpróbálom leírni ,hátha ki tudjátok következtetni a bildet.Használ Flame dasht az tuti,van benne chaos golem is,egy scepterrel és ilyen spiritpajzzsal tolja amikben 3 kék kő van összekötve,van rajta 2diamond ring stb... "semmi" extra .Az a baj a skilljeit nem tudom mit használt és nem nagyon emlékszem-ismerem a linkekben lévő tárgyakat sajnos ): A lényeg segítség kellene,hogy mire figyeljek oda,hasznos tippek az elejére ,mit-miért-hogyan és ha nem nagy kérés lehetőleg rövidítések nélkül egész mondatokban (:Majd ha nagy leszek meghálálom.Sorolhatnám még napestig,de már így is majdnem kisregényt sikerült összehozni a rövidre tervezett Hsz-ből.G.ökerek kíméljenek,de minden építő jellegű kritikát szívesen fogadok. Válaszaikat előre is köszöni: Pityesz a kopasz rüszü -
-
tocsek18
senior tag
válasz
Plazmacucci #5965 üzenetére
az
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5961 üzenetére
Én most egy Bladefall+Poison karival megyek - ha ez még ele dmg-el működne, akkor az tényleg az atombombával kombinált meteorbecsapódás lenne. eddig csak a shadow phys dmg node-jait raktam ki meg a Fatal Toxin-t, de így is nagyon erős. Single bossok ellen a Faster Castingot lecserélem ConCeffectre, de az se mindig kell. Mercin viszont lehet, hogy a Hatred helyett egy HoI+Warlord kombó lesz (vagy Vulnerability), ha túl sokszor meghalok, addigra lesz elég manám hozzá.
-
tocsek18
senior tag
ezt lessétek
-
Argh!
aktív tag
válasz
kristof123 #5956 üzenetére
Koszi. Nerfeltek az mar nem tamasztja fel a karakterem
. De legalabb mar tudom mi volt, azota nem voltam talismanban.
-
Har_melin
addikt
Köszi, közben szereztem egy Poison gem-et, működik. gyakorlatilag nulla resist-tel és nulla védelemmel úgy verte le Dominust normálon, mint ha egy mezei mob lett volna.
Azt nem tudom, hogy magasabb szinteken hogy fog működni, de a shadow blokk mostani átdolgozásával ezek a phys spellek szerintem nagyon erősek lettek. Most nagyrészt a saját fejem után megyek, tehát szinte biztos, hogy valahol el fogom szúrni, de egyelőre a két spellel úgy lehet haladni, mint kés a vajban.
-
-
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #5950 üzenetére
Olvastam hogy 2.0-ig az incinerate nagyobb szinteken jobb volt mint a flame totem, de most hogy az incinerate nerfelve lett már nem biztos.
-
Har_melin
addikt
Még soha nem volt posion-ös karim, szóval elnézést, ha nyilvánvalót kérdezek:
A mostani változás után a phys dmg spell-ek (EK, Blade Vortex, Bladefall) tudnak mérgezni? Vagy csak attack phys-hez lehet csatolni?
Mert ha a phys spell-hez is lehet, akkor a bladefall+poison kombó irgalmatlan lehet. Egyelőre csak egy Reverberation Rod-ban van egy Faster Casting-gal, de így is tarol. Bladefall+FC+Spell Echo+Poison+ConcEffect-tel szerintem a legdurvább bossoknak is annyi, mert a poison most már stackelődik minden találat után - legalább is ha jó értelmeztem a leírásokat.
-
Incinerate totem nem lehet jobb mint a flame totem? Vagy költségesebb?
-
-
Ramos_
tag
nemtom sztem a corrupting blood nemesis modról beszélsz, de az nem szürke hanem piros, hacsaknem feketefehérben játszol
mindenesetre ha tényleg anélkül eljutotottál hc-ban 71-ig, hogy ismernéd egyáltalán a corrupting blood-ot, ahhoz óriási grat
az esetedben, flaskok hiányában az egyetlen megoldás a logout lett volna, vagy alt f4, vagy esc+gyors katt
hc-n nem véletlenül játszanak legtöbben logout macro-val, ami engedélyezett is
-
Argh!
aktív tag
Na, Lvl 71en sikerult behalnom HC talismanon. Kaptam valami dotot es ures volt a minden flaskam, portot mar nem volt idom nyitni. :/ Mi az a dot ami olyan mint a verzes, gombok forognak a karakter korul, szurke szine van.
-
Har_melin
addikt
Indítottam egy Blade vortex-es karit, és mivel korábban nem volt gond a megidézett talizmános monsztákkal, Cliff-en, lvl 10-esként beraktam 5 kék talizmánt az oltárba. Érdekes volt az eredmény... Pedig direkt vigyáztam, hogy csupa lvl nélküli vagy max lvl4-es darabot használjak. Storm Call-t szórt mindenfelé és ráadásul folyamatosan summonolt olyan kis villámos kukacokat, mint az Act4-ben a Hive-ok.
Korábban vegyesen raktam bele talizmánokat, azok nem okoztak ekkora szívást.
Viszont ez a Blade Vortex egyelőre nagyon tetszik. Kicsit még gyakorolnon kell a használatát - azt hiszem a jobb gombra megy majd a spell a balon marad csak a mozgás -, de tiszta húsdaráló, pedig még cuccom sincs hozzá. Faster Casting - Spell Echo - Increased Duration lesz a 4L-be, 5L szerintem IAE/ConcEffect lesz és ha lesz belőle 6L, akkor azt hiszem, valamilyen added dmg. Az persze majd kiderül, mennyire jól skálázódik a magasabb szinteken, de haladáshoz príma.
-
Har_melin
addikt
Közben megnéztem a wikit - a nevek alapján beazonosítható a tier. Ami egyben azt is jelenti, hogy minden tier-ben más tulajdonságú talizmánok vannak, nem a korábbiak táposabb változatai.
Így jobban meg kell gondolni a rare cuccok beáldozását, mert nem jobbat, hanem biztosan mást kap helyettük az ember.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Lehet valakihez csatlakozni mint kezdő? 10 szint,most futottam bele a játékba. -
Har_melin
addikt
Kösz, közben sikerült kipróbálnom.
Újabb kérdés: ha jól értettem, akkor a dobott talizmán mindig egy szinttel magasabb, mint amelyekből megidéztem. Viszont ez sehol nem látom rajta, az Alt mellett sem. Most még, néhány darabnál nem akkora kunszt elkülöníteni, de egy hét vagy hónap múlva már gázos lesz. Van valami trükk, amire nem jöttem rá?
-
Har_melin
addikt
Ugye jól emlékszem, hogy a talizmán oltárokhoz a típusnak és a tiernek is azonosnak kell lennie, csak a rarity térhet el az öt darabnál?
-
Zyrius
aktív tag
Ha valaki tudna küldeni 1-2 jónak tűnő SC Bow buildet azt nagyon megköszönném!
Pl mint a three dragons iceshot build volt korábban -
Ramos_
tag
válasz
Har_melin #5928 üzenetére
"A Windscream vagy a Doedre's Damning viszonylag egyértelmű"
mindkét itemnek horror ára lesz már most mondom
már darkshrine-on is 1 ex körül voltak, de most mindenkinek a nagyanyja is dualcurse blasphemy-vel akar majd menniugyanígy a jóféle poison unikok bino
, consouming dark, infernal mantle, snakebite
sajnos mind tripla áron lesz -
Har_melin
addikt
A Windscream vagy a Doedre's Damning viszonylag egyértelmű, megspórolható vele a Whispers of Doom. Az elején, ha esik vagy van rá pénz, akkor egy reverberation rod, a spell echo miatt.
Egyébként nem biztos, hogy nagyon érdemes ezen kívül unique cuccot hajkurászni, én inkább minél nagyobb +strenght-et adó holmikat keresnék. Az egyszerre ad +life-ot és +spell dmg-et. Ezen kívül + cast speed és + ele/lightning/spell dmg, ami érdekes lehet, persze a szokásos resist mellett.
-
Ramos_
tag
geofri's crest-be mercilessre mehet a 4link arc, empowerrel mégjobb, így nem olyan sürgős 5linket szerezni
normal esetben moonsorrow wand elég jo mapokig, főleg ha raksz bele vaal storm callt, és szétblind-ol mindent
de iron willel lehet nem lesz hozzá elég intendgamere ha lesz jo sok str akkor Doon Cuebiyari a létező legjobb iw casternek, ez alapbol rohadt olcsó szokott lenni, de így hogy ziggy csinált rá videot tripla annyi lesz
ezenkivül még nagyon jó a doryani mace, meg a pledge of hands
-
Niccotine
csendes újonc
Ezt én is néztem, jónak tűnik, nem szeretem a crites buildeket úgysem
Viszont, ha jól tudom, ennél majd (ha egyszer eljutok oda még az életben) egyes bossokhoz, mint Atziri, kell cserélni gemet Storm Callra?
Nehéz a döntés a mai kezdésre nézve: facebreaker cyclone duelist, ez a tanky arc templar, vagy egy TS/LA/RoA ranger. Az elsőt imádom, de a másik kettőre is kíváncsi lennék. A legnagyobb baj az, hogy alig van időm játszani, három karaktert biztosan nem tudok felhúzni -
nyic19
tag
ZiggyArc ezt a buildet is néztem (lehet, hogy ezt csinálom). Az lenne a kérdésem, hogy milyen unique itemek lennének jók hozzá?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Niccotine #5923 üzenetére
Régen összeszedtek sok-sok chaos resistet, hogy majdnem nullás legyen a degen hatása. Ma már mindenképp kell annyi regen, ami kompenzálja a degent, anélkül elég necces. Szerintem tuti régi buildet nézel, mert manapság nem csinálnak olyan blood rage-es buildet, ahol nem oldják meg life regenből a degen problémát.
-
Niccotine
csendes újonc
Üdv! Lenne egy kérdésem, biztos van itt egy ranger, aki tud segíteni
A legtöbb buildnél láttam, hogy Blood Rage-et használ. A kérdés az lenne, a 4% degennel mit csinálnak? 1% regen van a ranger buildek többségénél, és természetesen van life leech is. De mi történik akkor, ha elfogynak a mobok, és még van vissza 15+ sec a debuffból? Isszák a flasket, vagy mi? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #5921 üzenetére
Kb ilyen hangulat nálunk ts-en, folyamat megy az ökörség. Nehezen lehet komolyan játszani, főleg ha indul a liga, én mindenki null cuccban 4 szinttel a zónák alatt lavírozik a mobok között, hogy minél hamarabb cruel dockban érjünk, ahol először megállunk levelezni. Na akkor vagyunk olyanok mint a gyerekek
.
nyic19: Startra chaos witch lesz, aztán majd meglátom. Általában indig a 2. karakterem sikerül, szal már nem tervezek előre
-
San398
őstag
válasz
Har_melin #5916 üzenetére
32 challenge csoport lesz. 1 challenge akkor van kész ha a csoportban az összeset megoldod, ez már így volt a legutóbbi flashback-nél is.
Nordic Igen ezekre a "beteg" részekre gondoltam én is, hogy csak azok teljesítik akik a gép előtt élik életüket.
Lehet tudni már hogy mennyi ideig tart ez a liga? Még semmi konkrét infót nem találtam róla csak azt ami itt a fórumban elhangzott, hogy kb 3-4 hónap lesz.
wikings2 A 820-as chat meg mindig tele van és kidob!! .Ezzel is kezdhetnének már valamit! (pl. csinálhatnának egy másikat) Még csak üzenetet sem ad hogy tele van csk kidob.Volt rá ígéret hogy majd kezdenek vele valamit csak sajnos ez elmaradt.
-
wikings2
őstag
Azt hiszem pörögni fog a 820 chat room és társai
-
San398
őstag
Néztem az összes Challenge-t , ember nincs aki ezt mind megcsinálja!
-
nyic19
tag
válasz
kristof123 #5911 üzenetére
Megpróbálom így, majd esetleg visszarakom a Cast Speedekre.
-
kristof123
őstag
A static blow-ra 6 pontot elpazarolni szerintem nem éri meg. Amúgy jónak tűnik, bár nagyobb szinten ha nem lesz elég a dps ki fog halni állandóan a kari.
(#5907) Ramos_:
Számomra ez majd a gyakorlatban fog eldőlni. -
San398
őstag
Megnézném a skill fádat de "This profile tab has been set to private"
nyic19: A Flashback SC ligában én is toltam Arc-os karaktert de nem raktam shock-ra semmit még is elég jól lehetett vele haladni. (HC-n 60-as szint körül hullottam el a saját hülyeségem miatt) Én ezt a build-et követtem [link]
Nordic engem érdekelne de hol?
-
Nordic
Közösségépítő
patch-et elemzünk ha valakit érdekel:
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #5905 üzenetére
nekem ez jött össze 2-3 hét alatt
kari név GriffonzEyehiába találtam egy 4exes wandot, mégis maradtam a daggernél, ennyira sokat számít a whirling blades+bm+fortify clear speedben, ugye wandal se whirling blades se fortify
másrészt a CoD chestet jelenleg semmibe nem nézem, sztem elfelejtették buffolni miután odarakták a witch mellé, mivel a MoM ugyis útba esik ezér gyak. manát és regent ad
ezerszer jobb annál egy high life,+mana+res carnal armourezenkívül az egész build lényege a dual curse lenne és hogy a CoB ring miatt a herald of ice procolja a warlord +poachers markot, cwdt meg egyszerre a temp chains enfeeble
ezeket mind nagyon imádtam, free frenzy+endu charge+life mana leech, + ha bajban voltam a dual defensive curse sokszor megmentett
hirtelen ennyi jut eszembe sok sikert a buildhez -
nyic19
tag
válasz
kristof123 #5905 üzenetére
[ArclightShock] Én erre gondoltam.
Persze ez lenne a vége.HoT, Vaal Storm,Artic Armour,Enfeeble meg SpellTotem Arccal.Meg ilyenek.......
-
kristof123
őstag
Lvl95-re így fog kinézni a karakterem: 2.2.3 offline skill tree, crit arcer
Nem dual wield-es lesz, hanem valamilyen shield-et fog hordani. Cloak of Defiance és Void Battery-ben gondolkodtam. Mit szóltok, ötletek?
Szerk.: Crackling Speed kör kimaradt, így azt is bele kéne venni, az még +4 pont -> +4 szint.
-
nyic19
tag
A Shock-ra érdemes rámenni az Arc-cal? Mindent kilehet rakni + esetleg még a jewelekre? Érdemes?
-
Har_melin
addikt
Kiváncsi leszek, a legacy Blood Dance-ek ára hogyan fog változni most, hogy az újak már csak fele akkora LL-t adnak. Még szerencse, hogy van három
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest