Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Alapvetően POE 1 legszórakoztatóbb része mindig az volt, hogy indul az új liga, épül újra az economy. Nézed mi lesz jó, mi megy föl-le. Milyen karaktert játszik a felkapott streamer és milyen itemeknek száll el emiatt az ára. Ha hozol magaddal valami amúgy banképes matériát külső forrásból, pont a legjobb részét veszed el magadtól. Amúgy nagyon aktív piac van, ami a beépített currency trade óta nem is idegesítő. Ha az épp az a cél, hogy sok pénzed legyen általában mindig vannak jó farmoló módszerek rá. Én két vagy három ligában éreztem késztetést erre, és nagyon könnyen ment, de máskor mikor nem ez volt a cél és csak élveztem a ligát, nagyobb koncepció nélkül (de sokat)játszva is megvolt mindig a currency, hogy kipróbáljak más karaktereket.
Most még jobb lesz a helyzet, mert poe 1 messze legidegesítőbb része(Igaz inkább az elder-shaper időszak környékén) a map boltolás volt a liga elején, de most végre nem kell atlast csonkítani/befejezgetni, így az is megszűnik. Azt is el tudom képzelni, hogy jobban fognak figyelni RMT-re és egyebekre, mert az utóbbi időben érezhetően megy a harc a legnagyobb discord trade szerver és az azt működtető mirror maffia ellen. Több design döntés is látványosan arra ment, hogy ne legyen akkora vonzereje a dolognak. Szóval akár kockázatos is lehet a nem megengedett források használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest