Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Alapvetően POE 1 legszórakoztatóbb része mindig az volt, hogy indul az új liga, épül újra az economy. Nézed mi lesz jó, mi megy föl-le. Milyen karaktert játszik a felkapott streamer és milyen itemeknek száll el emiatt az ára. Ha hozol magaddal valami amúgy banképes matériát külső forrásból, pont a legjobb részét veszed el magadtól. Amúgy nagyon aktív piac van, ami a beépített currency trade óta nem is idegesítő. Ha az épp az a cél, hogy sok pénzed legyen általában mindig vannak jó farmoló módszerek rá. Én két vagy három ligában éreztem késztetést erre, és nagyon könnyen ment, de máskor mikor nem ez volt a cél és csak élveztem a ligát, nagyobb koncepció nélkül (de sokat)játszva is megvolt mindig a currency, hogy kipróbáljak más karaktereket.
Most még jobb lesz a helyzet, mert poe 1 messze legidegesítőbb része(Igaz inkább az elder-shaper időszak környékén) a map boltolás volt a liga elején, de most végre nem kell atlast csonkítani/befejezgetni, így az is megszűnik. Azt is el tudom képzelni, hogy jobban fognak figyelni RMT-re és egyebekre, mert az utóbbi időben érezhetően megy a harc a legnagyobb discord trade szerver és az azt működtető mirror maffia ellen. Több design döntés is látványosan arra ment, hogy ne legyen akkora vonzereje a dolognak. Szóval akár kockázatos is lehet a nem megengedett források használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest