Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Azert ezzel nem ertek egyet.en is giga kocka voltam/vagyok poe1-ben de a ligastart nagyon nagy szenvedes volt.vagyis legalabbis magamhoz merten, egy poe1es ligastarthoz kepest.ket kari utan ugy voltam vele ,hogy hagyom a jatekot a *csaba, nem kell ez nekem.nagy lutri volt a start , mert ha nem volt szerencsed a kezdö karival akkor elegge szar volt a jatek.aztan hirtelen felindulasbol inditottam egy harmadik karit, egy minion abusert.hat igen, hirtelen poe2 lett a kedvenc jatekom.
sokkal több volt a sikerelmeny, a kari szarnyalt a kampany alatt aztan endgameben is.szedtem össze vele annyi penzt ,hogy mostanra egy olyan kariv jatszok ami vagy 50 divbe került, olyan sebesseggel tolom a watchstoneokat mint anno az elsö reszben.(Stacker gemling, op mint allat, csak sokba kerül) Majd teszek fel rola videot.szerettem a minionosat is mert az atomtank volt es mindent vitt de lassu volt mapra.meglatjuk meddig hagyja ggg hogy ilyen karik is letezzenek mint a gemling stacker.remelem meg januar elejeig igen.
-
ProEvoFan
nagyúr
The Colossus megakasztott.
A gránát dobolás nem a legjobb opció ellene.A fele leesik a semmibe. Eddig sima volt, most meg a játék mechanika megakaszt.
Ti hiva állatok gránátos mercenaryval hogy rendesen kapja a sebzést? -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1412 üzenetére
Ja ez az.
A többi kérdésedre a válasz az, hogy én most endgamebe build alapján keresek minden cuccot.
Sokmindent nem értek még én sem...mi, mivel scalel néha ..Ezt követem: [link]
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1411 üzenetére
na közben csak megtaláltam, akkor nincs más, csak az irone rune ad 20% evasion rate-et.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1405 üzenetére
oh, van xbow dmg affix is? és ez is scale-el grenade skillekre? ja és ezeket a rare jewel-eket is lehet orb-ozni, sőt a kékeket is. imádom ezt amúgy a játékban, hogy minden craftolható tovább, lehet akkor nekem is érdemes lesz ex-elni a fenti jewelt.
na de milyen rúnát tennél bele evasion-höz? trade-en nem tudok vmiért keresni erre, néha béna a site, ki kell tapasztalni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1409 üzenetére
Ha nem lélek nyugtatás lenne akkor csöndben maradnál és élveznéd a játékot ha pcd van ha ps5 prod ha sima ps5, és nem ilyen gyerekes hozzászólásokat Írnál. Le lehet Írni, hogy jobban fut a játék, én el is hiszem, mert erősebb a gép, de ezek a pcs dolgok senkit nem érdekelnek. Ott is jobban fut a játék.
de pénz kidobás, inkább PC upgrade 5-600K-ért😂😂😂
Annyi jó van ebben, hogy a végén legalább ki is neveted magad.
Részemről lezárva -
válasz
Bencus88 #1408 üzenetére
Én is tudnék, de ez nem lélek nyugtatás ezek tények, mivel ezzel foglalkozom nekem "ingyen" van a Pro gép, tehát nem azért mondom, hogy ön igazolást gyakoroljak és nyugtasson a tudat, hogy nem hiába adtam ki 300K-t😳 De ezt neked kellene tudni a legjobban, de úgy látszik már nem vagyunk "barátok" és támadni egyszerűbb,de nem is baj már megszoktam az ilyen embereket 🤔 BUÉK mindenkinek, én léptem👍😅
-
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1403 üzenetére
Ez nem rossz jewel.
Én ilyeneket vadászok.:
Csak hát drágák..így a rosszabb verziókat használom egyenlőre. -
zsirfecske
addikt
köszönöm, quality-t nyomom akkor + én is evasion-ra gondoltam, ha már a majdnem perf 99% base értékre mentem. csak ennél nemtom mi a jó rúna, az iron rune az low level és ott 20% armor/evaison/energy shield a tooltip. ez picit zavaros, nincs ott a 20% evasion rating amit említesz. általánosan az itemeken nem annyira egyértelműek ezek, hogy mi mit módosít, főleg ha nem pontosan ugyanaz a szóhasználat.
pl. itt van ez a jewel, beraktam az első jewel slot-ba a passzív fámon:
mivel grenade build, azt látom, hogy a gas grenade dps 99-ről 104-re emelkedik vele, és hogy a main hand critical hit chance 5%-ról 5.6%-ra. ezeket értem, az 5% base chc-re kell érteni a +12%-ot, az pont 5.6% (ez követhető jól a skill panelen a critical hits alatt), a projectile dmg viszont nem igazán látszik külön. jó, a végeredmény +5% total dps, de jó lenne látni a passzív fáról jövő projectile dmg szummát, ha már az az egyik legfontosabb sok ranged build-nél. vagy csak én vagyok vaksi -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1395 üzenetére
PS5el játszok.Ronda?
Kibaszott szép a játék. Néha akad,, laggol, de inkabb csak a nagyobb városokban vannak problémák.
-
_drk
addikt
válasz
N.YCityBoy #1395 üzenetére
Azért annyira nem vészes! Direkt azért van benne annyi beállítás, hogy dönsd el, mi a megfelelő neked.
Act1ben egyébként semmi probléma nem volt még.
PS5 Pro helyett meg ezerszer veszek inkább vagy upgadel-elek PC-t. Pénz kidobas.. -
Har_melin
addikt
Na, kampány letudva (cruel A3-ban halál nélkül), első sárga map letudva. Majd este elkezdek csizmát meg övet nézni, ezek a legrégebbiek.
-
Har_melin
addikt
válasz
Bencus88 #1390 üzenetére
a legtöbb skillgemhez, amit használni fogsz, kb. azonos int és dex kell, én egyelőre igyekszem úgy pakolni, hogy a stat lapon egyensúlyban legyen. (Ugye kérdés, hogy a cuccokon mid van) Nem tudom, mekkora a maximális dex igénye endgame-ben a gemeknek, de ha az megvan, akkor utána egyértelműen INT, hogy minél több mana legyen.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #1396 üzenetére
Socketbe sztem chaos resistet adó soul core-t tegyél majd, vagy a 20% eva rating rúnát.
Qualityzni igen, érdemes, vaalozni nem annyira, egyetlen amit beadhat és jó lehet az a plusz socket. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1329 üzenetére
jajj, de kis naiv voltam itt még a trade-el kapcsolatban
tegnap 2 óra ide-oda kereskedés árán meglett végre az automata pukkantós fejesem:
ezzel megelégszem, volt egy 95/24-es is 3 exért, de eladtam ugyanannyiért mikor meglett a fenti 2 exért.kérdésem: mit érdemes kezdeni vele upgrade téren? 1 socket az gondolom mehetne bele, de mivel még act2-ben vagyok, nincs rúna amit érdemes lenne belerakni, szóval egyelőre felesleges. quality-t viszont jól gondolom, hogy bármikor megéri rátolni? ezen kívül csak a vaal lehetne, de az hülyeség, meg nincs is nyilván
-
-
_drk
addikt
válasz
blackydan #1393 üzenetére
Hogy kaptad vissza a pénzt?
Ps5-on tegnap amúgy én is szórakoztam a beállításokkal.
ACT3 elején elviselhetetlen lett a tearing.
Nagyjából a 30fps lock oldotta meg a problémát. Még ami hatásos volt az 1440p, de ott is előjött itt-ott és már csúnya is lett a game, vagyis olyan furcsa.
Hat na, van még bőven mit csiszolni. -
blackydan
senior tag
Tegnap nehéz szívvel, de le kellett törölnöm a játékot a series s-ről. Imádtam a grafikát, a skill fa egy álom, cuccok droppja is számomra szuper volt, és a nehézséggel is teljesen ki voltam békülve. Lvl 40-ig húztam, de a folyamatos laggok a játékélményt teljesen kinyírták nálam. A pénzt kb. 5 percen belül visszakapam, remélem mihamarabb kiküszöbölik ezeket a gyerekbetegségeket és nemsokára újult erővel be tudom dobni magam a hentelésbe
-
freddirty
senior tag
válasz
tomazin #1383 üzenetére
SRS a leveling skill mindenképp, ne habozz, másrészt minionoknál a level of all minion skills suffix a sceptre-en kötelező. Az 1 exalt a piacon a +3-as. De ha kell még én is szívesen hozzádvágok egyet ingyen, most kezdtem újra itt a kariszünetben a POE2-őt. Ha nagyon könnyű leveling kell, akkor offhandbe plusz még egy trenchtimbre club az még +1 minion skill és lvl16-től használható (legalábbis ami olcsó).
kell még egy 10-es szintű raging spirit gem ami lvl 36-től használható, +1-es sapi és +1-es amulet, kb. 1-1 ex. Ez így 10 szint a gemből és +5 global modifier.
További 2-3 exért meg lehet próbálni vaalozni négy socketesre 6-10 uncut spirit gem-et, de nagyon nagy damage-ot ad és gyakorlatilag endgame végéig amíg át nem speccelsz SRS-ről másra jól használható. De tény, hogy az plusz 10-15 ex ha nincs meg alapanyagod és meg kell venned hozzá. (segítek szívesen ha kell) -
-
Bencus88
nagyúr
Na én közben átértem act 2be a monkal. Sokkal simábban haladok, kÍváncsi vagyok meddig sikerül eljutni. Ha már be tudom fejezni a játékot örülni fogok. Ami utána vár arról meg egyelőre félek is rágondolni
-
Tatyla
őstag
Én Kripp Sniper Explode Summoner buildjét használom most vagyok level 80 haladgatok T9-nél,bár előtérbe helyzetem előbb az energy shildet a minionok dps-ével szemben így még a breach a ritual meg a delirium elég nyögvenyelős.
Eddig 1 azaz egy darab Divine Orb esett amiből vettem egy jobb sapkát a buildhez szükséges két unique-ot egy cimborámtól kaptam.
Viszont a tradelés működik ha van rá orbod -
tomazin
veterán
Elertem lvl40et witchcsel, megvan a masodik ascendencym, viszont a dps check bosson elverzek.
Eddig az archerek gazfelhoje meg a kutya elvitte a hatan a dolgokat, viszont a pywnhof fele guide eddig tartott. Van ennek folytatasa vagy keszuljek arra, h at kell nyargalnom a raging spirits fele buildre? (Nem igazan talalok mashol buildet ami ezt folytatna) -
Har_melin
addikt
Majd megnézem alaposabban, de az első másfél perc alapján rögtön két gondom is van vele (miközben a boss dmg valóban impozáns):
- a clear direkcionális, csak abba az irányba működik, amerre állsz. Ha körbevesznek, akkor szopás lehet.
- mana menedzsment. Folyamatosan kifogy neki, a franc se akar állíndóan flaskát nyomogatni. -
dante3
addikt
#1372 Remiel
#1373 Win-TKöszönöm, kipróbálom.
-
Lokids
addikt
Aki kitalálta ezeket a trialokat addig ütném amíg mozog.
Vagy 5x tuti rápróbáltam eddig. 0 siker. Sokszor valami amit nem is látok azonnal megöl. Csak azt veszem észre, hogy hírtelen fogy az ES meg a mana. 1sec és vége. Honorom pedig majdnem full. Nem tudok rájönni mi az ami megöl.
-
Edge
veterán
válasz
Har_melin #1363 üzenetére
Ezt láttad? Monk invoker:
1 divine orb stat stacker crushes endgame 4 link
Sztem a második karim ez leszThrawn:
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1374 üzenetére
Ez jó lesz, én ezzel jutottam el T5 mapokig aztán váltottam a uniq sisakos radiant grief gas grenade auto robbantásos buildre, mert gyak. kb. akkor jelentek meg a rá épülő buildek. Majd nézd meg azt is, érdemes.
Merc grenadier build már túl van a nerfen, a dpse nem unbalanced dolgok miatt jó vagy nem jól megtervezett skill mechanikák miatt, hanem az itemekkel és skillfával lehet egyre jobban növelni már és ez az ami ggg szerint általában rendben van, mostmár nem fogják nagyon piszkálni szvsz. -
ProEvoFan
nagyúr
Adok a játéknak még egy esélyt.
Grenade Mercenary Leveling Guide [link]
Utána váltok az edgame megfelelőjére.
Lvl8ig sokkal jobban haladtam, mint a sorcival.
Monkot nem akarok kezdeni, mert azt szerintem nerfelni fogják, és a cometes sorcival már megszivatott a játék. Többször nem viselném el, törlés lenne a vége.
Ez a Mercenary build már régóta él, remélem ezt békén hagyják. -
Win-T
őstag
Egy próbát ez is megér. PoE Overlay II
Néha kicsit köhög (lehet csak nálam), de alapvetően használhatónak tűnik. -
dante3
addikt
Poe2-höz is van valami beárazós alternatíva, mint az Awakened Poe Trade?
-
Argh!
aktív tag
Sziasztok.
Vannak magyar guildok? Van valaki magyar guildba? Vannak egyáltalán guildok?
-
Edge
veterán
válasz
Anti-Hero #1365 üzenetére
Én 4 divet már ráköltöttem a karira, és ez még kevés, mert olyan durva xbowok vannak iszonyú összegekért szóval van hova skálázni. Most egy 5xx average dps xbowom van, ezzel is mindent 1 hitelek, van hogy rareket is t10en, najó bossokat nyilván nem, de azok is hama megdeglenek. Ha meg majd ha később elfogy a dps, akkor csak jobb xbow kell, ilyen "egyszerű" a fejlesztése.
-
Thrawn
félisten
Tetszik az új Vaal Orb:
-
Anti-Hero
aktív tag
Gas Granade witchhunter tényleg jó.
Sokáig erőltettem az explosive Shotos witchhuntert..de nem volt effektív mapozásra.Vagy 40 exát költöttem összesen eddig. De lehet kicsit többet..mert volt rossz vásárlásom is.
T7 jelenleg és haladok normálisan vele.Aztán még át sem respeceltem a t13+ra magam..de jelenleg jó az ami van, amíg nem járok ott.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1361 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az invoker monk eddig abszolút nyerő húzás. Most igyekszem majd még újévig annyit játszani vele, amennyi belefér, mielőtt nerfelni kezdik, de egyelőre budget. Tegnap vettem egy új páncélt 8ex-ért, hogy fel tudjak venni még egy spirit skillt, de erre is csak azért volt szükség, mert az előző vásárlásnál nem voltam elég körültekintő, ha akkor rászánok még egy exát, akkor pont belefért volna. Most értem át cruelen a városba és cruelen már szinte kizárólag sárga bossok halál utáni robbanásaiba haltam bele, mert nem figyeltem és ott maradtam a "tetthelyen".
Nem mondom, hogy a legjobb kezdő build, mert csak egy másikkal játszottam, de végtelenül egyszerű a mechanikája, jól skálázódik a sebzése és a védelme, a sikeres játékhoz szükséges skillgemek már egészen alacsony szinten elérhetők. Nincsenek benne hátulról mellbe trükkös szinergiák, nagyon egyszerű megérteni, hogy melyik passzívot vagy cuccot érdemes kirakni vagy használni.
(Ja igen: mind az első sanctum, mind az első trial a 3.-4. pontért elsőre, csont nélkül lement vele. Az 5.-6. pontért még gondolkozom, hogy melyikre menjek, most mindkettő teljesíthetőnek tűnik.) -
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1361 üzenetére
Igen, vagy gas grenade witchhunter, vagy invoker monk, vagy deadeye lightning arrow. Persze ezekre is lehet locsolni a vagyont és csak egyre jobbak lesznek, de ezek a buildek pl. pár exes cumókban is képesek jól teljesíteni.
És nem feltétlen t15ön kell farmolni, sokkal alacsonyabb mapokon is ömlik a cumó csak be kell tornyozni, kell hozzá atlas és maga a waystonera is tekerni minél több módosítót legjobb a quantity meg rarity, ja és bossos map legyen, a bossnak van a legjobb dropja ofc, meg breach. -
Edge
veterán
Szépen összefoglaltad, viszont nem lepett meg az, hogy boldogultál és eljutottál az endgame végére hisz Poe veterán vagy.
Én is töretlenül haladok afelé, t10nél tartok a witchunter merccel, néha alakítani kellett a builden, mert egyszerre 3 különböző leirást is nézek és próbálom mindegyikből azt hasznosítani ami szerintem a tuti, de sztem megtaláltam az irányt.
Igen ez a radiant grief+gas grenade+sorcery ward irány. Mind a 4 ascendancy megvan, én carryztettem a 3.-at és 4.-et. Lehet megtudtam volna csinálni ezeket, a 3. elsőre fail lett, mondtam magamban büdös életbe nem fogok ide többet szólóban bejönni és a 4.re már rá se próbáltam, inkább letudtam 2 perc alatt mindet. Ez is egy lehetőség amivel lehet élni, nem tilos, ezt hívják magyarul szerviz szolgáltatásnak, amit másik játékos nyújt.
Hova is akartam kilyukadni? Na a lényeg ami a leírásodból is süt, hogy egy poe1ben edzett gamer az biztos megtalálja azt a kasztot buildet amivel endgame végére eljut, mert Poe1ben is ez volt, hogyha egy kaszt/build combo nem műkszik elég hatékonyan lehet mást találni.
Igen poeban el kell azt felejteni, hogy igen én csak sorcerest vagy warriort indítok és kész, nem, azt a kasztot és buildet kell indítani ami működik és nem kerül egy vagyonba, amivel ki lehet farmolni egy drágább buildre valót. -
Remiel
őstag
Sosem érdekelt, hogy másnak jó e, ha nekem tetszett, mivel a lényeg mindenkinek az, hogy neki megfelel e valami. A baj ott van, hogy hiába mondják az ilyeneknek, hogy ez nem egy kész játék, hogy ha nem tetszik játsszon mással, akkor is ez egy fos (szerinte) és ezt kiposztolja 100 helyre. Ezt a fórumot pedig felesleges alapul venni, mert ez egy aránylag zárt közösség.
Nem hinném egyébként, hogy a GGG nagyon meghatódna ezektől, eddig sem szívjóságból fejlesztettek, ezután sem abból fognak, gondolom megéri nekik. Én minden esetre kíváncsi vagyok a végső játék milyen lesz.
Lényegtelen mit hoztam fel példának, lehetett volna bármi, de ez jellemzi legjobban azt, hogy a neten mi folyik időnként és valóban milyen romboló hatása lehet.
-
_drk
addikt
Dehogynem írnak ha elégedettek. Itt fórumon, de ott a steam meg másik 1000 hely.
D4 mint konkurencia a legjobb példa erre, Ha rossz volt szidták, ha jó volt dicsérték. Mindenhol! Mert az alapok jók!Amúgy itt is a közép út a lényeg. Attól hogy neked jó, lehet másik 1000-nek meg nem.
Ezt a Woke témát meg itt vártam volna legkevésbé. Nem is értem miért kevered ide...
Meg lehet nézni milyen károkat okozott már, egyre több embert zavart, egyre többen ragadtak billentyűzetet. A játékok minősége és sikeressége meg magukért beszélnek.
Szerencsére GGG jó messze is maradt ettől. -
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #1355 üzenetére
Nekem nincs semmi bajom azzal, ha valakinek megvan, vagy más a véleménye.
A gond az, hogy mindig az elégedetlenkedők és a negatív emberek hangját hallani a legjobban. Hiába kisebbség (lásd woke szarság, ami miatt az egész világ lassan a nonszensz kategória lesz), akkor is ők a leghangosabbak, mert aki elégedett valamivel mi a francnak írogasson bárhová?
És ebből mi jön le a sok agyhalottnak? Mondjuk 10.000 ember megvesz egy játékot... 6-7000 elvan, játszik és nem foglalkozik szarságokkal... 2-3000 abbahagyja, nem jött be neki ésatöbbi... 400 nagyon csalódott 100 meg ugat mindenféle baromságot netszerte és egymást hozzák példának, hogy ugye hogy szerintük is szar... és ez a 100 aztán azt hiszi, hogy a világon mindenki egyetért velülk, akik meg nem azok majd a pokolra kerülnek... kb
-
Sunrider987
tag
válasz
Har_melin #1354 üzenetére
Nyertel, igy van en irtam, a kontextust mar ne is nezd. Te "nem lennel bajban" ha a megszokott kozonseghez kepest 100x erdeklodo kopog az ajton es te tudod hogy nem nekik csinalod amit csinalsz tehat amikor az erdoklodok elmennek es megkerdi toled a management hogy mi a faszt csinalsz akkor kell adjal egy valaszt ami nekik is megfelel? De ugye a multban a GG pont ezt csinalta es ugy tunik ezt folytatja, leszarja az egeszet, a Tencent eddig se nyult at a fejuk felett. Amugy engem szemely szerint nem erdekel egy jatek sikere sem, vagy kudarca, az erdekel hogy amit az asztalomra tesznek az izlik vagy sem. Ne gondold hogy el fog durrani a fejem mint egy piros lufi ha esetleg tenyleg csak 200k jatekosnak lesz hijjan a milliobol a Poe2 amikor a retailt elinditjak. Jobb hijjan en varakozo allasponton vagyok, lenyeltem hogy rosszul indultam neki es igen bebuktam a 76 oras karit amit mostmar azert sincs kedvem ujra elovenni mert jonni fognak a tovabbi korrekcios patchek es messze meg a vege. Huztam 2 masik karit endgameig es probalgatom de egyelore azokba se fogom beleolni a vagyonkamat aminek megint semmi ertelme amikor a kovetkezo patchben felborithatjak majd teljesen az egeszet. Kb az elmeny hogy a szemem elott zajlik a jatek vegso formaba ontese, ez az ami stabil minden mas abszolut ideiglenes, szerintem legyen az build item akarmi....
@Remiel : hehe tok veletlenul sikerult egy fust alatt neked is valaszlni
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1352 üzenetére
"Pont emiatt van most bajban a GGG" - nem én írtam.
-
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #1348 üzenetére
Még mindig, ez nem egy teljes játék, hanem a teszt fázis, a Diablo meg úgy fos, hogy nem béta és 100 euro.
Akinek nem tetszik, hogy hú 30 dolcsit ki kellett fizetni, annak a lehetőség adott, vár pár hónapot és játszik ingyen.
Én nagyon remélem, hogy nem fogják agyonkönnyíteni, mert redditen vagy máshol a sok idióta folyamatosan csak sír. Én, ha nekem nem teszik egy játék hát nem játszom vele, de attól, hogy teleszemetelnek mindent, mert szerintük szar, még senkinek sem lesz jobb -
Sunrider987
tag
válasz
Har_melin #1350 üzenetére
LOL neked ez a triggered, a bajban van a GGG? en sehol nem irtam hogy bajban van, nezd meg jobban amit irtam, a GGG megy a sajat feje utan mint mindig es nem erdekli hogy mennyi erdeklodo morzsolodik le . Te meg siman figyelmen kivul hagyod hogy most a karacsonyi szunet miatt 2 hetre elszabadultak a jatekosok es nem jonnek a menetrend szerinti nerf meg majd full wipe patchek. Ez lesz 2025ben es megnezhetjuk majd a szamokat akkor
-
Patrick
addikt
Jelen pillanatban is 349 000 emberke tolja a 2-t.
-
Har_melin
addikt
válasz
hagyjuk már ezt a "bajban van a GGG" szöveget. Három héttel a játék indulása után, három heti folyamatos netes rinyálás után még mindig napi 180k+-os MINIMUM játékosszámok vannak a steamchartson és 350-400k körüli napi maximumok. Emlékeztetőül még egyszer: a PoE1-nél valaha volt egyszeri max. steames játékosszám (egyetlen napon, ligakezdéskor) 284k volt. Persze, lekopott 200k rinyagép, ezért most "kénytelenek" beérni az előző verzió nonpluszultrájának a másfélszeresével.
Hááát, ennél nagyobb bajban soha ne legyen játék. Három hét alatt a PoE1 törzsközönsége is a felére szokott zuhanni, mert a power playerek már kimaxolják ennyi idő alatt a buildjüket. Itt kilépett egy csomó egyszeri próbálkozó, de azóta is folyamatosan jönnek ki az immár nem teljesen kezdő build ötletek és akik nem adták fel az első héten, azoknak kiderült, hogy vígan játszható ez is, egyszerűen alkalmazkodni kell hozzá. Láthatóan sokkal többen vannak, mint a PoE valaha volt játékosszáma, szó sincs itt valami mazochista kemény magról.
-
boeing
őstag
válasz
Igen nem a Diablo rossz hanem a Blizzard,ilyen csapatnak adta a fejlesztést.
-
Sunrider987
tag
válasz
shotika #1344 üzenetére
Szerintem a GGG nem ert el semmit, itt a Blizzard jatszott a kezukre de durvan, akkora bakloves amit a S1 ota muvelnek az nem fer bele amikor a kozonseg ki van ehezve a mufajra az altalad emlitett izometrikus nezetu arpg-re es ami van az konkretan elfogadhatatlanul szar. Igen ez a D4. A GGG annyit csinalt hogy a retegjatekukon belul is egy meg szukebb retegnek kitalat jatekomodra huzott fel egy storyt/kampanyt jo grafikaval es a D4 melett ez nagysagrendekkel jobb.
Ha a D4 nem lenne olyan fos amilyen akkor kevesebb ember nezett volna a masik iranyba, mert a Poe az bevallottan a masik polus, nem konnyen fogyaszthato, nem keresi hogy minden ket lepesnel jutalmazzon mindenkit/akarkit a jatekban sot konkretan buntet( death penalty, istenem de utalom minden jatekban ahol van...). Pont emiatt van most bajban a GGG, mert oruletes tomeg mozdult el felejuk de ok nem kerestek ezt a kozonseget es a jatek igazabol nem nekik keszult, aki Diablos mentalissal jon jatszani az oruletesen pofara fog esni, sokszor.
Nezd meg te is mit irsz: "rá kell feküdniük a kezdő játékosok megfelelő támogatására", nem baratom a poe soha nem errol szolt, nekik/szamukra nincs ilyen hogy kezdo jatekos, nekik csak jatekos van es vagy felvallalja amit ez a jatek jelent vagy nem. Azert irtam meg a megjeleneskor hogy ez a jatek sem lesz tomegsiker mert nem annak keszult nem ugy mukodik. Megvan a sajat kozonsege azt tokeletesen kiszolgalja es a tobbi meg a jatekosn mulik, git gud es ennyi.
Megegyszer miutan a hype lecsengett ez a nagy szam alaposan meg fog csappani lehetseges hogy a diablo-bol kiabrandul jatekosok egy resze meglesi a poe-t mert a poe2 az meglehetosen kemeny elmeny elsore de tovabbra is tartom, nem lesz olyan jellegu gyengites amit a diablos jatekosok szeretnenek ez path of exile fog maradni es jo eselyel a ruthless 2.0 is meg fog maradni, amiket latok/hallok a veteranok problema nelkul porgetik es varjak a tobbi tartalmat ami erkezik, semmifele konnyitesrol nem beszelnek vagy nem kernek belole. -
Remiel
őstag
Arra gondoltam írok egy kicsit hosszabban a minion buildről amivel az endgame vége felé járok, 15-16-os mapokat simán farmolni lehet vele kis odafigyeléssel és pár kivétellel, amiről majd később.
Tulajdonképp a 2. nap óta ezzel a karival játszom, először a megszokott ascendancy kiosztással és mana reserve használtam, de végig az volt bennem, hogy miért ilyen semmi a Witch ascendancy kiosztása és úgy gondoltam megpróbálok valami újat. Ezért áttalenteltem, lecseréltem a cuccaim egy részét, ami nem illett bele és hajrá.
A kari jelenleg lvl90, minden ascendancy pontja megvan (nem megvettem, hanem megcsináltam, de akinek nincs idegrendszere az a hármast 10 ex alatt, a négyest 40 ex körül megveheti tft-n). Nem számoltam ki pontosan, de kb 10 divine amit ráköltöttem, ami a jelenlegi árak mellett szinte semmi sajnos, ebből egy esett a többit traden szereztem, talált vagy kraftolt cuccokból, így kb felső középkategóriás cuccokban vagyok, messze nem a legjobbakban. Na erről ennyit jöjjön a lényeg:
Pro
Tulajdonképpen egygombos karakter (bár ez inkább 3 a curse és az offering miatt)
Kis odafigyeléssel halhatatlan
Map clearspeed gyors
Jó a DPS
Resistek maxolása pofon egyszerű, chaos dmg immum
Nem kell foglalkozni a life, mana mennyiséggel mert egyik sincs
Str, Dex és Int nem számít mit ad, mert semmit se ad… úgy oszd el, hogy elég legyen a skillekhez itemekhez (hiába stackelsz bármit a str nem fog hp adni ahogy az int se manát)
Nem igényel WASD skillt, simán egérrel játszhatóKontra
Drága, mint minden meta közeli kari
Semmit nem látsz időnként abból mit pakolnak alád, mert minden csupa tűz, ahogy néha azt sem ki üt vagy lő meg
Figyelni kell az armorra és a block chance-re (én az elején azt gondoltam nem számít annyira, pedig de)
Infernal flamet folyamatosan nézni kell és szinten tartani.Prioritás:
Minél több spirit (ez ugye nem olyan könnyű, mint a szokásos ascendancy kiosztással)
Energy shield amennyi belefér
Block chance (ha ki tudod rakni a 75% az szuper)
Resistek maxolása
Armor amennyit tudsz (ez sok nem lesz, de azért van, amin találsz)Én jelenleg 1 hp, 0 mana és 7808 enegy shilddel mászkálok, ami a Grim Fiest miatt duplázódik mapon (amíg le nem nerfelik, de szerintem ez be fog következni). Aki nem ismeri, a GF egy aura, ami azt csinálja, hogy a megölt mobokból 50% eséllyel esik egy kis fehér izé (nem mondom mire hasonlít), ami növeli az energy Shieldet amíg duplája nem lesz. Ha odafigyelsz akkor ebből fogsz sebződni, amit vissza tudsz szedni újra és tadaaa hallhatatlan vagy. Flaskákat ki is lehet dobni, semmit sem töltenek. Bossoknál ez már nem ilyen egyszerű, de ha kinyírja a minionjaidat azok is dobhatnak, ha meg idézős a boss akkor főnyeremény.
Minden skillem lvl19, de egyik sem 6 linkes még, csak 2db 5 link van, Sapkán, amun és scepteren összesen +8 minion skill van (ez ugye lehetne 10, de az megfizethetetlen, legalábbis nekem). 2 warriorral és 8 arsonisttal megyek ezek dps-e 4325. Lenne még vagy 100 divine nálam sokkal, htékonyabb lennék
Na most akkor a lényeg az Infernal Flame ami ugye a mana helyén van. Ez, ha a szintje 65 és 99% között van ad 20% plusz fire dmg, így nem számít a kevesebb spirit miatt kiesett 2-3 arsonist, mert így is jobban sebeznek. Sajnos erre kicsit figyelni kell, mert ha eléri a 100% elpukkan és előről kezd töltődni. Mondjuk ezt kicsit nehéz kontrollálni amikor 30 mob van körülötted és nem látsz a tűztől semmit, de akkor úgyis gyorsan tölt. Szerintem jobb vele a dps. A minionoknak minél több crit chance és crit dmg bonus adok.
Sajnos 2 dolog is elvesz a minionoknak kiosztható pontokból. Az egyik a Block chance miatti kitérő, a másik, hogy el kell jutni a Chaos Inoculationhoz amitől ugye immum vagyok minden chaos sebzésre és 1 lesz a hp, de hát ez van, valamit valamiért.
Ha kérdés merülne fel csak nyugodtan, nem akartam oldalakat írni, így a geart most nem részletezném, a lényeg, hogy a shild-en és a chestent kívül minden legyen pure ES. A chest is csak azért nem, mert amin van implicitben is spirit, az armor/es ahogy a shield is. Öv +2 charmos, Armor, charm effect duration és lehet rajta valami resist ha még kell.
Remélem nem untattam senkit és nem volt totál érthetetlen katyvaz.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Har_melin #1339 üzenetére
Köszi.
4 buildet kipróbáltam már. Egyik szarabb volt, mint a másik Persze a videókon könnyű volt, mert mindenük megvan hozzá. Elment minden aranyam a skill resetre. Újbóli kedves felhasználóbarát megoldás... Skill, support gemek vannak még bőven. Igazából annyira leszopatott a mapozás, hogy elinditani nincs kedvem a játekot. Van kb 40 exem. Ha később nerfelnek (remélem fognak) akkor visszanézek.
Azért köszi hogy segíteni próbálsz. -
_drk
addikt
válasz
N.YCityBoy #1341 üzenetére
De mindegyik multi ilyen. Még a Fortnite és Fifába is több 100 órát kell beletenni, hogy jó legyen. Bonyolultabb rendszernél meg magával értetődő, hogy itt kelleni fog guide.
Most aki úgy vette meg a játékot, hogy fogalma nincs és még tájékozódni se tud, hát nem is tudom mit mondjak..
Persze vannak Casual barát játékok, de POE2 biztos nem az.
Ugyebár annyi mondtak a fejlesztők, hogy kezdő barátabb lesz. Én egyelőre azt látom hogy a POE1-hez képest tényleg az. -
shotika
őstag
válasz
Har_melin #1331 üzenetére
Annyit tennék hozzá (legalábbis a jelenlegi játékosszám és érdeklődés alapján), hogy szerintem a PoE a 2. résszel, akarva-akaratlanul, de elérte a kritikus tömeget, és már nem az a rétegjáték, ami annak idején az első rész volt. Innen már nincs visszaút és látszik, hogy óriási igény van egy ilyen jellegű izometrikus ARPG-re, de már nem játszhatják el azt, amit anno. Tényleg rá kell feküdniük a kezdő játékosok megfelelő támogatására, és hogy legyen valami, ami fogja a kezüket a játék egy bizonyos pontjáig. (ez amit a Diablo 4 marha jól csinál)
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #1341 üzenetére
Az játszik a játékkal, aki az erre fordított időt jobb kikapcsolódásnak tartja mint bármi mást, amit hasonló ráfordítással meg tudna csinálni. Azoknak meg nem elpazarolt idő, hanem szórakozás. (Természetesen minden csak a kikapcsolódást szolgáló szórakozást tekinthetünk akár időpocsékolásnak is, csak éppen akkor minek élünk?)
A játékhoz meg pont annyi idő kell, amennyit rászán valaki. Nem versenyszám, ha valaki két hét alatt jut át a normál kampányon, mert neki így van ideje, az pont ugyanazokat a bónuszokat fogja megkapni a játéktól, mint aki 24 óra alatt.
Trade-ben hátrányba kerülhet, mert az idővel, meg az éppen felkapott meta muildekkel nagyon elszállhatnak egyes cuccok árai, de ez megint csak az a kategória, hogy le kell sz*ni, hogy másnak már mennyije van. Ráadásul az rng istenek időnként vicces kedvükben vannak, nem azt nézik, ki hány órát ölt már bele. -
tibee77
őstag
Sracok aki akar xp mapra jönni (t16 untainted) az vegyen fel FL-re, 4 hely van. az ign: imma_riot_if_they_nerf
-
Egyértelmű amit írsz, én anyanyelvi szinten beszélek több nyelven, csak arra reflektáltam, hogy sajnos sok olyan ember is belevág egy ilyen volumenű játékba, aki egyáltalán nem beszél semmi más nyelvet, így fogalma sincs mit, hogy csináljon, és úgy igen nehéz eligazodni egy ilyen játékban! Az idő pedig relatív, de amiket írtam annak is van valóság alapja, az idő pénz , és mint ilyen, sok ember nem fogja eljátszani/pazarolni, legalábbis annyit nem mint amennyi egy ilyen játékhoz szükséges, aztán lehet tévedek...
-
_drk
addikt
válasz
N.YCityBoy #1338 üzenetére
Több különböző dologról beszélsz...
Magyarításról annyit, hogy meg kell tanulni angolul. Aki ilyesmivel játszik annak ez alap, hogy legalább a játék angolját megtanulja.
A másik, hogy még a külföldi tartalom gyártóknak is rengeteg munka ez! Kéne vagy 10 hazai streamer aki ebből él és hát ilyen nem lesz!
Egyébként vannak hazai tartalom gyártók is többen. Ott a youtube, nekem dobált már fel párat. Pár tippet biztos tudnak adni.Az idő meg megint olyan kérdés, hogy ki mire szánja. Valaki fifaba is többet tesz! D4-be is több 100 órát beletettel a Casual-ok. Ez most mivel másabb?
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1337 üzenetére
Most kérdeztem rá a srácnál, hogy mennyire nélkülözhetetlen a Three Dragon a buildhez, azt írta, hogy amíg nincs, addig is működik bőven, csak a clear lassabb a cast on freeze hiánya miatt. Nem az én játékom, tehát nem tudhatom, de nekem bőven van már cruel A2-ben annyi lvl xiii-as skillgem és lvl3 support, hogy akár egy új buildet fel lehetne húzni belőle. persze főleg 3-4 foglalatos gemekkel, de azokkal is lehet mapozni.
Nézd meg az első videóját a buildhez, abban csak 3 linkes skilljei vannak, az meg semmi extra. Annyiban módosult közben a koncepció, hogy az első videóban még tévedésből a Call of Brotherhood gyűrűt használta, ami nem működik a skillel, és közben a jobb túlélésért hamarabb átspecelte a WS1-et a pajzsos változtra, az erősebb védelemért. -
válasz
Har_melin #1331 üzenetére
Áh amiket írtál, a legtöbb ember nem fog fordítóval szenvedni+ lusták vagy nincs ennyi idejük egy ilyen volumenű játékra! Ez a játék idő milliomosoknak, vagy nyugdíjasoknak lett kitalálva, és ez még csak a béta verzió 😳! Mai világban legtöbb embernek nincs 10-12 órája naponta játszani, de még 4-5 sem
Sokan örülnek ha eltudnak család mellett vonulni, egy vagy két órára akkor pedig nem ilyen játékkal fognak játszani, kis COD a haverokkal vagy FIFA kb ennyi...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Har_melin #1336 üzenetére
Láttad mennyi support gem volt neki berakva?
A jelenlegi árakkal számolva egy kisebb vagyon lenne csak a build skill boardja.
Az a bajom, hogy van lvling és endgame build. A közte lévő időről nem találok semmit. Hogyan jutok el lvlingből az endgameig? Gondolom mem úgy hogy t1es mapon, kb30 próbálkozásból 8 sikerült.... -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1335 üzenetére
Miért nem próbálod meg a lightning warpos változatot? Ha már mapon vagy, akkor meg kell legyen az összes skill, ami kell hozzá, és onnan kezdve nagyon erős. A Three Dragon sisak is talán elérhető, ha elmegy 35ért az amu.
-
ProEvoFan
nagyúr
Értem, köszi....de sajnos nagyon kiégetett a sorci. Nem tudok vele mapozni, semmi nem jó. Most árulom az everling amut 35 exért. Ha elment, megyek mással játszani.
Én még egy játékban sem akadtam el.....itt volt az ideje egynek.Tudom, user hiba.
Ez van.
Később visszanézek, hátha nerfelnek rajta valamit.
Mapozásig bitang jól szórakoztam. -
Har_melin
addikt
válasz
valószínűleg a 3ex a reálisabb ár, azon már van fent pár órás deal is.
-
pahyjozsef
csendes tag
válasz
pahyjozsef #1330 üzenetére
(bocsi, POE1-ben követtem, csak lejárt a szerkesztési idő)
Most nagyjából ezt a buildet követem:
https://mobalytics.gg/poe-2/builds/frostferno-witch-hunter-fearless-dumbo
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #1327 üzenetére
- Tudtommal magyarítás PC-re sincs, legfeljebb valami offline - azzal meg nem sokra megy játék közben.
- A PoE2db mindenki legjobb barátja, aki szeretné jobban megérteni a játékot. Igen, ez is angol, de itt ki lehet copyzni a szöveget és egy gugli fordítóval átrakni magyarra.
- A PoE1-nél mindig azt tanácsoltuk minden újoncnak, hogy csakis meglévő buildet kövessen. Akkor látja, hogy ha kirakja ezt a passzívot, akkor mi változik a statjaiban, el tudja olvasni a leírását a passzívnak. Félreértés ne essék, amiket leírtam azokat sem a mérhetetlen zsenialitásomból szedtem, hanem elolvasom a passzívok, meg a skillek leírását. De ezzel együtt is én sem a saját fejem után megyek, hanem követek egy buildet, mert inkább haladni szeretnék, nem felfedezni. Azt meghagyom azoknak, akik napi 8-10 órában tolják.
- milliószor leírták, elmondták mindenhol, hogy a PoE (se az 1, se a 2) nem egy könnyen kitanulható játék. Senki sincs tisztában egy játékkal, ha most kezdni. Én 11 éve játszom az 1-gyel és még idén is belefutottam téves értelmezésbe, amitől nem működött úgy valami, ahogy elképzeltem. A PoE2-ben meg még a rutin is hiányzik, az új skill rendszerrel nem triviális, hogy melyik support kombináció hozza a legjobb eredményt. De erre jó a fórum, hogy lehet kérdezni. -
pahyjozsef
csendes tag
válasz
Szia. Ezek az itemek kb 30 másodpercig ha elérhetőek.
Ugyan ilyet kerestem, ment a live search meg minden.
1ex-ért nekem úgy lett egy picivel gyengébb, hogy Minimum 100 whisper után volt 1 játékos, aki válaszolt is.
Egyébként a gas grenade merc/wh nekem nagyon tetszik eddig. Lövést lassan már szinte nem is adok le 🙂
Még csak 40-es szinten járok, de a 2 trial nem volt probléma egyáltalán.
Az act1 boss volt valamiért kicsit nehezebb, az act2 könnyű volt. Lassan az act3 vége felé járok.Én egyébként imádok tradelni, de ha olyan item kell ami nagyon keresett, például amit mutattál is és 1 exért, na arra rá kell szánni az időt.
(A POE2-ben Har_melin buildjét követtem. Ezúton is köszönet érte 🙂)
-
zsirfecske
addikt
valaki segítene azzal hogy megveszi innen ezt nekem?
1 ex, nem tudok még trade-elni, kell 4 level hozzá de sosem vagyok otthon mostanábanitt említettétek ezt az itemet, kipróbálnám a gas greande merc-emmel, eléggé quality of life lenne. szóval elég hamar feladnám a no trade elveim
amióta rálestem trade site-on, nem is láttam ilyen olcsón ilyen jó rollt. géphez meg nem jutok, csak mobilról vágyakozom
fizetek kamatot ha kell, 1-2 nap és átvenném. köszi előre is
-
válasz
Har_melin #1326 üzenetére
Egyetértek,annyival kiegészíteném, hogy amiket az 1325-ös hsz-ben írtál, nos sokaknak már az is kínai 😂 Tehát azt sem tudják, hogy mit mivel használjanak, minek mire van ráhatàsa, mi mire szkélel mi merre hány méter, tehát úgy azért igen nehéz összerakni egy normális működő képes buildet, ha még az alap dolgokkal sincsenek tisztában sokan😳🤔 Egy olyan szájbarágós leírás kellene a teljesen kezdőknek, amik első körben ezeket az alap dolgokat elmagyarázzák, mert ez egy nagyon összetett játék és sokan teljesen vakon vannak, ja és még mindig rengetegen nem beszélnek más nyelven a magyaron kívül, és legalább egy minimális angol nyelvtudás nélkül, esélye sincs annak az embernek ebben a játékban, mert itt elengedhetetlen! Mondjuk PC-n azt hiszem van már magyarítás rá...de konzolokon nincs!
-
Har_melin
addikt
No.1.: rossz classt és ascendancyt választanak.
No.2.: Azt hiszik, hogy egyformán nehéz vagy könnyű mindegyik class.
No.3.: a saját elképzelésüket akarják a játékra erőltetni, nem a játék adta lehetőségekhez igazodni.
No.4.: látnak egy látványos endgame buildet és nem néznek utána, vagy legalább kérdeznek rá, hogy ODÁIG hogyan lehet eljutni.
No.5.: ha nem jön be egy build, akkor kiszállnak és nem próbálkoznak mással.Nehezítés, hogy VALÓBAN nagyon kevés jó kezdő build guide van és nagyon kiegyensúlyozatlanok a classok. A lightning sorci pl. szerintem baromi erős lesz endgame-re, de odáig eljutni vele tömény szopás, hacsak nincs orbitális mázlid a droppal. Cruel A2 elejére kapsz hozzá olyan single target skillt, amivel a bossokat el tudod intézni. Jelenleg ami nagyjából fix (amíg nem nerfelik), az az, hogy SRS minionos builddel elég könnyen lehet haladni és az endgame-re sem fogy el, illetve ugyanez igaz a monk invokerre is.
-
Har_melin
addikt
Combat Frenzy skill (30 spirit kell hozzá) + Resonance keystone a fán. A Combat Frenzy-hez be lehet rakni a Profusion supportot, hogy több charge-ot generáljon, a resonance pedig az összes Frenzy Charge-ot Power Charge-á alakítja, amivel használni tudod a Charged Staffot. Ha van PC-od, aktiválod a Charged Staffot (ki kell rakni a skillbarra), és időnként megújítod. berakod mellé a Persistence supportot és sokáig aktív marad, közben bőven lesz újabb PC.
-
_drk
addikt
Casual-oknak adhatnátok pár tanácsot!
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy a Casual-ok mit basznal el? -
Har_melin
addikt
válasz
Bencus88 #1320 üzenetére
Nem, nagyjából az ő videói alapján mentem, csak persze más a fa amíg még life karkterrel mégy és más lesz, ha átállsz CI-ra. (Az még arrébb van, úgy a kampány végén talán, de lehet, hogy csak mapokon.)
Amire figyelni kell, hogy az Pohx végső formájában összesen 215 spiritre van szükség. Ebből 100 jön a kampányból, a Lead Me Through Grace miatt viszont a maradékot CSAK a páncél Eva+ES értékéből kell összeszedni. (Minden 15 eva és 6 ES után ad 1 spiritet ez a passzív.) Amennyire láttam, azért +65 spirittel is elég szépen lehet haladni (akkor nincs Charged Infusion a két +10-es supporttal), azok nem annyire toplistás páncélok, de a +115-öt adó darabok az 1 divine-os sávból indulnak. -
fgo
tag
Monk karaktert viszek a Charged Staff,hogy tudom használni(aktiválni)?
-
válasz
Har_melin #1318 üzenetére
Pontosan, én is teljesen szűzként kezdtem neki, 2 karakterrel nagy nehezen végig vittem a 3 actot+mindegyik karaktert azért kipróbáltam és azokkal is eljutottam a 3. Act-ig, de én ezt a cruelt már nem is erőltetem, nekem ebből a játékból bőven elég volt ennyi 😂 Csak azt bánom, hogy nem az alap 30$-os verziót vettem, mert azt hittem többet fog pörögni ez nálam, így a 100$-ost vettem, sajnos
De lehet majd a végleges játéknak adok még egy esélyt, ha kijön kb 1 másfél év múlva...
-
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #1316 üzenetére
Szerintem úgy, hogy bár SSF módban is játszható a játék, távolról sem egyformán minden builddel és főleg elég sok grindelést igényel már a kampány során is, mert jelenleg nagyon korlátozottak a craftolási opciók. Ezt casualként nagyon macerás végigvinni, nyilván aki alkalmilag, napi max 1-2 órát játszik, az is haladni szeretne, nem pedig base itemet farmolni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Bencus88 #1311 üzenetére
Annyit azért nem árt hozzátenni, hogy szó sincs arról, hogy a monk halhatatlan lenne. Főleg normál A3-ban voltak szakaszok, ahol sokadikra sikerült átjutni. A staff és a body armor a két legfontosabb része a felszerelésnek, ezekre érdemes olyan 15 szintenként elkölteni némi pénzt.
A javaslatom az, hogy az első két ascend pontért a lead me through grace legyen, és amint megvan, érdemes keresni egy olyan body armort, amivel fel tudsz venni még egy 30 spirites skillt. A Herald of Ice után a Combat Frenzyt érdemes felvenni és gyorsan felmenni a Resonance keystone-hoz. Ezzel szinte folyamatos power charge ellátásod lesz, ami sokat segít a bossok ellen. Utána a Wind Dancer és végül mapozás előtt a GhostDance, mert addigra már valószínűleg lesz egy értékelhető nagyságú eva+ES értéked.
Viszont most cruel A2-ben a harangot is már csak a main bossok ellen használom, sárgák ellen már nem kell. A power chargeokból aktíválom a Charged Staffot, az fent marad jó 20 másodpercig, annyi idő alatt lesz újabb PC hozzá, és megyek végig az Ice Strike-kal. Rathbreaker, Balbala, meg ami még volt a Halani Gates-ig boss mind lement halál nélkül, jellemzően még fázist sem tudtak cserélni. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
BoneDragon #1315 üzenetére
Hogy érted?
Igazából nem játszottam előtte poe-val. Szóval mindent most tanulok meg.
-
Anti-Hero
aktív tag
Hát a trade tényleg alapja a játéknak, jól írtátok. Most hogy minden res 75% capen van..végre tudok is haladni a mapozással.
Magamtól talált tárgyakkal T3 mapig jutottam. Igaz nagy szenvedés volt néha. Na, de majd most haladok..
vagy nem
-
savior
őstag
Hogy mutogattak, hogy a warrior mekkora kiraly lesz, mert tud majd vedekezni a pajzsaval.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1301 üzenetére
Indíts egy invoker monkot. Dal, móka, kacagás. Az A1 eleje, az indulás is viszonylag laza, főleg ha nem teljesen nulláról kezded. Alapból kapsz mozgás skillt (bal gombra teheted és packtól packig zumzumolhatsz vele), már t3 szinten is használható clear és boss killert, t5-ön pedig a fő clear skilledet, amivel végigviszed a játékot. Az első 30 spiritre felveszed a Herald of Ice-ot, és onnan kezdve csak arra lesz gondod, hogy a cuccodat szinten tartsd. Nézd meg Pohx SSF videóit, még trade nélkül is vígan működik, időnként vásárolgatva pedig nagyon könnyű. Én eddig kétszer vettem staffot, egyszer body armort, egyszer kesztyűt Cruel A2-ig, de az első staffot meg is vették, miután lecseréltem. Összesen olyan 10 exa ment el rá eddig és gyönyörűen lehet vele haladni.
-
Win-T
őstag
válasz
Hangfalképű #1306 üzenetére
A dolgok érthető elmagyarázása sosem volt a GGG erőssége.
-
tomazin
veterán
válasz
BoneDragon #1307 üzenetére
Ezen most en is meglepodtem.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sunrider987 #1305 üzenetére
Elég nagy fail, hogy ez külön mod. Erre is ráfér egy rework.
-
Sunrider987
tag
-
Win-T
őstag
válasz
Hangfalképű #1302 üzenetére
Van az alap skillfám, ezen vannak kirakva a védelmet és sebzést növelő node-ok. Egy curse spellt használok, a Hypothermiát ami ugye az ellenfél cold resistjét csökketni. Ennek a curse-nek az alap skilfámmal 35% a hatékonysága, ráadásul van némi delay a spell elsütése és aktiválódasa között.
A másodlagos fán visszavettem 24 pontot a sebzést adó node-okból (ezek az elsődlegesen megmaradnak), hiszen ezekre nincs szükség addig amíg a curse-t elsütöm. Ebből a 24 pontból úgy fel tudtam turbózni a Hypothermiát, hogy 89% lett a hatékonysága, nagyobb területet fed le, Maim-et, Hindert tesz az átkozott ellenfélre és instant lett. Mindez gyakorlatilag ingyen.
Ez a video teljesen jól elmagyarázza (Har_melin találata korábbról): [link] -
Hangfalképű
tag
válasz
Har_melin #1300 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy mitől nőne valaminek a hatásfoka csak azért, mert egyes skillpontokat zárolok pl csak a 2-es sloton lévő fegyverhez, miközben hót ugyanúgy fog kinézni a skill fa, hiszen globálisan ugyanazt rakod ki a pontjaidból, mint zárolva dolgokat a weapon set pontokkal. Tudnál rá valami konkrét példát hozni, hátha úgy megértem?
-
ProEvoFan
nagyúr
Tele van a net endgame buildekkel...de olyan szinte nincs, amivel eljutok oda, hogy endgame buildem legyen.
Lassan kezdem elengedni a játékot. Kár, mert nagyon tetszett a story végéig
De ami utána van, az szopatás, szenvedés és kimondottan nem játékos barát.
Jah, ez egy rétegjáték. Nem is értem, hogy van ekkora sikere.
Nem szidni akarom a játekot, mert cruel act3 végéig imadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Surge 2
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Renault, Dacia topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest