- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Ehhe az mikor lesz legközelebb?
Egyébként, hogy a témához is szóljak: 28leszek és nagyon észrevehetően ragadnak rám a 15-16-17éves kis csajok, ráadásul gyönyörűek. Próbálom meggyőzni magam, hogy nem zavar, de valójában igen is! (érdekes, baromira nem vagyok nagy szám szerintem) -
aesir
veterán
Nálam ez ELVÁRÁS az kétoldalú
Megmondom előre: Akkor lehetnek elvárásaid a ''női'' házimunkával kapcsolatban, ha teljesíted az én elvárásomat, nevezetesen naponta 5x kielégítesz. Gondolj erre, aztán jusson eszedbe, hogy ketten élünk ebben a háztartásban.
Hirtelen minden férfi kisangyal lesz... -
QuarK
senior tag
Szerintem Te azért jó pár dolgot letettél az asztalra, de így Jégkokó gondolatmenetét követve, mivel nincs többszörös orgazmusod, valahányszor kisikálód a WC csészét, ''csak úgy vagy, és nem csinálsz semmit'', ezen vagyok fennakadva (meg a fentebb kifejtett dolgokon).
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Nem arrol van szó, hogy nem tudnék összetakarítani meg minden, mert amikor elmentek egy hétre anyámék és amikor hazajöttek minden ragyogott a tisztaságtól.Szóval ezt én is meg tudom csinálni, azért nem szakadtam bele még egyszer se.De sajnos rengeteg olyan csaj van aki szerint ezek a dolgok teljesen fölösleges, és csak ugy vannak, és nem csinálnak semmit.
-
Calibos
addikt
Kedves Tildy
nem vagy bunkó, néha napján mindenkinek jól esik és szüksége van a felgyülemlett stressz levezetése végett, ha másokra rátaposhat. Vedd úgy hogy most engem kicsit megalázhattál voltam én már eleget felmosórongy túl élem ezt is!
Na de komolyan mondom egy pillanatra figyelmetlen voltam és ezt kihasználtad de azért aranyos tőled ha megkérdezted előtte „bunkó vagyok e?!”
Az egyértelmű válaszom: nem vagy bunkó, csak egy pesten élő ember. -
tiv61us
őstag
nalam hangulatfuggo
volt hogy felizgatott egy 2 meteres roplabdaslany is, meg azert 150 koruli kis filligran lanyok is a szeren vannak
a lenyeg , hogy meg legyen az a bizonyos ''szikra''
jah es kozolnem mindenkivel, aki meg tini, a jovore nezve, hogy 40 folott is van szerelemsorry erte.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
-
Gh0sT
addikt
Pedig van benne igazság, csak nem feltétlenül az emocionális fejlődéshez kötném. Sok esetben - nem mindig - inkább bugyutaságnak nevezném ezt a ''lépjünk tovább'' felfogást. És valószínűleg a ''kis hölgy'' életében is el fog jönni az a pont, amikor döntenie kell. Na akkor derül ki igazán, hogy sikerült-e felnőnie és nővé cseperednie.
-
Joco
aktív tag
Legjobb, ha !finoman! megpróbálod rávezetni, hogy egy kapcsolat alapja a hit és a bizalom. Ha bízik Benned, akkor pedig megtisztelhetne az őszinteségével. Nem kell kioktatni, mert valószínű, azért nem mondja el, mert nem akar bántani vele.
Az persze egy más kérdés, hogy azért a párom vlki, mert nem kell folyton az ő érdekeit néznem, mert ugyanoda tartunk. Ha mindig a másikat kell nézni az csak gúzsba köt, az igazi, ha megy magától a dolog. -
Gh0sT
addikt
Valóban, a két véglet tényleg nem jó, mégis azt érzem, hogy az eszemre jobban hagyatkozhatok ilyen esetben. Más kérdés, hogy az érzelmeim miatt meg elveszítem az objektivitásom... Áááá, nem jó ez sehogy sem...
Összegezzük:
Fantasy: ne kerülj többet ilyen helyzetbe és akkor jó lesz! -
Gh0sT
addikt
Igen, szerintem ez teljesen normális is a lányoknál és a túlnyomó többség valóban így is cselekszik. Ez egy bizonyos korig teljesen elfogadható, de egy idő után azért célszerű racionálisan is átgondolni egy kapcsolatot. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy vajon mikortól jöjjön el az a pillanat, amikor az érzelemek mellé bevesszük az értelmet is?!
Véleményem szerint Fantasy még jobban tenné, ha az érzelmeire hagyatkozna. Szigorúan szvsz.
Fantasy: kössz a bókot!
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest