Hirdetés
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Akkor már lesz 2 alapítótagja a llikvidációs ügyosztálynak

Én is kommunikálok miden este barátnőmmel az interneten (msn vagy Skype) de csak azért, mert különben a gatyám is rámenne a telefonszámlára
Persze mikor együtt alszunk akkor nem msnezünk este
De ettől függetlenül minden áldott nap találkozunk, együtt vagyunk, nem élünk cyber életet 
A második részhez: Szvsz a 90%-uk divatol, ezt látja mindenhol, hogy csók ( olvasata: SMÁR!) meg seggbe bevágó tanga, meg miniszoknya, meg lépten-nyomon utcán sexuális élet...
Akkor mit várunk? Ezért látni mindenhol kis tizenpár éveseket ''nőnek'' álcázva... igaz, hogy nem tud mit kezdeni sem a ''helyzetekkel'' sem önmagával, de a látszat megvan
szerk: Kero_san:
Akar a rosseb vele értelmesen kommunikálni, egyrészt úgyse menne így neten keresztül (lsd Hidi^) másrészt nem is az én tisztem
Csak így este el kell valamivel ütni az időt a VGÁk és a CPU-k rengetege között 
Színvonal a HWSW-n? lemaradtam valamiről?
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
és itt ilyen értelmi szintű emberek vannak?

Jézusom, mostmár tényleg elgondolkodom rajta, hogy hivatásos népi intelligenciavizsgáló és likvidációs ügyosztályt megalapítom...
hogy törne le az ilyen keze... Meg b@sznák szájba, hogy nem tud egy nőről tiszteletteljesen beszélni... -
sasa311
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Meg ne szűnjön már! akkor min fogok esténként nevetgélni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg ha bezárod még szegény 10 évesek tudatlanul vágnak bele a kapcsolataikba 7-es fiúkkal akik csúnyán kihasználják őket! Hogy a saját szavaimmal éljek fel a konyhapultra oszt' durr bele
És akkor a cekcuális fejlődésükben fellépő törés miatt aberáltak lesznek, kitudja hányan, esetleg átragasszák cekcujális perverziójukat más ismerőseikre is, ami egy megállíthatatlan lavinát okoz majd! És ezért te lennél a felelős!
szerk:
Text-Boy: Egy ilyen szintű topicba mit vársz, az a 3 aki okít azért okít, mert lezsibbad az agyuk attól, hogy ezt olvassák... a maradék 13 meg azért, mert szétröhögi magát
Ha komolyan akarsz írni, akkor azt szvsz egy komoly topicba tedd (amúgy én még elkaptam az írásod, nekem tetszett
)
Rohadék boltosok! Széttépik a tejeskartont aztán mikor pakolom elvágja a kezem
mostmeg nem tudok nomrálisan gépelni... pereljek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de dobjunk be egy kis életet! Ki tudja ez miből van:
'' Mi lesz az ár?
A gyilkosságért vajon mi jár?
Lehet-e más
Büntetése mint a halál!''
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
BLiNk3r
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.thomasschweiger.de/Westendorf-Online/gbsmile/rofl.gif)
Amúgy milyen hüleség folyik itten?
most ha VoDFoNe13 éves lesz, akkor 6-os vagy 7-es?
Meg amúgy is, ilyenkor ennek még nem kéne témának lennie. Még a járásnak sem nagyon, nemhogy a ''majdhanagy7edikes'' lesz akkor aztán durr bele a konyhapulton... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bármit előre tervezni ilyen téren meg![[kép] [kép]](http://forum.codecpack.com/images/smilies/lol.gif)
Ezt meg csak Boxernek: [link]
-
sasa311
veterán
ajánlok egy látogatást ide: [link] ... Meglásd jobb lesz

-
sasa311
veterán
Meg ne kérdezd ennek mi értelme van, az én szellemi szintem nem elég ahoz, hogy felemelkedjek és megértsem

Amúgy mittudomén, életben csak 2 csaj áll vele szóba az egész suliban, az egyik ugyan olyan nyomorék, mint ő, a másik meg.... hát ... fogalmazzunk úgy, hogy egy eléggé különc életet élő (talán punk
) csaj aki csíkos zoknit húz a kezére és térdig érő csíkos kalapba meg náci bőrcsizmába jár... 
most nagyon rohadék akartam lenni és feltenni egy olyan képet, amikor a szalagavatón szétszakadt a hátán a keringőruha, de inkább mégsem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sasa311
veterán
válasz
Jégkokó
üzenetére
A csetes ismerkedésben az a durva, hogy nem tudhatod ki ül a kábel másik végén

Nekem pl. van egy elvetemülten randa osztálytársam, aki ''kiscica'' néven csetel a chat.hu -n és a múltkor nem bírtam ki, hogy ne nézzek bele mit irogat

Kb ilyeneket, hogy 170 centi, jól néz ki és nagy a melle (ehez képest kb 160, 90 kiló és bűnranda
)
szóval én személyes találkozás nélkül nem is tárgyalnék senkivel, kár az áramért, amit a gép fogyaszt a cset alatt
-
sasa311
veterán
Ez mondjuk igaz

De én nehezen tudom elképzelni, hogy ne ''élőben'' ismerkedjek valakivel (azt meg mégnehezeben, hogy diszkóban
)
szerk: koripálya jó hely, 3-4 éve én is sokat jártam ki, mostmár sajnos nem
Bár lehet kimegyek még mielőtt bezár, csak nagyon utálom a tömegnyomort...
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Jégkokó
üzenetére
Most az egyszer elnézem

VoDaFone: Hát nem tudom...
Ne vedd sértésnek, de te 14 éves vagy. Ilyen korban ez simán elmegy, hogy msn-en vagy mittomén levelező-cetliken ismeritek meg egymást alaposan
később ez már nem lesz így... Viszont addig is sok boldogságot nektek. Aztán nem oddaadni magad egykönnyen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sasa311
veterán
válasz
Jégkokó
üzenetére
Azért, mert 3 fajta van belőlük:
- Az egyik az, amelyik szentül hiszi, hogy szép, okos, kedves, aranyos, sexi és nemmellesleg a legjobb az ágyba (teljesen mind1, hogy bármelyik igaz-e vagy sem)
- A másik pedig akkor sem fogja elhinni egyiket sem, hogyha az egész focicsapat állítja
- A harmadik a normális, sajna ebből van a legkevesebb
-
sasa311
veterán
ÉN is középiskola 2. osztályában 15 évesen (na jó, 1 hónap híján 16
) vesztettem el a szüzességemet. Igaz a lány is 16 volt...
Most hogy belegondolok, még nem volt olyan barátnőm, aki fiatalabb lett volna nálam, szerintetek kóros?
Viccet félretéve 2 dolgot nem értettem soha:
- Miért jó egy tizen-egy-két-három-négy éves lánynak, hogyha egy 2-3-4-5 évvel idősebb fiúval ''jár''?
- Miért jó egy fiúnak, hogy egy 2-3-4 évvel fiatalabb lánnyal jár? (persze tinédzserkorban, nem huszonX felett..)
-
Aktív témák
- Netflix
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze mikor együtt alszunk akkor nem msnezünk este
De ettől függetlenül minden áldott nap találkozunk, együtt vagyunk, nem élünk cyber életet 

Amúgy igen, az volt.
)