- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Fantasy
tag
Skacok! Újra Fantasy vok!
-
Fantasy
tag
Én nem sajnálom. Igaz mindenki azt mondta hogy menjek mar vissza hozzá, de nem. ( ha Egyesek nem tudnák Zoliról van szó )
Peti: Hát nem tudom mi van vele. utoljára a táborban beszéltünk és akkor is csak SMS-en megirtam neki:
Most anyám mobiljárol irok. Csak hogy tudd miattad, én egy dobtam egy fiut aki szerelmet vallot nekem, De úgy látom neked már nem vagyok FONTOS! FANTASY ( a valóságban a nevemet irtam ) -
Fantasy
tag
Hello !
Szakitottam vele.!Mostmár csak barátok vagyun!
-
Fantasy
tag
Ghost! Miért nem mondtad hogy felvitted a hozzászólásomat az Off topicba???
-
Fantasy
tag
válasz
hummerdikk #447 üzenetére
Igen?
Akkor majd megkérem Systemet hogy kapcsoljon fel. Hogy hogy eltűnt innen a társaság pedig nagy próblémám van. Nah már mondom is:
Ugye van nekem a Peti. De tábor előtt összejöttem az edzőtársamall egyben sulitársammal is. Rájöttem hogy Petit jobban szeretem, és hogy Zolinak mennie kell mert nem akarok sunyi alak lenni.De a dobás nem olyan könnyű mivel, mint mondtam a pasim az edzőtársam illetve sulitársam. Így mégrosszab lenne ha szakítanánk de az is borzalmas lenne ha járnák, közben én egy másik fiúval is járok. Ez elég gusztustalan dolog ugye fiúk? NEm akarom Zolit megbántani de olyan rossz lenne ugy talizni vele hogy közben csak Petire gondolok.Nem menne.
Elhatárotztam hogy dobom. Most lesz edzőtábor 7-14 és rájöttem hogy Ő is ott lesz. Nagy gubanc jött a torkomba mikor eszembe jutott. Eldöntöttem hogy ott szakítunk. De ám nem bírnám mert edzéseken szal mindenhol egymás mellet lennénk.
MIT TEGYEK? FIÚK KÉRLEK SEGÍTSETEK NEKEM!
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
válasz
hummerdikk #445 üzenetére
Tudom de azt nem hogyy miért. Pedig beszélek veled. PASI ÜGYEM VAN!
-
Fantasy
tag
válasz
hummerdikk #442 üzenetére
Tudom csak éppen warcraft 3-tam és fent voltam Bneten és nagyon laggoltam és ne3m akartam hogy ki disconecteljenek
-
Fantasy
tag
Igazuk van a moderátoroknak hogy ez nem chat. CSak már ki van beszélve a téma.
-
Fantasy
tag
Nyah itt vagyok. Többiek?
-
Fantasy
tag
nah menntem ennji majd jövök
-
Fantasy
tag
válasz
parandroid #419 üzenetére
Akkor néud meg az OFF TOPIC 22 elvileg 10 nap alatt 2000 valahány hozzászólás let .
-
Fantasy
tag
válasz
parandroid #419 üzenetére
Akkor néud meg az OFF TOPIC 22 elvileg 10 nap alatt 2000 valahány hozzászólás let .
-
Fantasy
tag
válasz
parandroid #415 üzenetére
Jajj nem így van
! Amúgy meg alig van benne hozzászólás.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Kinek a címét írhatom fel?
-
Fantasy
tag
örömmel kijelentehem hogy megszületett az MSN címem!
-
Fantasy
tag
Már le is töltöttem csak egyetlen pici baj van.
-
Fantasy
tag
-
Fantasy
tag
Itt voltam csak elmentem Warcraftozni Bneten utána meg apám kinyomta a gépet és utána már nem jöhettem visszaa
-
Fantasy
tag
Sziasztok!
Na hogy smint? Amint láttátok a képeimet annak most a háromszorosa a színem.
Köszönöm a Boldog szülinapokat és mindent.Na mi a téma?
-
Fantasy
tag
Be kell jelentenem valamit.
Holnap: Július 21-én elutazom Bogácsra nyaralni.
Idő: 10 nap
Mulasztások: A Prohardver, Warcraft 3/Bnet. ÉS EZ A JÓ TÁRSASÁG.
Úgyhogy, mekérném a kedves MODERÁTOROKAT, mivel 23-án van a szülinapom hogy netán szülinapi ajándékként ne zárják be ezt a kis topicot amíg távol vagyok. -
Fantasy
tag
válasz
burgatshow #336 üzenetére
Mi lenne ha nem dumálnál bele mindenbe?
Nem tudsz csönden maradni?
És milyért akarsz ngem mindig bepiszkosítani?
-
Fantasy
tag
válasz
Viktor0610 #289 üzenetére
Elsőn olyan debilnek nézek ki.
-
Fantasy
tag
Sztem az első képakkor is rossz. (amelyikben szemből vagyok)
-
Fantasy
tag
Amint feltettem a képemet hirtelen megnőtt itt a népszerűség.
-
Fantasy
tag
válasz
Latissimus Dorsi #310 üzenetére
Hát ő olyan kép már nem lesz. De majd csinálok egy olyan képet ahol egydzőruhában leszk. az jó? és hozzá egy teknikát. Sztem örülnétek neki de ha nem akarjátok nem kell.
-
Fantasy
tag
válasz
Viktor0610 #294 üzenetére
Bizti?
Szerintem a mésodik jobb. Kinéznéd az elsőből hogy az egy sportos lány aki immér 8 éve harcművészetet űz?
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Azért a monitoron háttérbe megy az MSN!
-
Fantasy
tag
válasz
Viktor0610 #289 üzenetére
Tesóm linkelte én mondta hogy azt ne!
-
Fantasy
tag
Na végre, megcsináltuk a képeket.
-
Fantasy
tag
Oppá. Holnap lesz feltöltve képem! Aki akar engem látni az holnap nézzen meg!
-
Fantasy
tag
Hova tűnt mindenki? Lehet hogy bekéne zárnom az egyik MODERÁTORRAL ez a kis totyikot?
-
Fantasy
tag
Hahó! Itt mindenki eltűnt?
-
Fantasy
tag
Jaj Gh0sT te kis buta!
Már bocs de mi olyan izgalmas lenne ha ti is értenétek a nők eszét? Mert most az merül fel benned hogy ez IGAZSÁGTALANSÁÁG nem? Mért van olyan barátod vagy haverod aki ért a nők eszén? Néha elmondom neked hogy sokszor a lányok ssem értik az eszüket. VAgy mondanak, gondolnak, írnak. Úgyhogy ne kapd fel a vizet!
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Én szerintem megyek mert már az eész család alszikk csak én nyomom itt a klavót. Akkor holnap talizunk és ne felejtsetek eljönni mert képet töltök fel magamról . De maj csa olyan 5 óra fele.
Puszi helló! -
Fantasy
tag
Azért szerintem kicsit brutál a kép.
-
Fantasy
tag
válasz
Twiggydoll #212 üzenetére
ugyanannyi csak ő aprilis 23 én meg július 23. kerek perec három hónap van közöttünk. ő most megy hetedikbe én meg hatodikba. csak ő nem évvesztes!
-
Fantasy
tag
már írtam. hadd ne írjam már le megint.
menj vissza 1 agy két oldalt.
-
Fantasy
tag
válasz
Twiggydoll #208 üzenetére
Kiről beszélsz? Olvastad a blogomat? mert akkor talán érteém is.
-
Fantasy
tag
Háát van benne valami. Ahogy a Harry Potter 5. részben is monjda a Harry:
-Kéne egy Női észjárás tantárgy. Sokkal hasznosabb lenne mint a jóslástan. De ha belegondolsz télleg igaz. Én is szinte a fiú ésszel gondolkodom. De csak akkor ha a fiúk társaságában vagyok. De azért még lány vagyok.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
A fiúkkal. Általába mindig a fiúkkal lógok és nem zavarja őket. Amikor mondtad hogy kaotál rendesen a lányoktól igaz. A lányok iszonyatosan durvák ezért is félek küzdeni bevallom nagyon félek a küzdelemtől pedig most megyek majd 1 danra és küzdenem kell majd a ,esterekkel 2 percet és van vagy 5-6 mester. Lehet hogy ciki de akkor sem szeretek és félek is.
-
Fantasy
tag
Oksa. csak ha nagyon nem tok írni ilyeneket írok. vodsabpone ( Vod4fone ) Warcraft 3 bnetes nevem. JAjj táborban. Nagyban ping-pongozok PETIVEL erre mondom hogy szoktál Warcraftozni? Ott ül a Márk meg a Laci. Márk megszólal :
-Te szoktál Warcraftozni?????
Ez olyan nagy baj? Azt hitték hogy nem vagyok egy gépes típus erre kiderült hogy többet tudok az egész játékról mint ők. -
Fantasy
tag
Mindig is fiús voltam. Sosem tudott annyira lekötni a vásárlás . Sportolni is imádok, ezért a lány osztálytársaim elég furán néznek rám. Mikor hazajövök egy versenyről van amikor így szólnak:
- Nem értem hogy űzhet egy lány ilyen durva sportot. Vagy mért nem jössz velünk vásárolni szájfényt vagy ruhákat.
PFÚÚÚÚJ. Engem sokkal jobban érdekelnek a gépek a sport. -
Fantasy
tag
Köszönöm Esmein. Tudod csak azon töprengtem hogy ez az egész PH- olyan rendes. Ugyebár megnyitottam ezt a topicot. Tettem fel kérdéseket és válaszoltak nekem. ÉS amikor bejelentettem hogy elutazom kitartcsára még éreztem az írásukban hogy kicsit féltenek is. És ez nagyon jól tud esni nekem egy kislánynak. Így tehát köszönök mindent.
Itt olvashattok rólam: A legfiatalabb lány ph-s napjai (Bővebben: link) -
Fantasy
tag
Tényleg. Ennek a topicnak ki a MODERÁTORA?
-
Fantasy
tag
Bocsi hogy ma nem írtam de ma taliztam vele és hihetetlenül jó volt.
Amúgy vissza térve a pasik is kisírhatják itt a szemüket () márha akarják.
-
Fantasy
tag
Szia Gambit régen láttlak. (itt a ph-n! )
Amit mondtál : Nem azt mondom hogy tutira van valakije, de szerintem van rá valami esély nem?
Ját őőőő nem tudom ert pont beszéltem vele a táborba az ilyenről . Nem faggata a témát. De most hogy így mondod lehet. Mindenesetre most pénteken találkozunk. Köszi hogy írtál. -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #116 üzenetére
Pénteken 2-kor megyek. Mi van itt? Mindenki elment?
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #114 üzenetére
Köszke szépen!
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #112 üzenetére
Mert?
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #106 üzenetére
Hogy érted hogy lerendeztem???
Megmondtam neki hogy bemegyek Kistarcsára és hogy jöjjön ki elém mert nem ismerem a várost ő meg igen. Megmondtam neki hogy hozzá megyek beszélni! -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #101 üzenetére
kerek perec 3 hónao de már megírtam.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest