Aktív témák
-
ronaldo
őstag
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #1305 üzenetére
Vodafone kérlek vegyél vissza a csetelési stílusodból. Már kidus is szólt.
Ráadásul talán kicsit elgondolkozhatnál , vajon kik és miért, és miket írnak ebbe a fórumba!
Első alkalommal még nevet az ember a dolgokon, de egyre jobban ''fáj'' , amit és ahogyan írsz.....
Ne haragudj de ez most már kijött belőlem
A barátnődnek meg üzenem , hogy hülye kérdésekkel ne bombázza rajtad keresztül a ph közönségét. Ha fingja nicns hozzá, hogy a csók magától jön -e vagy sem, akkor mi a francnak foglalkozik vele?
Nem majd biztos belemásznak a szájába, áthúznia nyelvét!!!
Hihetetlen, komolyan mondom.
----------------------------------------------------------------------------
Lassan már kezd ciki lenni a ..téma.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
VoDaFoNe #1301 üzenetére
tele vagy pszihikai bukfencekkel... most akkor értekezlete volt? te meg ott vártál rá? Megérdemled
amugysem egy EBÉDLŐBE fogsz 3órát várni... max ÉTTEREM...
Amugy haragszom a csajokra mert ma 20percet vártam az iskola elött barátnőmre...
Nem a csókot lehet kapni kis zacsiban.... mi 90Ft-ért vesszük a piacon de szerencsére a suli melett közvetlen található a Csepeli emiatt nem vészes... Másoknak probléma lehet a csokot megvásárolni és a plázákban szupermarketekben CSAK SMÁR kapható de azt mi nem szeretjük
Amugy tényleg hogy tudtok ilyen szót használni hogy SMÁR?!
A csók az csók és nagyon jó tud lenni a megfelő helyen a megfelelő időben a megfelelő SZEMÉLY-el.(én pl megmondtam a barátnőmnek hogy akárhogy akarom nemtudom ugy élvenzi a csókot egy köztéri placen mint bármilyen elszeparáltabb helyen ahol egymásnak vagyunk....
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #1281 üzenetére
gondoloma többiek arra akartak rávilágítani, hogy 12.5 évesen talán még nem a csókolózáson (smár) , emga pasizáson kéne, hogy járjon az agyatok. Na meg arra is, , hogy talán elgondolkodhattatok volna, mielőtt ide beírsz egy ''hülye kérdést'', hogy vajg mi lehet akkor, ha az a pasi most nem akar a barátnőddel járni,jövőre meg igen. (szvsz felejtős)
-
Sipi
addikt
válasz
VoDaFoNe #1246 üzenetére
Voda drága, ha az a kiszemelt hímnemű, emberszerű lény ilyeneket mond, akkor még olyan tajparaszt, akivel bicskát lehet hámozni.
Hagyjátok a fenébe! Illetve egy esetben nem: ha a barátnőd ostoba liba, akkor járjon vele, pont hozzá való.
Egy kis gondolatébresztő, ha magatoktól nem jöttetek rá. Tegyük fel, hogy jóképű, intelligens hetedikes srác vagyok. Tetszem Neked. Te is nekem. Elmegyünk a szünetben a folyosó végére, megfogom a kezed. Majd ezt mondom: Voda drága, szép vagy, jó vagy, tetszel. De szerintem kicsi vagy még. Jelenleg jobban tetszik Julis a 8/c-ből. Egy évig járok vele, mert jó nagy mellei vannak, ezért a szex tutira okés vele. Utána viszont, ha a Te melled is megnő, majd összejövünk, és Téged is megszexellek rendesen.
Most viszont ne járjunk, mert beszélgetni nem szeretek, meg ostoba is vagy, meg a Juli melle jár mindig az agyamban.
Ezek után van még valami kérdésed?
Sipi -
-
tütüke
tag
válasz
VoDaFoNe #1233 üzenetére
Na jól értelmeztem
Szerintem tanuljatok, és hagyjátok a pasikat. Akit nem szeret, azt hagyja ott, aki tetszik neki szemezzen vele. 6. osztályosok vagytok most? Mit értesz azon, hogy: ''Nem volt testi kapcsolat'' ? Kézfogás, puszi? a többit még elképzelni sem merem... Várjatok, mig kicsit idősebbek lesztek. Tehát, mig a fiú 8.-os lesz. Huuuh...Várjatok! -
-
Gambit
őstag
válasz
VoDaFoNe #1207 üzenetére
Nos, és már kijártam sokféle iskolát, és magyarból mindig elég jó voltam, de esküszöm, nem értem a felét annak, amit írsz.
Szerk: Azért 10. olvasásra lassan kezd összeállni a kép. Szóval a srácnak is van b.nője, ha jól értem.
Szerk2: Text-Boy kispályás játékos neduddkihez képest. (Ha rosszul írtam a nevét, bocsi!)
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
válasz
VoDaFoNe #1178 üzenetére
autok mindig is vannak, autok mindigis lesznek, mert robika, robika, robikarobikarobika robika
robika... a nagyobbik felsőzolcsai unoka...
és hogy milyen tanuló? hmmm.... négy nyóc
és hova megy továbbtanulni?
eeemegy aaatószerelőnek, mert autok mindigis vannak, autok mindigis lesznek! -
faster
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #1170 üzenetére
Már 10 éve sem volt divat ez a ''-MARADJON A FŐZŐKANÁL MELLETT'' dolog, nemhogy mostanában, amikor a felsőoktatásban lassan nagyobb lesz a nők aránya a férfiaknál, az államokban már most az. Úgyhogy kár azon keseregni, hogy egyesek ezt mondják a nőkről, ha egyszer már ebből nem sok minden igaz, és messze sokkal több lehetősége van egy nőnek az érvényesülésre, mint akár 20 évvel ezelőtt. -
maniac
senior tag
válasz
VoDaFoNe #1170 üzenetére
Cserébe a nő kap ruhákat, és biztonságot, kényeztetést. A nő kap megbecsülést, és rajongást. stb. Ilyen esetben sztem ez el is várható, sőt egy nőnek ezt alapból kéne csinálnia. Persze az más dolog, ha a nő ezerrel gürcöl a melóban, és ezek egyike sincs meg otthon. Nem az összesnek kell meglennie hanem scak 1-nek. De a legjobb persze ha az összes felsorolt dolog megvan. Ha meg egy férfi munkanélküli, és a nő dolgozik, a férfinak kell ugyanezeket megcsinálni.
-
Markgx10
őstag
válasz
VoDaFoNe #1170 üzenetére
Mintha rád is már vagy 30 éve csak ez a szörnyű sors várna úgy mondod
Én mint elvált mindezt magamnak csinálom, bár a se*******t nem tudom ki*******Sőt nem is engedném egy nőnek sem, hogy beleszóljon, hogy aztán itt pattogjon nekem, hogy neki milyen szar elnyomott sorsa van
-
-
Calibos
addikt
válasz
VoDaFoNe #1010 üzenetére
nekem is rosszul esett mikor asszonyka havert próbálta elcsábítani egy gyors menetre azt mindenki tudta csak nekem nem szóltak hogy mi az ábra…na igen alkohol vakká tesz és a szerelem is
undorító dolog!
de amúgy tisztelem és felnézzek az olyan nőkre kik gyereküknek, férjüknek próbálnak megfelelni és sok mindent feláldoznak hogy nekik jó legyen -
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #962 üzenetére
pff... szerintem ezt így nem lehet kijelenteni. Vannak idősebbek közt is szépek és kevésbé szépek, okosok és buták, szexisek és kevésbé azok.
Engem pl. abszolút nem érdekelne az sem, ha esetleg nálam fiatalabb, ha nagyon szeret, és én is őt, akkor a kor az nem számít... (viszotn magasság tekintetébben másképp állok a dolgokhoz... Egy férfi legyen legalább akkora magas , mint én, vagy magasabb) -
-
Bibby
addikt
válasz
VoDaFoNe #842 üzenetére
Olyan sokat kerestél? Sőt, mi lenne ha nem is keresnél fiút? Számomra ez túlzás egyszerűen.Ha én 13 éves voltam jobban érdekelt egy focimeccs a barátokkal mint akármilyen lány.Ezt meg lehet fordítani is, a másik nemre vonatkozólag.A világ olyan amilyenné tesszük.Ha te 13 évesen hagyod hogy fogdozzanak akkor valami hiba azért benned is lehet nem gondolod?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
VoDaFoNe #845 üzenetére
Van olyan szomszédom ahol a szitu:
1. anyuka szül 1. apukátol: 1lány és 1 fiu eltellik x idő bejön 1. anyukának 2. számu apuka születik még 1 fiu (ő most over 20). Aztán az 1.lány szül 1 srácot az 1. anyukával együtt... aztán a lány szül még 2 lányt és az anyuka is et...nemtudom mennyire érthető a levezetés a lényeg: Annya és lánya együtt neveli a fiukat
Sherpapa! én sem érzem magam annyira kavarosnak. gimnazista korom ellenére 1barátnőm volt eddig... ez a 2. kapcosaltom. Ez elsőre az idősebbeknek ugy tünik hogy ez baromi sok de aki meg a korosztályom körül mozog az meg csak azt kérdezi hogy miért ilyen kevés... Pff
GhOst negéz most olyan lányt találni ebben a korosztályban akinek egyáltalán gondolatai vannak... komolyak... Nemtudom régen hogyvolt de most azt tudom hogy televagyok over 20as barátnőkkel és barátokkal... nem érzem jol magam a saját korosztályommal annyira ''bizonytalan'' és gátlástalan az egész.
[Szerkesztve] -
padee
tag
válasz
VoDaFoNe #842 üzenetére
megertem a helyzeted(a csajok helyzetet). azert van normalis is am
legkozelebb majd maskepp kezeled. kezdj erositeni
Amugy mostanaban nagyon sokmindenen meglepodom,
kezdem azt hinni h az elmult par evet alvassal toltottem,
az egyik szobatarsam, aki 22 eves 3 honapja egyutt jar egy 14 eves csajjal.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
VoDaFoNe #828 üzenetére
igen valóban terhes... (VÁRANDÓS
) és ennek ő nagyon örül hiszen igy kikerülhet már 13évesen az oktatásbol és nem nevelő intézet vagy a megszökés utján hanem egyszerüen a baba miatt mehet anya otthonba LOOOL röhögtem rajta mikor muteromnak mondta. (vele eprsze nagyon jóba van pff pedig kértem hogy mennyen el melegebb éghajlatra)
-
Thyb
senior tag
válasz
VoDaFoNe #802 üzenetére
Na iit az öreg, hogy osztja az észt.
No para, ha a lány tényleg jó barátnőd, akkor had vigye a fiut. Fiuk jönnek mennek, ha azigazi eljön, az ugy sem kezd el más lány után futkosni. Egy igazi jó barátot viszont sokkal nehezebb találni.
Bár vannak csapások amik egy életen át kisérik az embert, nekem is volt egy ilyen. Engedelmeddel most elmesélném mások okulására: Hol volt, hol nem kb 14 éve történt. Én akkor értem haza a seregből, és mivel elsőként rukkoltam, a haverok még mind bent voltak. Legjobb haverom barátnője, nagyon kedves volt hozzám, de csupán barátság alakult ki. Hűséges volt a haveromhoz, akinek akkor még kb 1,5 -2 hónap volt hátra a leszereléshez. Haza nem is tudott jönni abban az időszakban, s elég távol szolgált, hogy tudták volna egymást látogatni, ezért megkért, hogy vigyázzak a barátnőjére. Haveri alapon együtt mentünk minden felé. Ismerettségi körünk azonos volt, igy ez nem okozott gondot. NAgyon jókat beszélgettünk, viccelődtünk, de a távolságot tartottuk.
Ez igy ment egésszen addig amig a haver haza nem jött. Akkor elkezdtünk együtt szórakozni, de már a második este után, (ugy laktunk, hogy a dizsitől én laktam a legmesszebb, hozzám pár utcányira a lány, majd a dizsi és a lány között kb féluton a haverom) ballagtunk hazafelé és a lány elkezdett panaszkodni, hogy a haverom amióta hazajött nagyon szemét vele. Nagyon hideg, és nem tudja, hogy meddig birja ezt. Nekem a lány nagyon bejött, de a barátságom nagyon erős volt, és eszem ágában sem volt kikezdeni a lánnyal, holott utalt rá, hogy mennyivel rendesebb vagyok, és mennyivel jobban örülne, ha a haver is inkább ilyen lenne. Szal volt egy elég egyértelmű utalásarra, hogy szabad a pálya, és vegyem át a kezdeményezést, de mivel mindkettőjüket szerettem, becsültem és tiszteltem, igy nem akartam belebonyolódni, holott időközben amit éreztem a lány iránt talán már kicsit tul is ment a baráti érzelmeken.
Igy próbáltam megnyugtatni, hogy biztos még a sereg miatt ilyen a haver és adjon neki + 1-2 hetet, biztos megváltozik majd.
Rákövetkező héten megint dizsi, megyek a haverhoz, aki otthon van és öltözik. Kérdem tőle, hogy hol a lány, erre Ő:''Már nem volt az igazi a kapcsolat ezért kirugtam.''.
A lány várt rá 14 hónapot, erre Ő 3 hét alatt kirugta. Majdnem megütöttem, de barátságunkra való tekintettel nem tettem meg, csak megkérdeztem tőle, hogy nem volt ez egy kicsit köcsög huzás? mire Ő csak vállat vont. Sebaj, igy legalább szabad a pálya gondoltam magamban, és elmentünk dizsibe. Ott a lány legjobb barátnője elmondta, hogy teljesen összetört és elment a tanyavilágba a nagyanyjához. 2 hónap mulva azt hallottam, hogy férjhez ment egy akárki ismeretlenhez.
Néha amikor visszagondolok mint most is, akkor eltünődöm azon, hogy vajon mi mennyit ér. Mennyit ér egy barátság, egy szerelem, és mindezen ilyen távlatból buslakodni. Azóta megtanultam, hogy az ember ne tartsa vissza az érzéseit, hanem mondja meg azt amit érez. Legyen nyilt mégha esetleg ki is nevetik, mert ha nem teszi, akkor talán évtizedekig bánni fogja azt, hogy volt Ő és adott volt a másik személy s az alkalom, és csak szolidaritásból nem mondta ki azt amit érez.
Szal ez az én sztorim. Okuljatok belőlle! -
ladybug
őstag
válasz
VoDaFoNe #802 üzenetére
Most múlt el a szerelem? Hamar ment...
És már új szerelmet keresel? Na, ezért mondtam, hogy fiatalok vagyotk ti még ehhez. Nem kételkedem az érzelmekben, hogy beleszerettél, csupán a mélységgel van gond. Szerelmes vagy, de szerintem nem igazán az egyénbe, mint inkább magába az érzésbe.
Kérdezd meg a barátnődet, hogy mit érez a fiú iránt. -
Sipi
addikt
válasz
VoDaFoNe #713 üzenetére
Megjegyzem, hogy dobtál...
Száműzted testemet egy szűk helyre, hol lelkem is senyved.
Ily fiatal, s máris csapodár. Épp csak jöttem, láttam, majd satnya szárnyaimmal repültem.
Új helyem sivár. Láthatod, megvetettem helyem, de szívem visszahúz...
Vannak, kik a szürkét OFF-nak látják, ha piros, csak MOD lehet, sárga színű a medve, kék a pingvin segge, nos, nekik üzenem:
Nem minden off, mi annak látszik, az óvatos nevelés kárára senkinek sem válik!
Nem érteni nem mentség, olvasni bárki tud, pár lap vissza, s eléterül bárkinek a mélység titka, mi ujjainkat erre vetemítette!
Lapozni tessék! Olvasni tessék! Ady-t! Radnótit! PH!-t! Sipit!
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
VoDaFoNe #699 üzenetére
Kedvesem...
Ifjú homlokodra még pírt fest a hajnal, mely lángolón elhozott
közénk, hogy boldog, büszke ifjú légy.
Francba, agyam nehezen forog, hogy lennél ifjú, hisz nem az a sorod.
Módosítom hát sorom: légy büszke, boldog Nő, hogy majdan
- megértvén mindazt, mit néked e sok hős elsorolt -
továbbadd titkos tudásodat.
Olyanok nincsenek, hogy moderátorok.
Léteznek titkos manók, koboldok, ladybugok,
de moderátort eddig még senki se' látott.
Lásd, én felfedeztem a nagyvilágot, bejártam kicsiny-nagy földjeit, de nyomukra sosem leltem.
Fogadd meg tanácsomat: szádra soha ne vedd a moderátorokat,
mert mint mondabeli szörnyek, ha említed, megjelennek,
s kiontják béledet.
Sipi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest