- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Hát talán van egy kis remény,az én haverjaim közül is a legtöbb ilyesmi felfogású.Sztem ez a mostani helyzet legfőképp nekünk férfiaknak köszönhető(de a nők meg hagyták magukat persze
),és sajnos manapság már mindenki részéről elfogadott az 1 napig/hétig esetleg hónapig csak folyamatos sexből álló kapcsolat
-
bozont
veterán
Az a baj h manapság elég nehéz olyan lányt találni aki értékeli a törödést és odafigylést,ami persze nem pénzben nyivánul meg.De ha van is olyan lány akkor annak már van egy pasija akit nagyon szeret és komoly a kapcsolat,csak többnyire a srác nem gondolja komolyan.
Vagy az is lehet h csak én látom rosszul,mert az embrek többsége egy maszkot visel és az mögé rejti amit gondol,AKI valójában,csakmert az ciki és milyen az már ha nem b@>{Đok minden nap egy másik lánnyal/fiúval... -
bozont
veterán
Na ja,sztem sokan már nincsenek tisztában azzal h mi is a tisztelet.
Csók,ölelés,egy mosoly v szerelmes pillantás,ezek mind-mind olyan apró dolgok amik nagyon fontosak egy kapcsolatban(legalábbis számomra),ezek a kis apró mozzanatok éreztetik a törődést,a szeretetet,a bizalmat amik egy jó kapcsolat alapjai. -
bozont
veterán
Na én pont ezek miatt nem szerettem/szeretek ilyen nagyszabású bulikba/diszkóba járni és egyszerűen nem értem ezeket a fiatalokat(mondom én 19évesen
),nem is olyan rég még tabu témának számított ez a sex mizéria most meg már ciki ha vki szűz 14évesen,ez számomra is elég elszomorító
Jó persze énsem vagyok egy szentfazék,de azér hallok meg látok elég durva dolgokat néha
Sztem ez legfőképp a szülők hibája lehet mert nem figyelnek oda a gyerekükre,biztos nem szándékosan,de sajnos manapság elég fontos dologgá vált a pénz és az emberek egyre több időt töltenek munkával h sok pénzük legyen azzal a motivációval h minél jobb,boldogabb életet teremtsenek a családnak.És ebből kifolyólag már több időt töltenek a munkahelyen mint otthon,reggel elköszönnek a gyerekeiktől és este mikor hazaérnek már rég alszik mindenki.Így nem lehet odafigyelni egymásra,nem beszélik meg a nap történéseit,vagy h kinek milyen gondja van stb.Főleg ha egy szülő egyedül nevel gyereket v gyerekeket,akkor sajnos éjjel-nappal dolgoznia kell h el tudja tartani magukat és így nincs ideje/energiája odafigyelni rájuk.Sajnos ez egyre több családban figyelhető meg és ez nagyon nem fog jóra vezetni.Ha egyszer családom lesz akkor inkább legyen csak egy TVm,nem kell még házimozi meg autó sem,inkább megpróbálom minden időmet a szeretteimmel tölteni ahelyett h gürizzek a sok kacatért amire lehet h szükség sem lenne,merthát ugye régen nem volt autó,rádió,tv,számítógép stb.
Na jó,asszem most mindenféle baromságot sikerült összehordani,remélem lejön amit mondani akartam.
Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest