- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
szerintem is mind1
nincs mit túlragozni: egy kislány idejött, h elpanaszoljon vmit, amire nem azt a megoldást várja, ami a laikusoknak (értsd: józanul gondolkodóknak) ésszerű, mert itt a gyógyír maga a panaszkodás aktusa
ennyi, innentől tökmind1, h 13,5 vagy 15 vagy 11
az emberek egész tűrhetően reagáltak (értem ezalatt, h nem volt halálra csesztetés meg poénkodás a kora miatt) -
Kidus
őstag
válasz
Papa-Georgo #75 üzenetére
Ahogy Micimackó mondaná: gondolj gondolj gondolj !!!
-
Kidus
őstag
válasz
Papa-Georgo #75 üzenetére
Szerintem már alszik...
-
Papa-Georgo
senior tag
Fantasy! Beszéltél már a gyerekkel? Mia helyzet?
Nahát...egy hsz, eltűnt, mivolt a gond vele...nah mindegy, sztem semmi olyan nem volt benne...amúgy8
Le is írtad és off-ban is szóltál hozzá. 18-as karika és nem ide tartozott. Akinek ment az olvasta tehát célba ért, de nem itt volt a helyük. I_Am -
Sihto_
tag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Ja és teljesen joggal
-
-
KERO_SAN
aktív tag
minek uj nougyek topic ?
fantasy meg kicsit lapot tevesztett, ez nem a bravo girl -
Papa-Georgo
senior tag
Hát az én önbizalmamatmár nem tudja rontani
...
7végén voltam kicsit kimozdulni....csajjal kb. 15percet szemeztemm, odamentem táncoltunk, két perc múlva már másik pasi mellett volt, annak elég volt ránézni és már repült hozzá.Előtte meg még ott tette magát nekem..pff...nah ez pl. nemkell.
ui.: Piercingre meg majd vmikor beugranék, megbeszéljük még, hamarosan esedékes lesz... -
I_Am
veterán
válasz
Papa-Georgo #63 üzenetére
Pontosítok. Mindenkiben benne van, de van aki nem adja ki magából. (Így is őrizve inkább a nyugalmat a kapcsolatban)
szerk: de ezt is alkalom szüli. -
Agyzuzo
addikt
Szerintem baromi zavaró... Egyik xemmel mikor mentünk a metrón/buszon akárhol és mikor folyamatosan szóba hozta, hogy most épp melyik csaj merészelt rámnézni és mindjárt kikaparja a szemét... hát no comment.
Féltékenység = vágy a másik birtoklására, rajta való uralkodni akarás -
I_Am
veterán
válasz
Papa-Georgo #61 üzenetére
Viszont azért azt is számold bele, hogy az önbizalmadnak mennyire tesz jót, hogy nem hódítasz, hanem vásárolsz.
-
Papa-Georgo
senior tag
viccen kívül ez így van. Ezt haverokkal már többször ésszerűsítettük, hogy még jobban is jön ki az ember...nem kell halgatni a hp-k nyavalygását, és legalább profi munka...
Egy szolid vacsi 5k + buli és pia megint 5k +egyéb kőtségek.... ennyiből nem is mondom, mien mennyei estét tudnék eltölteni egy éjszakai pillangónál...
Nah, de inkább egy tartós rendes kapcsolat, ott nincs szükség ilyenekre. -
-
Gh0sT
addikt
válasz
Papa-Georgo #49 üzenetére
Féltékenység kell!!! Nekem is olyan az alapbeállításom, hogy bízom a páromban, de igenis jól esik neki, ha egy picit féltékeny vagyok. Meg kell játszani a kedvéért. Egy apró ''figyelmesség'', hogy jobban érezze magát.
-
Papa-Georgo
senior tag
Én meglátásom, hogy a két fél, teljesen egyenlő. Ezért ilyesfajta, felsőbbrendűség érzésem nincs.Talán ezért is tudom tisztelni őket.
''Lányokból is alig vannak akik sportolnak persze vannak kivételek és a legtöbb anorexiás az pedig nem jó.''
Én nem szeretem az ilyen csontkollekcióket, olyan hülyén néznek ki, mint ha csak pár üres flakonból összehányták volna... Sztem egy nőnek legyen kiállása, legyen kisugárzása, de ne annyira radioaktív jellegűűű.... -
Kidus
őstag
''Lányokból is alig vannak akik sportolnak persze vannak kivételek és a legtöbb anorexiás az pedig nem jó''
Ezt mire írtad? Nem értem. Én nem egészen erre gondoltam, illetve hogy pontos legyek, ilyenre egyáltalán nem. Másról beszéltem.
Én nem erőltetném ezt a dolgot amúgy, megbeszélni azt lehet, de kikívánkozik belőlem, mit írnék a srácnak, ha már írok valamit:
Szia, kösz mindent, én itt lezártam. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #49 üzenetére
Disco-s ismerkedés helyett inkább a vöröslámpás házba mennék a helyedben, a szolgáltatás ugyanaz, az árak is stimmelnek (ha átszámítod, hány italra kell meghívni a tyúkot), a difi csak az, hogy itt legalább van kényelmes ágy is.
-
Papa-Georgo
senior tag
Én soha nem voltam féltékeny. Talán mert bíztam a páromban. Meg különbenis, ha már ilyenekre kényszerül az ember,akkor nem is szereti a csaj, ha megcsalja...féltékenység hülyeség, semmire sem jó, sztem.
Én pl. megőrülök a discos ismerkedéstől....máskérdés, hoyg nem is megy annyira, de naon nem csipem.Nagyrészt ilyen plázacicák és hp-k vannak jelen, ezért sem szeretem.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Ez mind szép és jó csak az a baj Kidus hogy ez már nagyon ritka dolod. Lányokból is alig vannak akik sportolnak persze vannak kivételek és a legtöbb anorexiás az pedig nem jó.
A férfiak meg (nem akarok megsérteni senkit) jobnak tartják magukat a nőnél mert ő a ,,ház meg a család feje'' és ez a nőknek nagyon rosszul esik. -
Gh0sT
addikt
''A baj az, hogy a legtöbb ilyen a végletekig butácska és egyedül téged dühít hogy olyan, amilyen, mert ő fel sem fogja.''
Ezt alá tudom támasztani...Az ám a mókás, amikor már nekem ég a pofám a megnyilvánulásai miatt.
A vége felé már csak fogtam a fejem és röhögtem...
Pedig az egyszerűt is lehet szeretni, de úgy tűnik a végtelenül egyszerűt már nem.
-
Jenő
aktív tag
Bővebben: link
Amúgy meg tényleg sokkal egyszerűbb lenne felhívni, mint azt várni, hogy visszaírjon.. Ezen még nem gondolkoztál?Amúgy meg amíg nem tudod, mi van a dolgok hátterében, ne is gondolkozz, ne is beszélj erről senkivel. _Hívd fel._ .. Az ilyen kis gondolkozásból úgyis az lesz, hogy önmagadat kínzod a bizonytalansággal, azzal, hogy nem tudod, mi van.
A másik oldal viszont az, hogy aki nem képes arra, hogy válaszoljon egy nyamvadt sms-re, az nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele. _Ne foglalkozz vele._
[Itt van két választási lehetőség.. A döntés a tied.] -
Agyzuzo
addikt
Óóó, nem csak. A naivság nem csak a plázacicákra jellemző.
Sőt, azok inkább a túlélő típusok (pénzt bebiztosítani, 1-2 gyereket bepottyintani, lakást Kopasz Jakab-ról saját névre iratni, etc). Ismerek pár ilyet, elég jól betaktikázták magukat a jólétbe. Ha viszont a plázacica ráadásként még hülye és naiv is, na az aztán az igazán szép kombó.
Arra mondom, hogy taposni kell.
-
Kidus
őstag
válasz
Papa-Georgo #38 üzenetére
Igen, a normális nők nagyon tudják értékelni, ha tisztelik őket, és mindent megtesznek, hogy ne okozzanak csalódást. Egy normális fiú pedig tudja tisztelni a lányt, akit elvileg ugye szeret. Ez az, ami itt hiányzik szvsz. Komolytalan a srác, vagy a szándékai azok.
Ez a helyzet a bizalommal is. Ha megvan, vigyázni kell rá. Ezért nem jó a féltékenykedés sem, mert ezzel azt érezteti az egyik fél, hogy nincs bizalom, és vicces módon pont ezzel lehet tönkretenni nagyon sok mindent. De ez nagyon off... abba is hagyom. -
Gh0sT
addikt
válasz
Papa-Georgo #38 üzenetére
Az ilyen ''pasik'' miatt lesz a csajok nagyrésze teljesen felkészületlen egy hosszabb, tartósabb kapcsolatra. Folyamatosan csalódnak és közben az rögzül bennük, hogy a férfiak mennyire taplók. Ha pedig mi ilyenek vagyunk, akkor a nők is bekeményítenek. Manapság ritkaságszámba megy a normális, komoly gondolkodású 20-22 éves lány. Annyira felületes lett az ismerkedés és az azt követő párkapcsolat, hogy ez a felszínesség megbosszúlja magát a későbbiekben.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #39 üzenetére
Én se csípem. De hát csak kinyílik a csipája pár átpityergett éjszaka után és legközelebb olyat választ, aki értékeli.
A baj az, hogy a legtöbb ilyen a végletekig butácska és egyedül téged dühít hogy olyan, amilyen, mert ő fel sem fogja. -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #39 üzenetére
Akire gondolsz azoka PLÁZACICÁK. Mindig csak arra gondolnak hogy milyen pasival járnának és semmiről sem tudnak beszélni csak a smink meg a ruha.
-
Fantasy
tag
Aha. Midenesetre megbeszélem vele mert beszéltem a szüleimmel és elengedtek. Csak ugy nem mehetek be Kistarcsára sztem. Ahmm azt a kiscsajt sajnálom egy ilyen fa*****lap miatt.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Komolyan, én nemértem. Az igazi ''csajozás'' már nem divat, vagy csajok nem értékelik?
Én nem azt mondom, hogy ha bnőm volt, megvakulok, mert megnézek jó csajokat, de tisztelem őt, és mivel szeretem, ''érte'' vagyok. Nem vagyok egy papucs, mert nem ugrom minden szóra, de ésszerű keretek közt megoldható minden.
Sztem, amúgy ha egy férfi tiszteli a nőt, sokkal többet kap vissza...nekem ez a meglátásom. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #36 üzenetére
''ha csaj lennék, ilyen pasikat helyreraknám...''
Vagy nyitnál egy ilyen topic-ot. -
Papa-Georgo
senior tag
Én helyedben már rég falhívtam volna srácot, sztem 1xűbb....ha van vmi énis mindig felhívtam bnőmet, hogy mia pálya. Huhh...ha csaj lennék, ilyen pasikat helyreraknám...még szerencse, hogy csajok közt kevesebb ilyen van....
Lényeg, hogy NE hagyd magad kihasználni, sztem van még pár olyan pasi, aki mindenféle ''ellenszolgáltatás'' nélkül is boldogan kényeztetne és becézne, és még neked is teccik a srác. Szabad piac, lehet válogatni, csak megfelelő helyen kell keresni. -
Gh0sT
addikt
válasz
Papa-Georgo #33 üzenetére
Az ilyen és ehhez hasonló férfi-imitátorokat kellene igencsak szájbarúgni.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Papa-Georgo #26 üzenetére
örülök, h vki látja
miután a jótanácsaitok egyöntetűen azt az üzenetet hordozzák (joggal), h francba a fickóval, és ezzel együtt továbbra is arról szól a mese, h ..''de annyira jó (...), de annyira kedves (...), de valahogy megsem tudom elfogadni'', innentől a csoportterápia patthelyzetben van
ha azzal segítünk, h együtt hüppögünk, ám tegyük azt (csak sérelem ne essen senkin, az nem lenne jó) -
Papa-Georgo
senior tag
Én még régebben Kenu táborban voltam. Volt egy lány akivel jól megvoltunk, sokat dumáltunk, mint lelki szemetesláda játszottam a szerepet, de azóta jóbarátságban vagyunk.
Lényeg az, hogy volt ott egy pasi, pár évvel idősebb volt csajnál. Csajnak naon bejött, már úgynézett ki, lesz belőle vmi, tényleg, elég jól összejöttek. Erre mit ad isten, jött közben egy másik lány, aki késöbb csatlakozott hozzánk, és idősebb volt a előző csajnál. Pasi rögtön rárohant, nem törődve azzal, hogy az előző lánnyal mivolt, vagy mit érez, rosszul esik e neki. Persze, hogy nem teccett a csajnak, de mit tudott tenni? Én meg nyugtatgathattam, hogy hát ez van, ilyen pasi... -
Agyzuzo
addikt
''Igen igazad van de valahogy megsem tudom elfogadni. Annyira kedves velem es tiszteli azt hogy kivel baratkozom. es ez jolesik.bar nekem nem mindig tetszik az hogy viselkedik es ha megbant vagy eppen mar az idegeim is pattanasig feszultek miatta akkor olyan rendes.''
Akkor profi a srác, ismeri az alapszabályokat.De ez a tényeken nem változtat.
Totyi: alázz mééééééééééééég.Amúgy nem vagyok elszállva magamtól, persze az egóm tényleg nem kicsi, azért próbálom magam visszafogni, csak nem mindig sikerül.
I_Am: don' worry, nem vagyok Elek, nem flame-elek. =) -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #28 üzenetére
Mindenesetre megbeszélem a szüleimmel a dolgot hogy bemegyek Kistarcsára és ha igen megbeszélem a dolgot a sráccal.
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #26 üzenetére
Van benne valami.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Lord Zero #21 üzenetére
egyetértek, de jó lenne hallani Fantasyt, mit mond, bár gondolom nem könnyű most, mert ha mondjuk szereti a csávót, akkor vörös köd, és abban a hitben él, hogy csávó is szereti őt. Ilyenkor nehéz felismerni, hogy bizony téved.
Eleve távkapcsolatok egy része halálra van ítélve....persze ellenpéldát is tok mondani, ismerős csaj, Bp. egy holland sráccal jár..és már jó2éve működik. De ez beállítottság függő is.
Jólenne, ha hideg fejjel mérlegelné a helyzetét, és utánna, esetleg felhívná srácot vagy vmi hasonló, és rájönne, hogy hányadán is állnak. -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #18 üzenetére
Igen igazad van de valahogy megsem tudom elfogadni. Annyira kedves velem es tiszteli azt hogy kivel baratkozom. es ez jolesik.bar nekem nem mindig tetszik az hogy viselkedik es ha megbant vagy eppen mar az idegeim is pattanasig feszultek miatta akkor olyan rendes.
Taborban ping-pongoztunk es mindig lecsapta a labdat. megfogtam az utot es radobtam az asztalra. felmentem a szobankba es utanam jott. folyton bocsanatot kert es atolelt olyan jol esett hogy nem tudtam ra haragudni.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Vannak olyan nők, ebben egyetértünk, de úgygondolom, akkor sem feltétlen kell ''játszani'' velük. Én inkább kerülöm az ilyeneket, nem is akarok velük érintkezni.Sajnos környezetemben is voltak olyan csajok, akik normálisnak tűntek, aztán egy kis szittyózás, és bármire használhtóak voltak. Páran végigmentek rajtuk...
-
Lord Zero
addikt
a gyenge (jó, legyen gyengéd
) idegzetű emberek két alapvető okkal/indokkal/céllal nyitnak ilyesfajta topicokat:
a. problémájukat felismerni vélik, ám azt akarják hallani, h nincs semmi gond, és ez mással is előfordult, valamint minden rendben lesz, továbbá hajrá, esetleg merengjünk a problémán és ha akad sírnivaló, hát sírjunk együtt
b. problémájukat ténylegesen felismerik, és valóban egy alternatívát (vmi más megoldást) szeretnének hallani, tisztán, érthetően
az az érzésem, h fantasy esete erősen a. beütésű, és mint ilyen, nem tudom, mennyire lendítenek rajta a szard le, hagyd a fenébe, stb tanácsok (bár a helyzethez ezek illenek a legjobban, kétségtelen)
jó lenne segíteni (és ezt komolyan mondom), de nagyon kísért a fíling, h ez egy vállon való zokogást (ami szintén merőben emberi, ezért semmi akasztanivaló nincs benne) imitáló topic (egyelőre)
fantasy, remélem, értesz, mindennemű rosszindulat nélkül mondom
talán tévedek -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #18 üzenetére
Vannak nők, akik nem érdemelnek, vagy szimplán csak nem is akarnak többet...
Az a ciki, ha valaki olyan naiv és butácska, hogy nem látja, ha valaki csak játszik vele. Gondolom Fantasy azért tanult az esetből. -
Papa-Georgo
senior tag
Sztem felejtős....legalábbis, én magamból indulok ki, és nekem bármikor bnőm volt, és írt vmi kérdés/stb ügyben, mindig válaszoltam, mindig szakítottam rá időt, mert fontos volt számomra.
Sztem az ilyen pasik nem érdemlik meg a nőket, nem tudják tisztelni őket, csak mint egy játékszer úgy tekintenek rájuk, sztem. Legalábbis sok lány ismerősöm evickélt hasonló cipőben, most mit mondjak, kevés az igazi férfi -
Lord Zero
addikt
#7, #9 miért lett törölve? csak kérdem, h megértsem...
fantasy: ''mert szeretjuk egymast'' - eskü alatt is állítanád? -
AND1
őstag
Teljesen átérzem. Úúúúútálom ha vki nem válaszol ha én írok és veszem a fáraságot...emlette fontos is a személy és elmondása szerint én is az vagyok neki. Nem hiszem el h manapság nem lehet szerezni/kölcsönkérni egy telót 1 sms-ért.
Ha mindenképpen megakarsz győzödni róla...lehet felkéne hívni. Szép világban élünk mi? Csajok hivogatják a pasikat.... -
bobsys
veterán
tom ajánlani: Bővebben: link
Igaz hogy pont fordítva van itt a felállás, de hátha segítenek.
#2: Kollegának igaza van
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nekem egyértelműnek látszik, hogy az illető férfi egyed nem játszik teljesen tiszta lapokkal.
-
Fantasy
tag
Nos Hello.
Tavaly elott kezmuves taborba mentem es megismerkedtem egy fiuval. Joban is voltunk mindig egyutt voltunk. 8 napos volt a tabor. vege lett. tavaly nem mentem mert mashol voltam. iden viszont igen. megismertem a buszon o nem. mikor megerkeztunk lealltunk cso-csozni odajott es megismert. osszejottunk. 10 napos volt iden a tabor.megint tok jol elvoltunk . Vege lett. megadtuk egymas telefonszamat es megigertuk egymasnak hogy felhivjuk egymast hogy melyik turnusba megyunk mert 2 turnus van. kuldtem neki egy sms-t hogy lehet bemegyek kistarcsara mert ott lakik. nem valaszol. azt mondja nincs penz a kartyajan de nem igaz hogy nem tud mas telefonjarol irni. mit tegyek? nem hiszem hogy dobott mert szeretjuk egymast.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest