Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Twiggydoll #223 üzenetére
Sajna nekem sincs. Csak én is sokat hallottam róla és kíváncsiságból leszedtem pár részt, rákattantam és lehúztam a többit is.
SpongyaBob megarulez.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Twiggydoll #219 üzenetére
SpongyaBob, Ijesztgetés c. epizód. Aki nem hiszi, nézze meg (és röhögjön egy jót).
-
Agyzuzo
addikt
A családi háttér itt sem túl fényes, kb. olyan idős lehettem én is, mint most te, mikor a problémák kezdődtek, szóval átérzem a problémád. Nehéz ügy, de még mindig jobb a békés különélés, mintha hadakoznának egymással folyamatosan (nálunk ez utóbbi volt, volt nem kevés durvulás). Mostanra valahogy teljesen közömbössé vált számomra a dolog, nem kellett volna, hogy így legyen, de ez van.
-
Agyzuzo
addikt
Én most olvastam. Ennyire azért csak nem lehet rossz a helyzet. Kicsit túldramatizálod az iskolai dolgokat. Csak nyugi, lazán, az biztos, hogy azért nem fognak önteltnek nézni, mert a hüvelykujjaddal a zsebedben mászkálsz.
Az ofőm nekem is egy állat volt, szerencsére később elment és jött egy rendesebb. Azokról a ''mély sebekről'' amiket a családoddal kapcsolatban említettél tudsz beszélni, vagy nagyon kényes téma?
-
Agyzuzo
addikt
1 danra? Necsináld már, az már valami über mesteri fokozat.
Még az 1 kyu is durva, a dan meg csak utána jön, ha jól emlékszem. Én sem szerettem ezt a kötelező bunyó részét, csak úgy indok nélkül nem szeretek verekedni. Ráadásul egy vadmacskaként rohamozó csajszit nem fogok megcsapni, nagyon aranyos, ahogy szarráver.
-
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
És kikkel barátkozol szívesebben? Fiúkkal vagy lányokkal? Csak azért, mert amelyik lány kisebb korában inkább a fiúk társaságát keresi, később sokkal jobban ért majd a ''nyelvükön'' és épp ezért jobban imádják a pasik.
Szerk: egyébként egész megdöbbentő, hogy olykor milyen jó csajszik űznek küzdősportokat. Anno, mikor karatéztam, volt a csoportomban 4-5 leányzó, nem is akármilyenek. Valahogy mindig kiakaratoskodtam, hogy valamelyikkel párban legyek. Hát nem fogták vissza magukat, kaptam rendesen.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #177 üzenetére
Végre valaki, akinek tetszik.
Fantasy: végre valaki, aki nem akar felkoncolni.Pedig mindent megteszek ennek érdekében.
Bratyód lenni ''petyus''? Most hirtelen őt tippeltem be, miután megnéztem az xmods.hu-t. =)
-
Agyzuzo
addikt
Szerintem baromi zavaró... Egyik xemmel mikor mentünk a metrón/buszon akárhol és mikor folyamatosan szóba hozta, hogy most épp melyik csaj merészelt rámnézni és mindjárt kikaparja a szemét... hát no comment.
Féltékenység = vágy a másik birtoklására, rajta való uralkodni akarás -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #49 üzenetére
Disco-s ismerkedés helyett inkább a vöröslámpás házba mennék a helyedben, a szolgáltatás ugyanaz, az árak is stimmelnek (ha átszámítod, hány italra kell meghívni a tyúkot), a difi csak az, hogy itt legalább van kényelmes ágy is.
-
Agyzuzo
addikt
Óóó, nem csak. A naivság nem csak a plázacicákra jellemző.
Sőt, azok inkább a túlélő típusok (pénzt bebiztosítani, 1-2 gyereket bepottyintani, lakást Kopasz Jakab-ról saját névre iratni, etc). Ismerek pár ilyet, elég jól betaktikázták magukat a jólétbe. Ha viszont a plázacica ráadásként még hülye és naiv is, na az aztán az igazán szép kombó.
Arra mondom, hogy taposni kell.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #39 üzenetére
Én se csípem. De hát csak kinyílik a csipája pár átpityergett éjszaka után és legközelebb olyat választ, aki értékeli.
A baj az, hogy a legtöbb ilyen a végletekig butácska és egyedül téged dühít hogy olyan, amilyen, mert ő fel sem fogja. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #36 üzenetére
''ha csaj lennék, ilyen pasikat helyreraknám...''
Vagy nyitnál egy ilyen topic-ot. -
Agyzuzo
addikt
''Igen igazad van de valahogy megsem tudom elfogadni. Annyira kedves velem es tiszteli azt hogy kivel baratkozom. es ez jolesik.bar nekem nem mindig tetszik az hogy viselkedik es ha megbant vagy eppen mar az idegeim is pattanasig feszultek miatta akkor olyan rendes.''
Akkor profi a srác, ismeri az alapszabályokat.De ez a tényeken nem változtat.
Totyi: alázz mééééééééééééég.Amúgy nem vagyok elszállva magamtól, persze az egóm tényleg nem kicsi, azért próbálom magam visszafogni, csak nem mindig sikerül.
I_Am: don' worry, nem vagyok Elek, nem flame-elek. =) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #18 üzenetére
Vannak nők, akik nem érdemelnek, vagy szimplán csak nem is akarnak többet...
Az a ciki, ha valaki olyan naiv és butácska, hogy nem látja, ha valaki csak játszik vele. Gondolom Fantasy azért tanult az esetből.
Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest