Hirdetés
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ideges vagyok!
Mér van az hogy a pasik mindig késnek? ( vannak kivételek) Kedvesem megígérte feljön 17.00-ra elre feljön fél nyolcra!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Sok minden!

[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Na igen, de Ő már előtte leírta pontosan a helyzetet. Emiatt megérdemli az elismerést szerintem.

Szerk: Sipi: Király vagy! Micsoda jellemábrázolás!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
gondoloma többiek arra akartak rávilágítani, hogy 12.5 évesen talán még nem a csókolózáson (smár) , emga pasizáson kéne, hogy járjon az agyatok. Na meg arra is, , hogy talán elgondolkodhattatok volna, mielőtt ide beírsz egy ''hülye kérdést'', hogy vajg mi lehet akkor, ha az a pasi most nem akar a barátnőddel járni,jövőre meg igen. (szvsz felejtős)
-
Boxer001
veterán
Na, ne bántsátok már tényleg szegényt.
-
ByB
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Teljesen egyetértek ladybug-gal! Az már egyfajta magasabb ''szintű'' hozzáállást tükröz, hogyha valaki tanácsot, segítséget kér, ha máshol nem, hát egy számítástechnikai fórumon! Nekünk maximum annyi szerepünk lehet, hogy egy emberként, jótanáccsal látjuk el őket, akár megfogadják, akár nem...
Az viszont engem is megdöbbent, merre forog a világ, miket gondolnak ma a szexről és szerelemről az ifjoncok!
(Mondom ezt 25-6 évesen
) -
ladybug
őstag
Ebben a topikban olvasottak után én sokszor elkeseredek vagy ledöbbenek, hogy ezek a fiatal gyerekek miket írnak a ''szerelmi'' , netalán ''szexuális'' kapcsolataikról.
Igazából csak segíthetünk nekik, ha vesszük a fáradtságot és elolvassuk a hozzászólásaikat. Ha több embertől hallják ugyanazt vagy hasonló véleményt, akkor talán ők is elgondolkoznak azon, hogy másképp álljanak hozzá ehhez a témához. -
Sipi
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Voda drága, ha az a kiszemelt hímnemű, emberszerű lény ilyeneket mond, akkor még olyan tajparaszt, akivel bicskát lehet hámozni.
Hagyjátok a fenébe! Illetve egy esetben nem: ha a barátnőd ostoba liba, akkor járjon vele, pont hozzá való.
Egy kis gondolatébresztő, ha magatoktól nem jöttetek rá. Tegyük fel, hogy jóképű, intelligens hetedikes srác vagyok. Tetszem Neked. Te is nekem. Elmegyünk a szünetben a folyosó végére, megfogom a kezed. Majd ezt mondom: Voda drága, szép vagy, jó vagy, tetszel. De szerintem kicsi vagy még. Jelenleg jobban tetszik Julis a 8/c-ből. Egy évig járok vele, mert jó nagy mellei vannak, ezért a szex tutira okés vele. Utána viszont, ha a Te melled is megnő, majd összejövünk, és Téged is megszexellek rendesen.
Most viszont ne járjunk, mert beszélgetni nem szeretek, meg ostoba is vagy, meg a Juli melle jár mindig az agyamban.
Ezek után van még valami kérdésed?
Sipi -
Shim
őstag
ó isten ments, én nem üldözök, csak érdeklődöm. így fél egykor felmerült bennem a kérdés, hogy mi késztette arra, hogy regisztráljon, egy prohardver nevő fórumra.
bár az is lehet, hogy az itt látott hozzászólásai ellenére sok-sok hasznos hardvertémában segíti az embereket, csak pont az én figyelmem kerülte el. biztos bennem van a hiba, csőlátásom lehet ilyen esetben.
amúgy igazad van, jó visszaemlékezni: hogy régen milyen más volt a világ.
mondom ezt húsz évesen.
elég szarul hangzik...
kérdem én: az ilyenekből lesznek a ''szanaszét-szolizott-szinglik''? vagy ez lesz az általános? vagy reménykedjek, hogy ''majd felnő''?
egy előnye már van ennek a topiknak (legalábbis az utolsó száz hsz-nek amit most átfutottam). egyre jobban értékelem a saját barátnőmet
-
TexT-BoY
addikt
A felhasználó kérésére eltávolítva a tartalom - Loretto
-
ByB
addikt
Ez a topik tökéletes estimese, ha még képek is lennének benne... Felidéztem magamban, talán hetedikes lehettem, amikor ''komolyan'' járni kezdtem egy lánnyal. (Az oviban persze ''hajtottam'' a óvónénire, meg a lányára, mert aki velük jó barátságban volt, annak délután nem kellett aludnia!) De a mi ''kapcsolatunk'' kimerült a kézfogás, puszi, csók trióban - fagyizás, állatkert, mozi... Érdekes megfigyelni, hogy a mai ifjúság mennyivel komolyabban kezeli ezeket a dolgokat is! 13 évesen várni egy 14 évesre... és 20 évesen akkor mi lesz az újdonság? Tessék legózni, mecsázni, barbizni, dzsiájdzsózni, a lehető legkevesebbet ülni a gép előtt, bujócskázni, biciklizni, egészségesen készülni az egészségtelen felnőttségre!

üdv
Bence
ui.: Csomó ideig gondolkodtam az xvxnéni helyesírásán, de nem találtam a megoldást, talán óvónéni?
-
sasa311
veterán
válasz
BLiNk3r
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.thomasschweiger.de/Westendorf-Online/gbsmile/rofl.gif)
Amúgy milyen hüleség folyik itten?
most ha VoDFoNe13 éves lesz, akkor 6-os vagy 7-es?
Meg amúgy is, ilyenkor ennek még nem kéne témának lennie. Még a járásnak sem nagyon, nemhogy a ''majdhanagy7edikes'' lesz akkor aztán durr bele a konyhapulton... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bármit előre tervezni ilyen téren meg![[kép] [kép]](http://forum.codecpack.com/images/smilies/lol.gif)
Ezt meg csak Boxernek: [link]
-
-
tütüke
tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Na jól értelmeztem

Szerintem tanuljatok, és hagyjátok a pasikat. Akit nem szeret, azt hagyja ott, aki tetszik neki szemezzen vele. 6. osztályosok vagytok most? Mit értesz azon, hogy: ''Nem volt testi kapcsolat'' ? Kézfogás, puszi? a többit még elképzelni sem merem... Várjatok, mig kicsit idősebbek lesztek. Tehát, mig a fiú 8.-os lesz. Huuuh...Várjatok! -
VoDaFoNe
aktív tag
Nah elmagyarázom rendesen!
A barátnőm nem élvezi a fiújával lévő kapcsolatot mert igazából sosem szerette annyira! ( Nem volt testi kapcsolat ) De viszont már 1 éve tetszik neki egy most 7/b-s srác, akinek nincsen barátnője. Viszont a pasi csak jövőre akar járni a barátnőmmel hogy mire mi hetedikesek leszünk addigra ő nyolc és a barátnőm rámenősebb lesz. A kérdés. Várjuk meg míg a pasi dönt, vagy puhítsuk be? Érthető?
-
tütüke
tag
Hali! na asszem összeállt a kép: van a barátnője, akinek jelenleg van egy pasija. De a lány szerelmes egy 7.-es srácba. A 7.-es kiszemelt srác még nem akar vele most összejönni, majd csak 8.-ban. Szerintem ez a szitu. Vélemény?
-
-
Gambit
őstag
Én azt hiszem, megfejtettem. Adva van a barátnője, akinek tetszik egy 7-es fiú. Szakítani készül a barátjával. A srácnak is van barátnője, de ő csak jövőre (8-ban) akar szakítani. Itt van a gondolatmenetem egyetlen gyenge pontja, hiszen hogy döntheti el most, hogy jövőre szakít!? Na mindegy. A kérdés az, hogy a barátnő várjon-e erre a srácra addig, amíg az szakít, vagy keressen másikat.
Boxer: Tegnap voltam, holnap is megyek. Igazság szerint ma kellett volna, mert átálltam 4 napos tervre, de fáradt vagyok. Lehet, hogy a ph! miatt fáradok le?
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Én nem köszönöm!
Ki nézel belőlem ilyet? Na kössz. Mind1. tildy elmagyarázzam érthetően? sorry sorry! 
-
tildy
nagyúr
Igazad van, néha én is gyorsabban gépelek, mint ahogyan az agyamban összeállna a mondat, az egéész hozzászólásom struktúrája

-
Boxer001
veterán
Hát gondolom vannak olyanok, akik már művelnek egy-két dolgot, de ez már nekem gyomorforgató.
Ők még gyerekek...
Mit csinálnak? Menőznek kifelé a világnak, hogy csávójuk\csajuk van, csókolózgatnak, fogják egymás kezét, lázadoznak együtt, max ennyi. -
Boxer001
veterán
Sztem úgy értette, hogy abszolút nem kéne ilyen korban pasizni, de hát ilyen ez a mai világ. Én ennyi idősen még a haverokkal bicajoztam, fociztam, meg tanultam másnapra otthon, a csajokat max néztem, meg a kiscsajoknak se volt barátjuk, max elvihoráztak, hogy ez milyen helyes, stb...

Amúgy én nem értem minek csávó\csaj ilyen korban? De majd ha nő leszel...megtudod milyen egy igazi férfi...
-
Gambit
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Nos, és már kijártam sokféle iskolát, és magyarból mindig elég jó voltam, de esküszöm, nem értem a felét annak, amit írsz.

Szerk: Azért 10. olvasásra lassan kezd összeállni a kép. Szóval a srácnak is van b.nője, ha jól értem.
Szerk2: Text-Boy kispályás játékos neduddkihez képest. (Ha rosszul írtam a nevét, bocsi!)
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok! (most barátnőmnek kell tanács)!
A fiújával sohasem élvezte igazán kedvesével ( nem testi kapcsolatot)
Van egy 7/b -s srác akibe már lassan egy éve szerelmes csak nem képes bevallani magában a tényt. Kedvesével szakítani szeretne. A fiú akit szeret az viszont csak jövőre vagyis mire a fiú nyolcadikos lesz! Most várjuk meg mire a fiú dönt vagy keressünk másik fiút?

-
Kidus
őstag
No chat plz
Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sorry ez off

Haláli vecces! Hahahaha

)

ok? ok. 13 leszek júliusban. Én nem létesítek nemi kapcsoltaot!