Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
pg012345
senior tag
oké
-
pg012345
senior tag

-
pg012345
senior tag
hi itt hány éves csajok vannak?

-
pg012345
senior tag
ebben a topicban amúgy csajozni, meg fiuzni szoktak? vagy csak megbeszélni a dolgokat mert itt még nem voltam
-
Calibos
addikt
Kedves Tildy
nem vagy bunkó, néha napján mindenkinek jól esik és szüksége van a felgyülemlett stressz levezetése végett, ha másokra rátaposhat. Vedd úgy hogy most engem kicsit megalázhattál voltam én már eleget felmosórongy túl élem ezt is!
Na de komolyan mondom egy pillanatra figyelmetlen voltam és ezt kihasználtad de azért aranyos tőled ha megkérdezted előtte „bunkó vagyok e?!”
Az egyértelmű válaszom: nem vagy bunkó, csak egy pesten élő ember.

-
pg012345
senior tag
hali van egy lány aki leírta mennyire tetszek neki meg szeret ilyesmi é mondtam neki küldjön képet de nem küld most mit csináljak

-
Jégkokó
veterán
Azért hívják varázs sütinek mert Hókuszpók is ezt eszik

-
LOTR
addikt
válasz
ronaldo
üzenetére
hát még ha egy bizonyos másik topikban olvastad volna milyet szóltam hozzá

4:30 perc múlva modoltam is, pedig nem volt bántó, csak kicsit erős![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg is jegyezték páran
úgy látszik a fáradtság így jön ki belőlem
ui:
hol is volt az a balatonparton.........?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na jó csak vicc volt

-
faster
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Hát nem tudom, akkor senki se csinálhatna valójában semmit se a csajával amíg nem múlik el 18 éves, mert akkor kiskorú megrontása meg ilyesmi.
Hát, mivel 14 év alatt minősül kiskorúnak...
És nem hinném, hogy ezt majd mindenki tudni fogja, meg hogy kijön majd a yard is, és bevisznek egy kis időre
Teszteld a rendszer, aztán számolj be a fejleményekről... Egyébként a börtönben is lehet maradandó szexuális élményeket szerezni.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, akkor senki se csinálhatna valójában semmit se a csajával amíg nem múlik el 18 éves, mert akkor kiskorú megrontása meg ilyesmi.És nem hinném, hogy ezt majd mindenki tudni fogja, meg hogy kijön majd a yard is, és bevisznek egy kis időre

-
ronaldo
őstag
Arra viszont azt írtam utána a kis summázatomba, hogy ha hat anyám lenne, akkor sem mentem volna bele. Nem vagyok teljesen hülye
Szerintem még egy sokatlátott huszonévesnek is elkékült volna a feje, amikor odaállított volna hozzá. Lehet nekem is, de én nem voltam pont ott. -
ronaldo
őstag
Én pont fordítva sejtem
Hehe, pedig nem kell több 20 percnél a forgatagban. Van egy nagyon ''kedves'' sztorim, még nyári balatoni sziesztáról. Edzőtábor után volt egy hetünk (YFF előtt) elmentünk pár haverral, mert addig semmi lazítás nem volt(júli közepén) kinn fekszünk a part egy félreeső részén, ahol 16-17 évesnek látszó, remekül kifejlődött kiccsajok szálingóznak, mintha ittasak lennének. hárman feküdtünk haverok egymás mellett (napozásnak nem mondanám, mert árnyékban voltunk) egyszercsak az egyik csaj odajön haveromhoz, és nemes egyszerűséggel megkérdezi tőle, hogy leszophatlak? Ő röhögött egyet, aztán rábólintott. Úgy 4-5 perc múlva kész is volt, jött hozzám. Tőlem is megkérdezte. Én elküldtem a francba. Akkor még volt barátnőm, gondoltam ezt nem illik. Egyébként nem volt piaszaga(legalábbis amennyire én éreztem) lehet inkább füveztek. Vagy valami bogyót vett(ek) be. Mondjuk olyan állapotban lehet a fatörzset is nyalogatta volna. Nem derült ki, hogy valójában hány éves volt a csaj, meg a barátnői, de még azon a héten egyszer megint úriembernek kellett lennünk(vagyis o.társam) mert odajött egy csaj tök kedvesen, szóváltás, ez-az, amikor én elmentem pisálni. Visszamentem, megkérdeztem mért nincs már ott a csaj. Aztmondja o.társam: ''kiderült, hogy 12 éves és még nem volt fiúval, de most szeretne mindenképp ezért szólít le mindenkit''. Osztálytársam is az én vonalam képviseli, szóval elküldte.
Összegezve, lehet ezekre a dolgokra kereslet. Talán ha nincs bnőm, megengedem neki, vagy filózok rajt. Igaz, hogy 12 éves szűz csajra ugorjak, na az már sok lett volna. Azon nem filózok.
Egyébként összevissza nekem ennyi a most felröppent témával kapcs. a személyes élményem, de még ezt-azt hallottam, bár abból meg kitudja mi igaz. -
VoDaFoNe
aktív tag
Halika! Van pasim! 14 éves a koripályán ismertük meg egymást. Az a fiú akiről már beszéltem h a mostmár legjobb barátnőm volt fiúja. Öszejöttünk tegnap. Kapott tőlem Valentín napra egy tehénkét a jobb combja felett két szív van egymásba belehímezve és a szájában pedig ugyancsak egy szív van benne egy love felirattal. Tőle egy szív alakú Cherry Queen bon-bon táblát kaptam! Nincs szívem kibontani és megenni! Bepasiztam!

-
maniac
senior tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Európa itt van. Ugyanis ez a dolog nyugatról jött be
. Mármint a szex nem tabu, és az oboázás is teljesen ok nyilvános helyen... Nekem meg nem sikerült 20 perc alatt ilyet találnom, ill mikor egyik buli hajnalán anno még 2-3 éve sikerült akkor elküldtem a csajt mert ''picit'' fiatal volt, és nem is arra vágytam. Na mind1, úgy néz ki rossz helyekre járok bulizni (inkább zsíroskenyeres metál bulikba anno, mostanában meg mindenfelé, de zsíroskenyeresre kevesebbet, valamint csak a bnőmmel, mert nélküle szar
) -
ronaldo
őstag
Na az én kis zűrös ügyemet megoldottam, jól kianyáztam magam, és most heverek szerteszét a boldogságtól
Néha milyen kis dolgokon múlik a lelki béke. Csak most meg mechanikából lesz szopatás (ezt a szopatást nem úgy kell érteni ugyebár ahogyan ebben a topicban elő-elő került
) isten áldja az infóórát.
Még mielőtt mennem kéne hozzászólok én is, teszek valamit a közért
Nekem sosem volt olyanom, hogy most idősebb vagy fiatalabb lány dolog. Általában a velem egykorúakkal próbálkozom, meg ők is jönnek be. Persze ez sok egyéb biológiai és agyi dolog miatt +- 4 évre terjeszthető kábé ki. A túl kislányos arcúakat nem szeretem, de az olyan arcot se, aki azt imitálja, mint aki szarba harapott. Kellemes megjelenésű lányok előnyben. És nem az arc a legfontosabb. Sem a mellbőség (
) sem az, hogy hány mukit szopott le eddig diszkóban.
Na itt jött ez a diszkós szitu. Aki untakozik, lemegy egy nagyobb szórakozóhelyre, és legfeljebb 20 perc alatt talál olyan csajt aki mindenféle térítés nélkül leoboázza. ''Európa messze van''
-
-
master bud
tag
Ez nagyon igaz. Szerényen hozzáfűzném, hogy nagyon gyakori eset, hogy ezt a ''rendkívüli'' szexuális fejlettséget is csak belevetíti az ember, pontosan a túlzott ápoltság és a rafináltan felépített ruházatból kifolyólag.
Ez persze a te hibád, miért nem elég neked a sekélyes 21. század, ahol erény nem érteni semmihez, csak a pénzköltéshez
-
Calibos
addikt
amiket halottam serdülő unoka tesomtól, na a mostani teenager csajok jó része nem is olyan ártatlan a korukhoz képest.
Némelyik 13 évest nem kell elcsábítani azt hiszik mennők lesznek attól ha jóval korosabb srácokra másznak rá.
Én is olyan történeteket hallok rokontól hogy csak bámulok hogy mik vannak…
-
Jégkokó
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
Hát igen , még én se találkoztam olyan csajjal aki el is hitte volna nekem a dolgokat.Bár olyan nem kéne nekem aki szentűl meg van róla győződve, hogy ő a világ legjobb nője, mert az már számomra kicsit túlzás.De ha azt nézzük akkor 1 hét alatt már elég jó benyomást tudok kelteni egy csajban.OLyan volt, hogy ennyi idő után már kicsimnek szólított, eddig ezt egy lány mondta nekem , habár azzal együtt voltam másfél évig

Meg még babának is szokott hívni , de azt sztem kedvességből mondja nekem
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Jégkokó
üzenetére
Azért, mert 3 fajta van belőlük:
- Az egyik az, amelyik szentül hiszi, hogy szép, okos, kedves, aranyos, sexi és nemmellesleg a legjobb az ágyba (teljesen mind1, hogy bármelyik igaz-e vagy sem)
- A másik pedig akkor sem fogja elhinni egyiket sem, hogyha az egész focicsapat állítja
- A harmadik a normális, sajna ebből van a legkevesebb
-
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként miért van az, hogy eggyik csaj se hiszi el azt, hogy szép meg hogy aranyos, pedig elég meggyőző tudok lenni egyébbként.Jó mondjuk annak aki nem az soha nem mondanék ilyet.Vagy csak nekem nem volt még olyanhoz szerencsém, aki el is hitte volna nekem?
Vagy a nők ennyire hiúak lennének? Mert ha rám azt mondja egy csaj, hogy nagyon aranyos vagyok meg helyes, hát én ezt egy percig se kérdőjelezem meg, inkább örülök a fejemnek 
-
-
Gh0sT
addikt
válasz
Calibos
üzenetére
Én tudok ellenpéldát!

Vannak bizony olyan lányok, akik az agykapacitásuk helyett szexuális téren mutatnak rendkívüli fejlettséget.
Egyébként ilyen esetekben a külső nagyon árulkodó tud lenni az adott hölgyeménynél. Már-már túlzott ápoltság, ha ezt annak lehet nevezni... Az utcán tök jó, mert megbámulnak, csak társaságba ne menj vele, mert ott is!
Tudod, elég szar érzés, amikor már a Te pofád ég, mert akkora nagy baromságokat képes mondani... 
-
Calibos
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
nekem is rosszul esett mikor asszonyka havert próbálta elcsábítani egy gyors menetre azt mindenki tudta csak nekem nem szóltak hogy mi az ábra…na igen alkohol vakká tesz és a szerelem is
undorító dolog!
de amúgy tisztelem és felnézzek az olyan nőkre kik gyereküknek, férjüknek próbálnak megfelelni és sok mindent feláldoznak hogy nekik jó legyen -
Boxer001
veterán
Jó ha egy nő okos, csak azt utálom, ha nem is hogy uralkodni akar, hanem ezt az okosságát állandóan érzékelteti, úgymond ''feszítget''. Na ilyen volt az én volt barátnőm is, illetve ilyenné vált, mert nem volt ilyen mindig.
-
tiv61us
őstag
nalam hangulatfuggo
volt hogy felizgatott egy 2 meteres roplabdaslany is, meg azert 150 koruli kis filligran lanyok is a szeren vannak
a lenyeg , hogy meg legyen az a bizonyos ''szikra''
jah es kozolnem mindenkivel, aki meg tini, a jovore nezve, hogy 40 folott is van szerelem
sorry erte.
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
nem tudom a pasik mit gondolnak de a műveltebb( van különbség a műveltség és a IQ között) nők, szexuálisan sokkal fantáziadúsabbak és tettre készebbek (perverzek kicsit)
lehet hogy rosszul gondolom
-
tildy
nagyúr
válasz
Calibos
üzenetére
Ez jó
( Mármint a vasalás témája
)
160 alatt van az alacsony a nőknél, 170 felett pedig a magas.
Ha kicsit magasabb sarkú (max 5 cm ) cipőt veszek fel, így is beérem a párom
Egyébként ez tök fura, eddig akikkel beszéltem férfiak, mind a nálam alacsonyabb csajokat kedvelték. (Párom is köztük van
)
Vajh miért?
PErsze nem kell túldramatizálni a dolgot, de szerintem ez az igény eléggé érthető. (Részben biológiai dolog is, múltkor olvastam, hogy a francia férfiak átlagos magassága 175 cm, míg a francia nőké 162... )
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Calibos
üzenetére
nem jó ha egy okosabb barátnője van egy pasinak, idővel megpróbál irányítani és uralni.
Hát lehet, nem voltunk együtt sokáig, de az jó volt, csak hát elment külföldre. Egyébként sem mindenben volt okosabb, biztos nem értett jobban olyan dolgokhoz, amikkel én foglalkozom, de nagyon intelligens volt. És ez kifejezetten tetszett nekem.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.elektronika.lt/_sys/storage/2004/11/29/google.gif)