Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Tegnap épp archiválom az animeokat, amikor egyszer csak leáll minden és újraindul a gép. Bejön a windows boot képernyője aztán felvillan egy kék képernyő (az a szokásos windows-halál). Gondolom jólvan, úgyis ideje volt hogy behaljon (már egy éves a win!!! már!!!
) Átdobom másik gépbe a vinyót hogy leszedjem a C:\-ről ami kell, erre csak tölt-tölt-tölt nem történik semmi. Azt kell tudni a vinyóról hogy 120 GB-os Maxtor winchester 3 partícióra osztva. A háromból csak egyet lát, (mellesleg azt amin a legkevesebbet dolgoztam) a többit "Helyi lemeznek" nevezi és 0 bájtosnak látjaJó lenne valahogy ezeket az adatokat visszahívni, nem tudom mi történhetett, de nem fizikai hibának látszik. Mondtak valamilyen stella phoenix progit vagy valami ilyesmit, de gondoltam előbb megkérdezlek Titeket, itt úgyis van pár guru ^.^
Légyszíves segítsetek, nagyon hiányzik a zene!!!

Köszike előre!
Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Átdobom másik gépbe a vinyót hogy leszedjem a C:\-ről ami kell, erre csak tölt-tölt-tölt nem történik semmi. Azt kell tudni a vinyóról hogy 120 GB-os Maxtor winchester 3 partícióra osztva. A háromból csak egyet lát, (mellesleg azt amin a legkevesebbet dolgoztam) a többit "Helyi lemeznek" nevezi és 0 bájtosnak látja