Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egeszen 1-2 oraval ezelottig ketsegek kozott voltam, hogy mit csinaljak a tv-vel, aztan rakotottem mindkettot es meg akkor is csak mondom baszki milyen jo kepe van. Viszont a fekete teszteknel sajnos kijon a hibaja es a kicsinel ha latszik is valami foltszeruseg, az szembol nezve eltunik, szerintem az inkabb a latoszog miatt van. A nagynal viszont ottmarad ha kozelrol es szembol nezed is, mintha finoman nyomnad a panelt, valoszinu feszulhet. Ez egy jo kis teszt erre pl, na ha a kicsit szembol nezem a sarkok fele latni homalyt, de ha azt a reszt nezem szembol akkor fekete, a nagynal azok a baloldali gombocok szembol is ott viritanak, szoval kuldom vissza a retekbe.
Annak mondjuk orulok, hogy nem maradtam ketsegek kozott, ez annyira szar, hogy nincs min gondolkodni.
A pirossal jelolt foltokra gondolok. Mikor szembol nezem azt a pontot, akkor eltunik a folt, a nagynal nem, hogy ezt mi okozza en nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest